Kişilik & Karakter 2 ay Psikolojiniz ne durumda? Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Biz buradan devam 😂 Psikolojiniz ne durumda? Görüş Yaz 76 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
HanjinxFenomen Takip Et Yoda Yaş: 29 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı. Psikolojim kimsenin düzeltemeyeceği kadar bozukken , bunu düzelttim artık kimse bozamaz. 1 0 Yorumla
ouzinyoFenomen Takip Et Master Yaş: 27 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,5b görüş paylaştı. Çoğu kişiye göre gayet iyi normale göre bozuk 1 0 Yorumla
IAmarPresterAenFenomen Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 22,5b görüş paylaştı. Çelik yelek 1 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 56% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b görüş paylaştı. Böyle şeyler bir iyi bir kötü 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Yoda Yaş: 18 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b görüş paylaştı. https://youtu.be/5UB9f8mZ9YI 1 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 26 , eig 97% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 900 görüş paylaştı. İyi olmaya çalışıyorum. Artık başkalarının hareketleri sebebiyle psikolojimi bozmayacağım. Değmez çünkü. 1 0 Yorumla
m Alessapl Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 422 görüş paylaştı. https://i.hizliresim.com/io6w3lx.jpeg 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Yoda Yaş: 35 , eig 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 377 görüş paylaştı. Şükürler olsun çok iyi. Belki de dünyada psikolojisi bu kadar iyi tek ben kaldım. Evet 8 milyarda 1 1 0 Yorumla
nicksizbirkız34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 62% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b görüş paylaştı. Allah bilir... Aklıma geldi tövbe estağfurullah 😂 hiç iyi değil 🤫 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 16,5b görüş paylaştı. Senelerdir eve kapalı yaşıyorum ama hâlâ psikolojik olarak sağlam durmaya çalışıyorum 1 0 Yorumla
SaandaaL34 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 2 ay gayet iyi hiç bi sıkıntı yok yeme ıcmeye verdım kendımı sigarayı bırakıcam o yuzden hergun abus cubur a devam 1 0 Yorumla
Gokcekız12 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 2 ay Bozuk ama takmıyorum zaten kimse normal değil artık 1 0 Yorumla
Gülsoylardan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 2 ay Bu soruya cevap veremeyecek kadar dolu kafam içinden çıkamadım😂 1 0 Yorumla
hayatacımasız10 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 2 ay 2. Mezuna kalıp sınava hazırlanışım. Daha sen düşün psikolojimi 1 0 Yorumla
Sade1Yer Takip Et Xper 4 Yaş: 25 2 ay Psikoloji mi oda ne olaki 😂😂😂😂 bozulacak psikoloji bile kalmadı gitti hersey 1 0 Yorumla
Ölümünebekar Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eig 100% 2 ay Kendime yetecek düzeyde insan kaldırmıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
51Görüş
Psikolojim kimsenin düzeltemeyeceği kadar bozukken , bunu düzelttim artık kimse bozamaz.
Çoğu kişiye göre gayet iyi normale göre bozuk
Çelik yelek
Böyle şeyler bir iyi bir kötü
İyi olmaya çalışıyorum. Artık başkalarının hareketleri sebebiyle psikolojimi bozmayacağım. Değmez çünkü.
Tam olarak bu
https://i.hizliresim.com/io6w3lx.jpeg
Şükürler olsun çok iyi. Belki de dünyada psikolojisi bu kadar iyi tek ben kaldım. Evet 8 milyarda 1
Allah bilir... Aklıma geldi tövbe estağfurullah 😂 hiç iyi değil 🤫
Senelerdir eve kapalı yaşıyorum ama hâlâ psikolojik olarak sağlam durmaya çalışıyorum
gayet iyi hiç bi sıkıntı yok yeme ıcmeye verdım kendımı sigarayı bırakıcam o yuzden hergun abus cubur a devam
Bozuk ama takmıyorum zaten kimse normal değil artık
Bu soruya cevap veremeyecek kadar dolu kafam içinden çıkamadım😂
2. Mezuna kalıp sınava hazırlanışım. Daha sen düşün psikolojimi
Psikoloji mi oda ne olaki 😂😂😂😂 bozulacak psikoloji bile kalmadı gitti hersey
Orta halli iç güveysindenbbiraz iyice
Kendime yetecek düzeyde insan kaldırmıyor
Psikoloji mi kaldı 😅🤣
Edebim el vermiyor desem?