Dış dünyada olan biteni bir yana koyarsak, mutlu musun?

Dış dünyada olan biteni bir yana koyarsak, mutlu musun?
Hayır beni mutsuz eden dış dünya değil en içimdeki dünyayı serbest bırakamıyor oluşum. Kendimi bir kafeste hissetmem aşık mutsuzluğumu oluşturuyor. Ben birileri için üzülme kısmını yendim artık. Elbette üzülüyor ve yıkılıyorum bazen ama her daim kendime tutunarak kalkıyorum
Teşekkürler 💃
Dış dünyada olan biteni bir kenara koymasam bile mutsuz değilim şu şekilde hayatımda mutsuz olan hiçbir şeyi yani bana mutsuzluk katan hiçbir şeyi kafama takmıyorum umursamıyorum. O öyle dedi bu şöyle oldu kendi kendime diyorum ki aman varsın olsun ne yapayım yani mutsuzluğu hayatımdan elimden geldiğince uzak tutuyorum. Mutsuzsan bile hemen kendime bir şarkı açıyorum modunu yükseltiyorum sevdiğim şeylerle ilgileniyorum en sevdiğim şeylerden biri tırnaklarımla uğraşmak törpülüyorum yeni renk ojeler sürüyorum nailart yapıyorum bu şekilde kafamı dağıtıyorum ve unutuyorum mutsuz olduğumu.
Teşekkür ederim 💚
Görüş
11Görüş
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ evelAllah mutluyum endişeye mahal yok sonsuz şükürler olsun amin diyorum içtenlikle ve inanarak, ısrarla umut ederek evet. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Mutsuz değilim diyebilirim.. Bu mutluluk demekse, evet mutluyum..
mutsuzum;kadın ölümleri, çocuk gelinler, enflasyonun altında ezilen halkım, sokakta yaşamak zorunda kalan insanlarımız, ülkemin her bölgesine eşit dağıtlmayan insan hakları, çocuk işçiler, gelecek konusunda umutsuz olan üniversiteliler, ekonomik özgürlüğü olmadığından ezilen kadınlar, zenginin daha zengin fakirin daha fakir olduğu bir düzen daha ne olsun*nasıl mutlu olur insan?
Çok duygusalım , animasyon bir çizgi filme bile ağlayan biriyim ama mutsuz olmak bana ters bir duygu. Biraz ironi gibi ama öyle xkxb
Bir kaç saat ya da bir kaç dk falan mutsuz olurum fazlası olmaz bende hemen deli dolu halime geri dönerim. O yüzden mutluyum, mutsuzluk no no no ksjsb
Burcun ne
Her şeyi bir kenara bıraktım kim ne yaparsa yapsın ben mutluyum niye dersen kendi işimi kurdum getirisi güzel para yetiyor
Çok da mutlu değilim, ama her zaman şükrediyorum halime.
Yaşama dair hala bir umudum olduğuna göre, evet diyebilirim.
Evet, mutluyum
Dıştan mutlu görünsem de, içten içe mutsuzum.
Avrupaya bakarak mutsuzum.
Mutlu olamıyorum maalesef
Şimdilik halim den memnunum
Galatasaray galibiyeti dışında hayır.
hayır.
Değilim
mutluyum
Şu anlık yok
En İyi Görüş