Kişilik & Karakter En son ne zaman hevesiniz kursağınızda kaldı? 44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ara ara oluyor böyle 🙄 hayat işte yapacak bir şey yok 😊#mekân44 En son ne zaman hevesiniz kursağınızda kaldı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Her gün kalıyor zaten 1 0 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Hatırlamıyorum. Bu aralar neye heves etsem oluyor çok şükür 🙏 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl İyiymiş Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. heves mi? bir bardak sıcak kahveye bile heves eder olduk, bebişten sonra. 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl 😃😃😃 Yorumla
BMWciMühendiS Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl 1 yıl önce tam vericek derken bir tsunami çıkarttı zalımın kızı 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl 🙄😃😃 Yorumla
beyzaaa21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Bazen o gibi durumlar oluyor ama çok da takılmamak lazım hayat devam ediyor neticede 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Yani hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor 👍 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. En sonki sorumu buyuk bir hevesle sordum, gelen bir gorus canimi hadi ordan. 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Olur arada öyle Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Valla hiçbir şeye heveslenmiyorum Hayatı akışına bıraktım 1 0 Yorumla
Nacirius Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Sürekli oluyor ama en büyüğü tam pandmeinin başı Mart 2020 1 0 Yorumla
Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kursagımda kalacagini bildigim icin heves etmem 1 3 Yorumla 44asi44 +1 yıl Hımm tedbir iyidir 😃 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Hihim Yorumla 44asi44 +1 yıl 👍 Yorumla
Kömüüür Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl 2 hafta önce ama alıştı ya bu duruma 1 11 Yorumla 44asi44 +1 yıl Oluyor bazen ne yapalım elden ne gelir ki 🙄 Yorumla Kömüüür +1 yıl maalesef elden hiç bisey gelmiyor 😊 Yorumla 44asi44 +1 yıl Sadece kendimizi biraz bu durumlara hazırlamak lazım örneğin beklentiyi yüksek tutmamak lazım ya olmazsa ihtimalini de düşünmek lazım Yorumla Kömüüür +1 yıl Hayalperest birine bunu söylemen olmadı😅 Yorumla 44asi44 +1 yıl aaa öyle misin ki nerden bileyim 😃😃 Yorumla Kömüüür +1 yıl Evet 😃😃 Yorumla 44asi44 +1 yıl O zaman bu hayal kırıklıkları çok olur sende maalesef 😅 Yorumla Kömüüür +1 yıl Evet ya cok oluyor ama soylede guzel bir yönüm var 2 gün üzülürüm sonra elimdekiyle mutlu olurum Yorumla 44asi44 +1 yıl Gel gitler çok olur ama mutlu iseniz sıkıntı yok tabi 😃 Yorumla Kömüüür +1 yıl 🥰🥰🥰 Yorumla 44asi44 +1 yıl 😊 Yorumla
menesselal Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Böyle sorularda moralim bozuluyor 🥺 1 7 Yorumla 44asi44 +1 yıl Neden 🤔 Yorumla menesselal +1 yıl İnsanın yaşadığı şeyler aklına geliyor o yüzden. Yorumla 44asi44 +1 yıl Sebep olduğum için üzgünüm ama yapacak bir şey yok 😔 Yorumla menesselal +1 yıl 🥺 Yorumla 44asi44 +1 yıl Üzülme Yorumla menesselal +1 yıl Tamam kusura bakmayın Yorumla 44asi44 +1 yıl Sende bakma 😔 kusura Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl 2 gün önce kalmıştı 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Kötü olmuş Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Bünye alıştı 😄 1 3 Yorumla 44asi44 +1 yıl O kadar alışmış ki gülücük emojisinden belli 😅 Yorumla Lotus____ +1 yıl Bu artık başka bir seviye, herşeyi normal karşılıyorum. Ben hiç bişey şaşırtmıyor 😄 Yorumla 44asi44 +1 yıl 😅😅 Baya level atlamışsın hayattan keyif alıyor isen no problem Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her zaman. Sürekli. Daima 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Üzücü Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. yediğim yemek kalmadıkça sıkıntı yapmıyorum 1 2 Yorumla 44asi44 +1 yıl 😃 Hayat devam ediyor Yorumla novel +1 yıl her şekilde Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. bir kaç sene evveldi o yaşanamayan !!! 1 3 Yorumla 44asi44 +1 yıl 😅😅 Oda kötü yav Yorumla lenii +1 yıl gülme nan ((: Yorumla 44asi44 +1 yıl Umarım bundan sonra kötü şeyler olmaz Yorumla
Katatesıpızartmasi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Soru yalnış... hep kaldı 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Kötü bir durum Yorumla
Lafontenden_mallar Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Taze kaldı 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl 😃 Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 665 cevap paylaştı. Hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. Olur yakında. 1 0 Yorumla
Rena04 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Maaşımı alınca 1 4 Yorumla 44asi44 +1 yıl Neden Yorumla Rena04 +1 yıl Köpek gibi çalışıyorum 5.5 b maaş kirama zor yetiyo Yorumla 44asi44 +1 yıl Haklısın dostum 🚬 Yorumla Rena04 +1 yıl 🚬🚬 Yorumla
bezbebek42 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Simdi 1 9 Yorumla 44asi44 +1 yıl Tam soru zamanına denk gelmiş 😃 neyse umarım bundan sonra olmaz diyelim Yorumla bezbebek42 +1 yıl Düzelme oranı 0 be aga Yorumla 44asi44 +1 yıl Yak bir sigara 🚬🚬 Yorumla bezbebek42 +1 yıl Zararlı icmem saol sen yak Yorumla 44asi44 +1 yıl Yaktım gitti o zaman 🚬 Yorumla bezbebek42 +1 yıl Hadi balim Yorumla 44asi44 +1 yıl Bazı şeyler elimizde olmuyor maalesef üzülme demek ne fayda Yorumla bezbebek42 +1 yıl Kader kısmet Yorumla 44asi44 +1 yıl Aynen öyle 👍 Yorumla
Çoknazlıyımçok Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bebiş çok yalı ısırasım geldi oyy 0 2 Yorumla Çoknazlıyımçok +1 yıl Tatlı* Yorumla 44asi44 +1 yıl Evet tatlış duruyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Her gün kalıyor zaten
Hatırlamıyorum. Bu aralar neye heves etsem oluyor çok şükür 🙏
İyiymiş
heves mi? bir bardak sıcak kahveye bile heves eder olduk, bebişten sonra.
😃😃😃
1 yıl önce tam vericek derken bir tsunami çıkarttı zalımın kızı
🙄😃😃
Bazen o gibi durumlar oluyor ama çok da takılmamak lazım hayat devam ediyor neticede
Yani hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor 👍
En sonki sorumu buyuk bir hevesle sordum, gelen bir gorus canimi hadi ordan.
Olur arada öyle
Valla hiçbir şeye heveslenmiyorum Hayatı akışına bıraktım
Sürekli oluyor ama en büyüğü tam pandmeinin başı Mart 2020
Kursagımda kalacagini bildigim icin heves etmem
Hımm tedbir iyidir 😃
Hihim
👍
2 hafta önce ama alıştı ya bu duruma
Oluyor bazen ne yapalım elden ne gelir ki 🙄
maalesef elden hiç bisey gelmiyor 😊
Sadece kendimizi biraz bu durumlara hazırlamak lazım örneğin beklentiyi yüksek tutmamak lazım ya olmazsa ihtimalini de düşünmek lazım
Hayalperest birine bunu söylemen olmadı😅
aaa öyle misin ki nerden bileyim 😃😃
Evet 😃😃
O zaman bu hayal kırıklıkları çok olur sende maalesef 😅
Evet ya cok oluyor ama soylede guzel bir yönüm var 2 gün üzülürüm sonra elimdekiyle mutlu olurum
Gel gitler çok olur ama mutlu iseniz sıkıntı yok tabi 😃
🥰🥰🥰
😊
Böyle sorularda moralim bozuluyor 🥺
Neden 🤔
İnsanın yaşadığı şeyler aklına geliyor o yüzden.
Sebep olduğum için üzgünüm ama yapacak bir şey yok 😔
🥺
Üzülme
Tamam kusura bakmayın
Sende bakma 😔 kusura
2 gün önce kalmıştı
Kötü olmuş
Bünye alıştı 😄
O kadar alışmış ki gülücük emojisinden belli 😅
Bu artık başka bir seviye, herşeyi normal karşılıyorum. Ben hiç bişey şaşırtmıyor 😄
😅😅 Baya level atlamışsın hayattan keyif alıyor isen no problem
Her zaman. Sürekli. Daima
Üzücü
yediğim yemek kalmadıkça sıkıntı yapmıyorum
😃 Hayat devam ediyor
her şekilde
bir kaç sene evveldi o yaşanamayan !!!
😅😅 Oda kötü yav
gülme nan ((:
Umarım bundan sonra kötü şeyler olmaz
Her zaman dün bugün yarın
Geçen ay kalmıştı