Bu hayatta sizi en çok yoran insan tipi/davranışı nedir 🙄🙄?

Memnuniyetsiz insan. Ne yaparsan yap beğenmez ya hep mutsuzdur hiç memnun edemezsin aha o kişi işte.
bencil insanlar beni yoruyor
her şeyi kendileri için yorumladıklarında
paylaşmayı bilmiyorlar
Görüş
32Görüş
Kararsız ve muallakta bırakan insan tipleri beni çok yoruyor.
Köylü kurnazlığı yapmaya ve canım yerine koymaya çalışanlar :)))
Genel olarak Türk insanı
Pasif agresifler bana göre hiç bir manası yok bu davranışın "orada bunu söylesem yanlış anlar mı tepki verir mi? " diye paronayak oluyor insan ortada bir sorun varsa konuşulmasından o sorun da çözülemiyorsa bu davranıştan ziyade muhatap olmamak daha mantıklı gelir bana
Genel olarak tüm insanlar beni yoruyor. 🤷🏻
Özellikle kişisel konularda fazla meraklı davrananlar, yılışık davrananlar ve cahil insanlardan nefret ederim. Bu insan tipleri beni çok yoruyor.
Bu hayatta beni en çok yoran insan tipi negatif olan insanlar. Böyle bir de bile bile insanları bir şey tiksindirmek için olumsuz konuşan insanlara uyuz oluyorum. Son zamanlarda çevremden de öyle tipleri çıkardım. Kafam rahat…
her şeyle sorunu olan ve bu yüzden sürekli dert edinip sonra da o derdi senin üzerine yıkan insanlar. biliyorum çok spesifik bir tanım oldu ama çok özverili biriyseniz hep başınıza geliyor.
Yavaş insanlar.. Yavaş anlayan yavaş anlatan yavaş hareket eden... asla tahammülüm yok başka şeylerde var ama aklıma ilk bu geldi
Her soruya bilmiyorum cevabı verenler.
Ve her konu da karşındaki kişiyi suçlayan.
Sanki kendisi hep hatasızmıs gibi.
Hem fikrimi soruyorlar hemde dediğimi yapmıyorlar kendi bildiğini yapacaksan neden bana soruyorsun? Bir de bir şeyi defalarca tekrar tekrar anlatmak ve anlaşılmamak yorar
Cok yalan soyleyen tipler konustukca acaip yoruyor beni. 15 dk dinlesem basima agri giriyor 3 gun uyumamis gibi oluyorum
anlattığım şeyi tek seferde anlamayan insan, her şeyi sorgulayan insan, her şeyde mantık arayan insan vb
Trip atan , küsen, anlayışsız davranan, burnu havada olan, art niyetli davranışlar çok yorar beni.
Ne istediğini bilmeyen annesi ne isterse onu yapan sadakatsiz ruhsuz insanı anlamayan tipler
Şu ülkede modumu hala yüksek tutma çabasındayken, sürekli gerilen, beni aşağı çeken insanlar toksiktir. Napayım intihar mı edeyim?
Anlama güçlüğü çekenler dalga geçmesi bile yorucu
Kafası basmayan, cahil, aşırı ergence hareketleri olan, lafını bilmeyen, narsist
Kibirli insanları sevemiyorum. Dostluklarımda yaşadığım sıkıntı bu oluyor.
Düşüncesiz, bencil insanlardan nefret ediyorum nefret.
Dinlemeyi bilmeyen insanlar beni oldukça koruyor. Çünkü dinlemek anlamanın % 70'lik kısmı.
En İyi Görüşler