Dibe vurmuş, umudu ve hayattan bir beklentisi kalmamış birisine hangi şarkıları, filmleri/dizileri tavsiye edersiniz?

Soru gayet açık. Bitik bir insanım. Boşa nefes alıyorum, sabahları yataktan istemeye istemeye kalkıyorum, istemeye istemeye de yaşıyorum. Aslında yaşamıyorum sadece nefes alıyorum. Herhangi bir şeye, herhangi birine herhangi bir faydam, herhangi bir zararım yok. Yalnızım. Arkadaşlarım var ama yalnızım. Çirkinim. Başarısızım. Tembelim. Kendimi sevmiyorum. Artık eskisi gibi kabul görme kaygısı da gütmüyorum. Hiçbir şey umurumda değil. Nasıl ağlandığını da nasıl gülündüğünü de unuttum. Yıllardır ne ağlayabiliyorum ne de içimden gelerek gülebiliyorum. Önereceğiniz filmler, diziler veya şarkıların amacı modumu yükseltmek falan olmasın. Bana beni anlatsın istiyorum. Hiç değilse bir şarkının beni anladığını duymak istiyorum. Zaten yükselecek ya da düşecek bir modum da yok. Tükendim.

Dibe vurmuş, umudu ve hayattan bir beklentisi kalmamış birisine hangi şarkıları, filmleri/dizileri tavsiye edersiniz?