Aslında yapmak güzel olurdu ama sadece isim değişikliği ile kalmak yerine yüz değişikliği de tercih ederdim beni tanıyan insanları Beni öldü bildiklerini ve başka bir yüzle başka bir kimlikle hayatlarına girip gerçekten benim hakkımda ne düşünüyorlar bana gerçekten değer verip vermediklerini öğrenmek daha güzel olurdu.
Çünkü şimdi sözde baktığınız zaman herkes herkese mükemmel bir şekilde değer veriyor ama bu ne kadar gerçekçi işte burası tartışılır.
Aslında bu hayalim biliyor musun? Nick olarak değil de tarih olmak istiyorum.
İnsanlar beni tanısın ama ben onları tanımayım ama bunun için ne yapacağımı henüz bulmuş değilim veya zamanı gelmemiştir tarih olmak herkese nasip olmaz.
Hali ile bir lakap takacaklar bu olunca da nick sayılacak.
O zaman size @aynadakiajan demeleri için isim değişikliği davası açabilir ve bunu gerçekleştirebilirsiniz. Bu yönde imkan var. Hak ta var. Tarihe adını yazdıran biri olmak mühim bir çaba gerektiriyor. Esasen tarih sizi yazsın istiyorsanız yapmanız gereken bence ilk olarak bu yöndeki telaşlı arayışı bırakmak diye düşünüyorum. Bir ideal bulmak gerek ki farkında bile olmadan tarihte iz bırakanlardan olmak nasip olsun. Misal, Einstein tarihe geçerken izafiyet teorisinin fikriyle çabalıyordu, tarihe geçmek aşkıyla değil. Çabanız takdire şayan dilerim gerçekten başarırsınız 👍
Aslında tercih ettiğim nick bu değil çok anlamlı bir nick bulmuştum sosyal medyalarım da yazıyor.
Hatta ekonomi programlarından bir duayenin radyo ve TV sosyal medya canlı yayınına katılımcı olarak yer almıştık izleyici olarak o kişi bile nickimi marjinal bulmuştu dile getirmişti o günden beri onu kullanırım ama her hangi bir çalışma yapmadım gidip belgeleyim gibisinden.
Burada kullanan var mı? benden görüp emin de değilim.
Diğer açıdan da kafayı yedirecek noktaya getirmişti bir baltaya niye sap olamadım, neden hep yalnız kaldım kaderim bana ne işaret ediyor gibi buhranlar yaşadım dedim mad3m bişe olamıyorum belki bir gün bir şey yapacağım o zaman gelecek diye düşünerek tarih olma hayali kuruyorum ama
Söylediğiniz gibi tarih olanların hiç birisi şunu şöyle yapayım da insanlık tarihine geçeyim diye yola çıkmamış. Ben öyle bakmadığım için bir çok şeyden deneyip çabuk sıkıldım.
Niçkini oku şöyle düşün bu niçkin bir Tarkan kadar çok ünlü oldu herkes seni konuşuyor, paylaşıyor ne yapsan ama kimse gerçek adını bilmiyor. Kendini kanıtlasan bile yine niçkinle tanıyor gerçek adını kimse takmıyor.
Ve sen sıkıldın bundan madem adımı kimse kullanmak istemiyorsa, giderim adımı niçkim olan @sosyete_kizi yaparım diyorsun.
Görüşün için çok teşekkürler Böylelikle @aynadakiajan ın görüşlerinden üyeler olarak daha fazla aydınlandık. Şanslı günümüzdeyiz kendisine mantıklı ve içten görüşleri için çok teşekkür ederiz 👍😎😎