Kişilik & Karakter 2 ay Size en son ne ikram edildi? s CatutigernosFenomen Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Size en son ne ikram edildi? Bana bira ikram edildi arkadaşım tekelci olunca 🤣 Size en son ne ikram edildi? Görüş Yaz 13 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Ćamdànnesneé_Fenomen Takip Et Guru Yaş: 29 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b görüş paylaştı. Kahve ve tatlı 1 1 Yorumla Catutigernos 2 ay Ne tatlısı olduğu önemli 🤔 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Guru Yaş: 19 , eig 97% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b görüş paylaştı. Kendime çay ikram ettim sayılır mı? 1 2 Yorumla Catutigernos 2 ay cıks sayılmaz Yorumla MaşaKocaAyıı 2 ay 😕 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 35 , eig 95% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,8b görüş paylaştı. Doğum günü pastası. 1 3 Yorumla Catutigernos 2 ay O ikrama girer mi 🤔 ѵαℓεɳƭเɳσ 2 ay Herhalde ama bilemedim. Davet edildiğime göre olabilir kardeşimin okul arkadaşıydı sonuçta. 😃 Catutigernos 2 ay Hee senin doğum günü pastan değil o zaman sayılır 🤣
-Felaketce- Takip Et Guru Yaş: 34 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 645 görüş paylaştı. Çikolata ve kahve 1 5 Yorumla Catutigernos 2 ay Kahve mi 😍 şimdi olacaktı meşe aromalı bir kahve 🤣 Yorumla -Felaketce- 2 ay Gıcık hala arıyorum yapan bir yer🤣 Yorumla Catutigernos 2 ay Hahaaha 🤣 bulamazsın bulamazsın benim damak tadım yer bulamazsin 🤪 Yorumla -Felaketce- 2 ay Kendim yaparım🙄 Yorumla Catutigernos 2 ay Yapabiliyorsan yap 🤪 ben de gelirim 🤣 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,2b görüş paylaştı. Lokum ikram edildi. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 40,3b görüş paylaştı. Kahve edilmişti 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 122 , eig 52% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,1b görüş paylaştı. Kendim kendime kahve yaptim az önce 1 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 33 , eig 68% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı. Kremalı bisküvi ikram edildi 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 19 , eig 96% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı. Kahve. 1 5 Yorumla Catutigernos 2 ay Bana kahve ikram eden yok ya 🥺 Yorumla Coraline-0 2 ay Ben ederimm ☕ Yorumla Catutigernos 2 ay Yaa 🥺 kalbimi fethettin şimdi 😱 Yorumla Coraline-0 2 ay Ederiz efenim😂 Yorumla Catutigernos 2 ay Hahaha midye almaya gidiyorum şu an 😱 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 24 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b görüş paylaştı. Tuğla 1 1 Yorumla Catutigernos 2 ay Yavaş yavaş zamanla evini yaparsın işte ne güzel 🤪 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 31 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b görüş paylaştı. Hiç bir şey 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 31 , eig 54% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,4b görüş paylaştı. Çikolatalı ekler 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 22 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,6b görüş paylaştı. Çikolata 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Kahve ve tatlı
Ne tatlısı olduğu önemli 🤔
Kendime çay ikram ettim sayılır mı?
cıks sayılmaz
😕
Doğum günü pastası.
O ikrama girer mi 🤔
Herhalde ama bilemedim. Davet edildiğime göre olabilir kardeşimin okul arkadaşıydı sonuçta. 😃
Hee senin doğum günü pastan değil o zaman sayılır 🤣
Çikolata ve kahve
Kahve mi 😍 şimdi olacaktı meşe aromalı bir kahve 🤣
Gıcık hala arıyorum yapan bir yer🤣
Hahaaha 🤣 bulamazsın bulamazsın benim damak tadım yer bulamazsin 🤪
Kendim yaparım🙄
Yapabiliyorsan yap 🤪 ben de gelirim 🤣
Lokum ikram edildi.
Kahve edilmişti
Kendim kendime kahve yaptim az önce
Kremalı bisküvi ikram edildi
Kahve.