Yapmayın şöyle şeyler. Derdiniz kimleyse onla halledin. Kimse bir başkasının tribini, sinirini çekmek zorunda değil. Gece gece gerdi beni ya 😂

Yapmayın şöyle şeyler. Derdiniz kimleyse onla halledin. Kimse bir başkasının tribini, sinirini çekmek zorunda değil. Gece gece gerdi beni ya 😂

Sinirli olduğum zaman yanıma gelenin vay haline. Ateş püskürüyorum elimde değil. Genelde insanlardan uzakta dururum ama onlar gelirse de acımıyorum.
Hayır ama şöyle bir durum çok yoğun olursam karşımdaki de beni bilen biriyseyse beni anlamıuorsa nazımda geçiyorsa ona çatarim ama o yoğunluğmda beni anlıyorsa sorun degil genelde sakin yaklaşırım böyle durumlara
Yalnız kalmak istediğim hâlde gelirlerse sataşırım, giderlerse peşinden gidip sataşırım. Gelme dediysem gelmedir. Kendileri kaşınır yani. Aksi takdirde hayır, sataşmadan odaya çekilirim.
Çevreme sataşmam. Kendi içimde yaşarım genelde :)
😊😊😊😊😊😊
Amanda aman yine bir eig seçimiii😇😇 parmakcıklarınaaa sağlık tişikkkiiirrr ediyoruuumm😊😊
😇😇☺️☺️
Cevap
8Cevap
Kafam bozuk olsa da olmasa da çevreme sataşırım ben, seviyorum çünküsü :D insan sevdikleriyle uğraşırmış
Ever o huy bendede var maalesef
hayır sataşmıyorum :D
Hayır yalnız kalmak isterim kimseye bulaşmam
Kafa bozana bulaşırım o ayrı
Bazen istemsizce yaptığım oldu. Ama isteyerek kasıtlı asla yapmam.
Hayır ya çevremin suçu değil kafamı bozanın suçu ona sararım sanımca yükselen akrebim devreye girer orada 😂
evet hatta benden uzak durmaları kendi hayırlarına olur
Hayır, çevreme sataşmam. Engince kendi köşeme çekilirim.
Bunu genelde ergenlik dönemlerinde yapardım şu an böyle bir şey asla yapmam tabi ki
Asla böyle bir şey yapmam, yapanları da hiç sevmem...
Sataşmam asla çünkü çok yükselen biriyim ama biri gelip ufak bişi dese Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun
En nefret ettiğim insan tipi.
kimseyle işim olmaz
Bir şey demedikleri sürece sataşmam
Hayır satasmam ama kendime zarar veririm
Sataşmam.
Evett
Yapıyorum ben
Yaparım arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?