İçimdeki sevgi açlığını dolduramiyorum? Hiçbir şey beni mutlu etmiyor?

Sevgilim ilgi gösteriyor fazlasiyla ama daha da fazla daha da fazla istiyorum. Dusunuyorum bazen onu sadece ilgisi için seviyorum galiba çünkü oturup bir kere bile resmini açıp incelemedim. Belki de sevmekten korktuğum için onu karşı hislerimi engellemeye çalışıyorum. Surekli mesaj atıyor zaten ama arada bir mesaj atmadığında şüpheleniyorum ondan kavga ediyorum canımi yakıyorsun diyor. Onun sayesinde bir şekilde o ortamı yumuşatıyor barisiyoruz. Gun sonunda gece başımı yastığa koyduğumda içimde kocaman boşluk ve mutsuzluk. Onu sevseydim uyurken onu düşünürdum diyorum kendi içimden. Ama ona onu uyurken düşündüğümü söylüyorum. Ona yalan söylediğim için kendimi kötü hissediyorum. Hep zamanla severim diye düşünüyorum. Onu Birakamiyorum bir kere denedim bırakmayı çok yalvardi ağladı hem ona aciyorum o yüzden hemde bana onun gibi davranacak biri yok benim nazimi tribimi çekecek her dediğimi yapacak , onu terketmemden korkacak onun gibi biri olmaz. Cok mutsuzum bu şeylerle besleniyorum sadece bunlarda olmazsa tüm gün asık suratla dolaniyorum. Onun bana gösterdiği sevgiyle biraz hayata bağlanıyorum.
İçimdeki sevgi açlığını dolduramiyorum? Hiçbir şey beni mutlu etmiyor?