Düzenli spor yapmak hayat kalitesini bayağı arttırıyor. İnsana kendini iyi hissettiriyor spor yapmak.

Düzenli spor yapmak hayat kalitesini bayağı arttırıyor. İnsana kendini iyi hissettiriyor spor yapmak.

Spor yapmak, müzik eşliğinde kitap okumak, insanlara yardımcı olmak, iyilik yapmak, topluma faydalı bir birey olarak kendini geliştirerek yetiştirmek gibi bütün bunlar sonucunda insan mutlu olur ve hayat kalitesi artmış olur
Düşüren şeyleride ben söylemek istiyorum
Yıllar boyunca tek taraflı sevdiğin insandan vazgeçip onun bugün nişanlandığını bilmek ve hemcinsinin senin kurduğun bütün hayalleri yaşaması mesela
Sevdiğim adam , istediğim elbise, saç modeli , konsept , ev , araba , daha niceleri
Bunları görmek izlemek üzmez mi
Standartları minimalize indirmek iş, kariyer, arkadaşlık, hobi seçimlerine gölge düşürmeyecek etkenler elenirse benlik o kadar arınma yaşiyo o minimalizmde kendi alanını genişletir hep daha fazlasıyla ilerleyince asıl mutluluk o zaman geliyo çünkü kalite kişiden kişiye değişir estetik algi her gözde farklı ceyran ediyo
Cevap
15Cevap
Kitap okumak, kişisel gelişim, gezmek
Mutlu olmaktır ve stresi azaltmak
stressiz bir hayat zaten maksimum hayat kalitesi gibi
Kesinlikle katılıyorum. özellikle stres çoğu yapabileceğim şeye de engel olabiliyor
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Az konuşmak ve çok şükretmek diyorum evet 😎😎⭐
#tubasueda 🍀🍀
Sürekli düşünmek kitap okumak kendini geliştirmek iyi bir insan olma çabasına girmek gerçek olan sahte olmayan Adaletli olanından
Sağlıklı beslenmek
İyi alınan uyku
Kitap okumak
Özgüvenli olmak
Alışveriş yapmak
“Az insan çok huzur” bakış açısı
Düzenli sevişmek bence. Mutlu ediyor ve dinç tutuyor. Bazen bel ağrısı yapıyor ama olsun
Moral ve stressiz bir hayat.
yükselteni bilmiyomda ülke baya düşürüyor
Dengeli beslenemk düzenli uyku
Para para para
Pozitif düşünce ile vazgeçmemek
Sağlık ve finansal bağımsızlık...
iyi bir cinsel yaşam canım
Az insan
Spor 😍
Para
Son ses müzik ve mutfakta yemek yapmak
Uyku mu