Selamlar.. Olmadığın halde mutluymuş, sevmediğin halde seviyormuş, sinirli olduğun halde sakinmiş gibi davranabilir misin? Keyifli günler.. 😎🤘
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selamlar.. Olmadığın halde mutluymuş, sevmediğin halde seviyormuş, sinirli olduğun halde sakinmiş gibi davranabilir misin? Keyifli günler.. 😎🤘
İyi yaptığım şeylerden birisidir. Buna rol yapmak mı denir insanları kandırmak mı denir tam olarak bir bilgim yok ama yapıyorum. Mutlu değilim ama mutluymuş gibi yapıyorum sinirlendiğimde değilmişim gibi yapamıyorum O ayrı mesele Bir de sevmediğim de seviyormuş gibi de yapamıyorum. Ama kıskandığımda kıskanmamış gibi yapabilirim. Gıcık olduğun birine olmamışım gibi gösterebilirim intikam almak istediğimde almayacakmışım gibi gösterebilirim biraz da sinsiyim tabii 🤷🏻♀️
Hiç yapamiyorum ya aninda anlasilir moralimin bozukluğu yüzüme bakilmaz o derece somurtuk olurum 😅 kolay kolay da keyfim yerine gelmez. Sevmediğim ortamda duramam hiç rol kesemem
Sadece mutluy-muş gibi yapabiliyorum. Onun haricinde her duygum beni alt edebiliyor. Özellikle sinir olduğumda ben bunu saklayamam
Selam gadası 🙃
Hayır yapmam yapmakta istemem. Her insanın iyi ya da kötü olduğu günler olur. İnsanlar mutlu görsün diye mutluluk portresi çizemem.
Cevap
12Cevap
Yapmıyorum. yapabilirim ama yapmıyorum. istesem yaparım ama
Maske asla takamam neysem oyum
Mışlı mişli muhabbetleri sevmem.
Genel olarak ruh halimi olduğu yansıtırım.
-mış gibi yapıyorum ama sevmiş gibi yapamıyorum umursamıyormuş gibi yaparim mesela
Mışlar Muşlar yok bende en nefret ettiğim.. Acımıda sevincimide tüm herşeyi köküne kadar yaşarım
Yapamayacağım hiçbir şey yok bukelamun gibiyimdir
çoğumuz mutluymuş gibi yapmıyor muyuz zaten...
Herkes mutluluk taklitleri yapıyor 😊👍
Bilmem, öyle mi yapıyoruz o kişiden kişiye değişir sanırım.. :)
Dream benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊👍
Zaten hayatımız hissettiğimiz şeyleri hissetmiyor gibi, hissetmediğimiz şeyleri hissediyor gibi yaşamakla geçmiyor mu 🚬
Maalesef yapamam, karakterim buna müsait değil.
Şarkı efsane bu arada. ✋
Yapamam. ✨
Herkesin yaptığı şey bu değil mi zaten
İmkansızı isteme benden
O günler çok geride kaldı
Her duygumu bilmelerine gerek yok
Evet yapabilirim gerekirse
O kadar yüz yok bende iki tane var ancak
Evet
Hayır
Yapmam 😅
Hayır neysem oyum