4 senelik sevgilim benim için bir elin kızını silemiyor. Sizce tamamen çıkartmadığı ve kalbini kırmadığı sürece barışmamalı mıyım?

4 senelik bir sevgilim vardı. Onunda birlikte büyüdüğü kız ona aşırı samimi davranıyordu fiziksel olarak. Bende uyarması gerektiğini söyledim. Kızı kibar uyardı kız anlamadı. O anlamayınca bende wp den sözlü kavga ettim. Ona rağmen hala mesafeli oluyor kızla. Benim susmam için instagramdan, wpden engelliyor kızı. Ama gerçekte hep kibar dille konuşuyor kız da sanıyor ki biz hala konuşucaz. Kız beni engelledi, erkek arkadaşımı hala engellemedi. Sırf başkaları kırılmasın diye beni kırıyor ben böyle birini evlenince hayatımızda istemiyorum diyorum olmayacak zaten diyip geçiştiriyor. Sizce hayatından tamamen çıkartmadığı için ben onu hayatımdan çıkartmalı mıyım? Üstelik kız bana hakaret bile etti. Dediği tek şey "hayatımdaki kişiye bu saatten sonra saygı gösterin". Bu saatten sonra demek yine hayatımdasınız demek. Bana gelince de hayatımda yok ben engelledim bitti diyor.

4 senelik sevgilim benim için bir elin kızını silemiyor. Sizce tamamen çıkartmadığı ve kalbini kırmadığı sürece barışmamalı mıyım?
Cevapla