Kedim her sabah kapıma gelip miyavlıyor, organik alarm 🙄🥲 çok uykum var 😒

Kedim her sabah kapıma gelip miyavlıyor, organik alarm 🙄🥲 çok uykum var 😒
Yemini ver geri uyu :)
Kaç zamandır yorgun uyanıyorum, uyurken üstümden tır falan geçiyor haberim yok muhtemelen 🙄
Görüş
49Görüş
Çook güzel uyandım kedimin burnumu yalaması ile uyandım noluyo lan bismillah diyip fırladım kurban olduğum
Yok ben sinir ettiğim de yapıyor onu. Yavrular da üstüme çıkıp yatıyor ama yetişkinler yalamaya çalışıyor beni 😂😂
Güzel bir rüyayla uyandım 😄
İstemeye istemeye uyandım..
Şunun tipe bak yaa tam ısırmalık. Ben de öyle kedilerşm tarafından uyandırılıyorum. Genellikle Logan paşa hazretleri gelir dokunarak uyandırır. Bizzat kaldırır. Mamasını verip sonra sokağa çıkarmam için. Sabahın 8inde sanki işe gidiyo eşek sıpası 😂😂
Geziyo kafasına göre geliyo sonra bi daha gidiyo gün içinde 4-5 kere öyle gider gelir. Paşa hazretleri diyorum çünkü kapıyı açma hizmetkarı biziz 😂😂
Kendim kalktım alarm kurmama gerek yok alışkanlığım var kendim kalkarım erkenden :)
Kedin çok tatlı bu arada ne güzel uyuyor miyavlaması da çok tatlıdır kesin patileri gibi :)
Aaa ben senin sandım :D Ama fotoda ki çok tatlıymış kiminse artık ama senin organik alarmı da merak etmedim değil :) <3?
Anlıyorum biraz haylaz sanırım :D Ama olsun üzülme sevimli hayvanlar sonuçta kediler :)
Alarmla uyandım ve gayet normal bir psikoloji ile uyandım.
Şöyle tontiş kediler çok güzel ya😄
Uykumu almış bir şekilde uyandım rapor işlerim vardı onun için tedavi merkezi ile birlikte dışarı çıkın
Yorgun. Dün gecenin ani gelişen yorgunluğu hala vücudumda.
Sıradan şekilde uyandım 😒 özlemiştir seni napsın pisicik 😄
Işık açıldığından dolayı uyandım.
Gözlerim anlık olarak ağladığı için
Kötü, uyandım
Enerjik uyandım, mutmuslu bir güne uyandım. derdim ama hayır sıkıcı ve kötü bir güne uyandım
Mermi gibi uyandık. Bir oraya bir buraya sekiyoruz kfkksks
Bazen bende köpek seslerine uyanıyorum o an uyuz oluyorum
Çişim çok gelince uyanıyorum
Yapıyorum rahatlıyorum tekrar yatıyorum
Organik alarm çok şeker
Ama ilgi istiyo annesi 😍
Mutsuz😑 Uykumu alamadım.
Bu sabah erken uyandım, gittim sana güller aldım. mutlu ol diye. 🤪😂
Amuda kalkarak. Uyandık iştw 😃
Başım ağrıya ağrıya :(
Annemin azarıyla uyandım :)
En İyi Görüş