Kişilik & Karakter En son ne zaman ağladınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor En son ne zaman ne için agladınız? Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! En son ne zaman ağladınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. bir kaç gün önce 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Bir hafta önceydi. Çok dolmuştum, saldım kendimi 😄 1 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl En son, sinirden Pfff babam yüzünden 1 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Konya'daki köpek ve kedi katliamı olayında. 1 0 Yorumla
mynameiseliff Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl 2 gün önce çok saçma sapan bir şey için 1 0 Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 626 cevap paylaştı. Hiç hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Dün. 1 0 Yorumla
ɐqnnʇツ Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Dün:)) 3 2 Yorumla ɐqnnʇツ +1 yıl Ağır depresyon dayımmm:( Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Ağlamak göze iyi gelirmiş derler keşke aglayabilsem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bir kaç gün önce
Bir hafta önceydi. Çok dolmuştum, saldım kendimi 😄
En son, sinirden
Pfff babam yüzünden
Konya'daki köpek ve kedi katliamı olayında.
53 sene önce galu belada
2 gün önce çok saçma sapan bir şey için
Dün :D
Hiç hatırlamıyorum
Dün.
Bugün 😂😂
Çok yakındır sanırım
Dün:))
Ağır depresyon dayımmm:(
Ağlamak göze iyi gelirmiş derler keşke aglayabilsem