Kişilik & Karakter Yalan söylediğinizde, kendinizde söylediğiniz yalana inanıyor musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yalan söylediğinizde, kendinizde söylediğiniz yalana inanıyor musunuz? Yalan söylediğinizde, kendinizde söylediğiniz yalana inanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Tabi ki önce kendimi inandırırım ben inanırsam herkes inanır. şaka bir yana yalan söylemiyorum. 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ben inanıyorsam kesin yalan değildir dolaylı doğrudur 1 0 Yorumla
Godofevil666 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl tabii ki... yoksa nasıl inandırıcı olacağız... kendin inanmazsan başkasını inandıramazsın... 1 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bazen ben de inanamıyorum kendime. Ulen attın ama çok atmadın mı acaba diyorum. 1 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 957 cevap paylaştı. Yalan söylemiyorum 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tabi ki önce kendimi inandırırım ben inanırsam herkes inanır. şaka bir yana yalan söylemiyorum.
Ben inanıyorsam kesin yalan değildir dolaylı doğrudur
tabii ki... yoksa nasıl inandırıcı olacağız... kendin inanmazsan başkasını inandıramazsın...
Bazen ben de inanamıyorum kendime. Ulen attın ama çok atmadın mı acaba diyorum.
O derece şizofreni olmadık daha
Yok artık.. 😄
daha neler 😂
Yalan söylemiyorum
O kadar delirmedik
Hayır.