Kişilik & Karakter Karşınızda bulunan duvara bir yazı yazmanız istense ne yapardınız? BayanOlric Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Ayracıma kitap kitabıma mutlu son olmak ister misin? Güncellemeler+1 yıl Süper Soru 😉 Karşınızda bulunan duvara bir yazı yazmanız istense ne yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Siz alkolle sarhoş olmaya devam edin, ben kafamdaki düşüncelerle sarhoş oluyorum.. 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bizde bu şans varken ateş kusan ejderha olsak piknikte mangal yaktırırlar. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Unutulanlar unutanları asla unutmazlar. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Gülerken kaybettiklerini ağlayarak kazanamazsın. bir filmde görmüştüm güzel söz 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀⭐ Kusura bak, seni seviyorum 😄⭐😎😎#tubasueda 🍀🍀 1 2 Yorumla BayanOlric +1 yıl Bende seni seviyorum 😂😂😂😂😂😂 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Cümlemizi 😄😄😄😄 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. inşalllaaahhh 1 1 Yorumla BayanOlric +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Sen bilirsin dediğime bakma yine ben bilirim..🤭 2 2 Yorumla BayanOlric +1 yıl Yakışır 😂😂😂😂 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl 🤭🤗 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Menfaatin olduğu halde bundan vazgeçip adaletli olabiliyor musun? Sen insansın. 2 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Nedense duvar yazısı görünce “ bunu yazan tosun …… “ aklıma geliyor 🤣🤣 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Gerçekler acıdır baklava tatlıdır baklava gerçek değildir 1 0 Yorumla
Ayşeilmaz16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sadece hayallerim yıkıldı, Duruşumda bir sıkıntı yok! 1 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Boşluğumu dolduramazsın, yoksam yanında canı çıkmış bir insansın. 1 0 Yorumla
GüneşeAteşEdenAdam Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl Bugün varız yarın yokuz Günün kıymetini bilmeli ve mutlu olmalı 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Galbimin feth'ül fatihi ♥️ 1 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Birgün herkes toprak sahibi olacak korkmayın 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. hüzün evine döndü !!! 1 0 Yorumla
_Beyza_13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Allah’ın mülkünde Allah’ın dediği olur ♥️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Siz alkolle sarhoş olmaya devam edin, ben kafamdaki düşüncelerle sarhoş oluyorum..
Bizde bu şans varken ateş kusan ejderha olsak piknikte mangal yaktırırlar.
Selam gadası 🙃
Unutulanlar unutanları asla unutmazlar.
Gülerken kaybettiklerini ağlayarak kazanamazsın. bir filmde görmüştüm güzel söz
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kusura bak, seni seviyorum 😄⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Bende seni seviyorum 😂😂😂😂😂😂
Cümlemizi 😄😄😄😄
inşalllaaahhh
😂😂😂😂😂
Sen bilirsin dediğime bakma yine ben bilirim..🤭
Yakışır 😂😂😂😂
🤭🤗
Menfaatin olduğu halde bundan vazgeçip adaletli olabiliyor musun? Sen insansın.
Nedense duvar yazısı görünce “ bunu yazan tosun …… “ aklıma geliyor 🤣🤣
Gerçekler acıdır baklava tatlıdır baklava gerçek değildir
Sadece hayallerim yıkıldı, Duruşumda bir sıkıntı yok!
Boşluğumu dolduramazsın, yoksam yanında canı çıkmış bir insansın.
Bugün varız yarın yokuz
Günün kıymetini bilmeli ve mutlu olmalı
Dışarıdan stres getirmek yasaktır.
Galbimin feth'ül fatihi ♥️
"Yalnız kalacak kadar haklı olma"
Birgün herkes toprak sahibi olacak korkmayın
hüzün evine döndü !!!
Allah’ın mülkünde Allah’ın dediği olur ♥️
Ama'lar bitirir cümleyi
Adaletin bumu dünya
Bunaldimmm