Olsada yanımda bir sevdiceğim ömürlük..
Kışın sobamızı yaksak, karşılıklı çayımızı yudumlasak..
İlk baharda toprak kazsak bahçe eksek..
Yazın inekleri, koyunları otlatsak..
Sonbahar da dere kenarında el ele tutuşup manzarayı izlerken aşkımızı yaşasak...
Şiirimde fena olmadı sankim🙄
Kışın sobamızı yaksak, karşılıklı çayımızı yudumlasak..
İlk baharda toprak kazsak bahçe eksek..
Yazın inekleri, koyunları otlatsak..
Sonbahar da dere kenarında el ele tutuşup manzarayı izlerken aşkımızı yaşasak...
Şiirimde fena olmadı sankim🙄
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani ekonomi çoğu köylüyü fazla etkilemiyor gider çok yok huzur var az insan var spor yürüyüş için güzel
Şimdi olsa bie müstakil ev mis ama şehir hayatına mecbur kaldık yani
Şehir hayatı bunalıma sokuyor, köy, müstakil ev, dışarda kuşlar, otlak hayvanlar, sabah öten horuzlar, kümeste yumurtlayinca gitgitlayan tavuklar, akan dereler, yeşil çayırlar varken mutlu olmamak huzur bulmamak mümkün mü? Oysa biz nankör insanlarız, sırf üstümuz tezek korkmasın diye hayvan beslemeyi biraktik, konforlu hayata yöneldik yüksek binalarda bedenen rahat bulduk fakat manen huzuru kaybettik.
Yapacağım nasip olursa yni
Değil tabiki her taraf çamur at inak pisliği
Harbiden böyle mi düşünüyorsun?
Harbiden öyle düşünüyorum.. lüks hayata, betonlara, yüksek binalara sahip olduk ne oldu? huzur yok sadelik yok samimiyet yok, herkes birbiriyle gösteriş yapmanın yarışında.. ben herkesten uzak sadece ömür boyu sevebileceğim iyi biriyle şaşalı hayattan uzak manevî huzur verecek bir hayat istiyorum ya lanet gelsin bu betonlar binalar lüks mobilyalar yerin dibine girsin mutluluk verir sandık vermedi
Sonunda benim ile aynı düşüncede olan biri ile denk gelmen çok güzel. Günümüzün insanları parayı ortamı mutluluk olarak görüyor ama yanılıyorlar. Seninde dediğin gibi sadelik en güzel olanı
Ben hiç öyle para sahibi biride olmadım.. etrafımda gördüğüm insanlardan artık midem bulanıyor, cafeye giden paylaşım yapmak için gidiyor, pikniğe giden durumlara atıp nispet yapmak için gidiyo, herkes bir moda kılık kıyafet yarışında, herkes evini kim daha güzel dayayıp döşenecek yarışında, yüzler desen tanınmaz halde güzel olurum diye estetik faciasına dönmüş durumda.. ne lanet bir çağa denk geldiysek teknoloji iç huzurumuzu kaosa çevirdi.. ve ben bu hayatı sevmedim sevemedim..
Bende hiç bir zaman şöhret şatafat hastası olmadım olamadım. Ne bu çağı ne bu çağa önem veren insanları sevemedim. Bahsettiklerinin peşinde en çok koşan İstanbul İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayan insanlar daha fazla. şu an deprem oldu İstanbul'da belki bu sallantı biraz akıllarını başlarına almalarına neden olur
Bence de öyle
Ah ahh