+1 yıl19- 20 de çocuk gibi hissediyorsan 23 te çıtır olma vakti gelmiş
Çıtır olsan ne kadar çıtırım mı diycektin hsjs komik değil mi
Tatlı olabilirsin tarz olabilirsin buda seni çıtır biri yapabilir.
Belli kalıplara girmek zorunda değiliz özgğnlük daha iyi10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl28 yaşındayım, kendimi hâlâ çıtır hissediyorum. Hatta bazen çocuk gibi hissediyorum. Şen şakrak, neşeli, bazen de durgunum ama olacak o kadar 💃🏽💃🏽😄😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRuhun yaşlanmış senin biraz genç gibi takıl bir kuaföre git saçını yaptır boyat kendine biraz baktıktan sonra ruhun gencelwcek birde sevgili yaparsan cinsellikte iyi gelecek o yaşlanmış benden geçti modundan çıkarsın anı yaşa 30 undan sonra yapamazsın
07 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik şartmı evlenmeden 23 yaşındaki bi kıza senin gibiler yazmasın lütfen
Cevap sahibi+1 yılO kadar yazıdan bir kelime bulup hemen nasıl cevap yazdın sanki benim dememle yapacak olayları sadece dini yönden bakmamak lazım
- +1 yıl
Cinsellik ne alaka pardon? İlla cinsellik mi yaşaması gerekiyor ne kadar sığ bir yorum 🙄🤦🏻♀️ Asıl evlenmeden kullandırmamalı kendini daha da çöker o zaman hem psikolojik hem de fiziksel. Millete saçma sapan akıl vermeyin artık toplum bozuldu iyice zaten 😒 30'undan sonra niye yapamayacakmış ayrıca? Sığ bir insan olduğun buradan belli. Neyse git kendi kız kardeşine ver bu akılları cidden gına geldi sizin gibi ayarı bozuk insanlardan.
Cevap sahibi+1 yıl30 undan sonra evlendikten sonra başkalarıyla nasıl hayat yaşayacak evlenmeden anı yaşasın birde niye benim yoruma yazıyorsun kendi yorumunu yaz ben seni eleştiriyor muyum
- +1 yıl
Elalemin kızına böyle yorumlar yazmayın beyefendi vebal alırsınız gerçi böyle bir yorum yazanda Allah korkusu yoktur zaten de. Bende zamanında b*kireyken böyle birinin lafına baktım gidip o canım yaptım şimdi köpekler gibi pişmanım kimseyle evlenemiyorum. Saf sa*lak zamanlarımdı milletin onun bunun lafına baktım hep. Başkasının da pişman olmasını istemiyorum tabi bu biraz duygusallıkla alakalı, ben duygusalım kaldıramadım. Hiç umrunda değilse, bünyesi sağlamsa gitsin yapsın banane elbette.
- +1 yıl
Canım yazan yerde sa*laklığı yazmıştım site sansürlemiş
Cevap sahibi+1 yılAllah korkusu yok felan hemen ben hakkımda ön yargılı davranıyorsun ben hayatımda zina yapmadım bak sen yapmışsın bana imansız diyorsun
+1 yılZamanından kaç erkeğin ahını aldın acaba? Şimdi çıtır olsan ne yazar ki? Kaç erkek seni rüyasında gördü. Kac erkek senin yüzünden ağladı. Gerçi kadınsın ne anlarsın ki? Oğlun var mı hiç? O da ağlasa ne hissedersin? Evladın kuzun... mutlu ol dilerim
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç erkeğin.
Ömrüm boyunca 1 kişi bile bana aşık olmadı, bana mesaj atmadı, sırama mektup bırakmadı. "Kanka şu çocuk senden hoşlanıyormuş" bile duymadım.
Boşsun.- +1 yıl
Kim dedi. Bilemiyorum hayatını. Geçen üniversite de kızın birisi tayt giymiş. Düşündüm imkanım yok düğün yapamam. Anne baba ölü. Ama kızı gördüm direk ayaklarına kapansam dedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence geçmedi 23 genç bir yaş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇıtırlık yaşta değil tarzdadır.
Annem misal şık giyinir, bakımlıdır, sarışın filan da hani maşallahı var ve iki katım yaşımda olmasına rağmen kardeşim gibi duruyor.
Başka bir örnek vereyim. Yaşıtlarımdan biri bakımlı, zevkli ve enerjikken diğerleri bakımsız, agresif ve zevksizler. Yani onları dışarıda görsen aynı yaşta olduklarına inanamazsın.
Özetle bakımlı, zevk sahibi ve enerjik olursan her yaşta çıtır olursun bence.
Örnek
Benim maddi durumum kısıtlı. O yüzden ilk olarak kaliteli ve sayılı makyaj malzemesi (sadece rimel, kalem ve highlighter) kullanıyorum. İkincisi de gereksiz pahalı giysiler almaktansa uygun fiyatlı ve kendime yakışacak kıyafetler seçtim. Yaşlarımız aynı ve senin maddi durumunu bilmiyorum ama sana gereken kendine en uygun tarzı bulman. Özgüvenini o zaman gereken seviyeye çıkar diye düşünüyorum.35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞık.
Cevap sahibi+1 yılNe yapacaksın?
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç öyle düşünme. 45 yaşında olup da çok bakımlı kadınlar da var. Özellikle yabancı olan kadınlar 50 yaşındaysa 31 gösteriyor. Sen daha gençliğinin baharındasın. Senin için dış güzelliğin kadar iç güzelliğin de güzel olsun. Ruh güzelliğini bilmediğim için yorum yapamam.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMuhtemelen or* sputorlu davranmıyorsun bu yüzden de şimdiki z kuşağı azmanlarının ilgisini çekmiyorsun. Ben bir erkeğin bir bayana çıtır demesinin bir iltifat bile olduğunu düşünmüyorum, bunlar genelde cinsel anlamda kullanılan sözler ve azıcık or* spu olmazsan daha çok beklersin bu sözü...😒
610 Yorumla- +1 yıl
Yorumunun gözünü seveyim bee👏👏🌸
Cevap sahibi+1 yıl@Berivann6 anlaşılan sen çok böyle iltifat alıyorsun, dikkatli ol derim, erkekler genelde pek iyi niyetle "çıtır" demez 😉
- +1 yıl
Size göre erkek nasılsın dese "ay benimle yatmak istiyor" olacak. 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Clairvoyante söylediklerimden bunu nasıl çıkardın anlayamadım? Ben bir erkek size "merhaba", "tanışabilir miyiz?" ya da "çok güzelsin" diyorsa cinsel anlam vardır demiyorum. Bayanlar, özellikle de genç bayanlar için kullanılan "Çıtır" denen iğrenç kelime maalesef çoğu yerde cinsel bir anlam ifade ediyor. Sen bunu bu anlamda kullanmıyorsan bile bu istisna kaideyi bozmaz 👍
- +1 yıl
Geneli bilemem tabi ama ben hiçbir zaman çıtırı o anlamda kullanmadım dediğin gibi. Sadece küçük şeylerden büyük anlamlar çıkarmanızı tuhaf buldum.
Cevap sahibi+1 yıl@Clairvoyante bu küçük bir şey değil ama neyse öyle olsun.
- +1 yıl
Çıtır demek "genç", "enerjik" gibi anlamlarda kullanıyorum kızlar için. Hiç cinsel anlam aklıma gelmemişti.
- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Gerçekten gına geldi artık yozlaşmış bizim insanımız bile, ben dindar biri olmamama rağmen insanların bu kadar raydan çıkmaları beni rahatsız ediyor artık. Özellikle erkekleri tanımaya başladıkça daha doğrusu gerçek yüzlerini gördükçe her şey daha güzel yansıyor gözüme, kime nasıl davranacağını farkediyor insan.
Çıtırlık yaşı 18 25 yaş arası, 30 40 yaş arası milf ve 40'dan sonrası maturelik süreci.
Senin ruhun yaşlanmış. 18 25 yaşında ki kızlar şu an resmen teyze gibi suratlarına bakılmıyor maalesef ruhları yaşlı ciltleri de aşırı kusurlu ve makyajlı.
30 ve üzeri yaşında ki olgun kadınlar daha güzel daha çıtır görünüyorlar. Neyse olgun kadınlar candır <3
10 YorumlaBelki inanmayacaksın, Rusyada çalıştığım dönemde 25 yaşında olduğunu düşündüğüm kadın 38 yaşında çıktı o dönemde ben 22 yaşındaydım ben de yaşımdan ihtiyar görünüyorum tabi birbirimize uymuştuk 16 yaşa rağmen. tabi sonra tecrübe, olgunluk farkı vs gibi şeylerden dolayı ayrıldık ama diyeceğim kadınlar kendine iyi bakarsa 40 a kadar çıtırdır.
011 Yorumla- +1 yıl
Eklesene beniiiii ben rusum
- +1 yıl
Hayır sana demedim
- +1 yıl
Erkek olan
- +1 yıl
Heyyyy
- +1 yıl
Baksana ya
- +1 yıl
İstek at bana (erkek olan)
Daha 23 yaşındasın sende kendini çıtır hissetmiyorsan ben öleyim o zaman. Daha dur en güzel yaşındasın gençsin işte gençlik çıtırlıktır bugünlerinin tadını çıkar böyle düşünme hissetme. Senin böyle hissettiren şey ne işe ondan kurtul bence. Kendine gelirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 23 yasindayimm, beni goren daha 19-20 felan saniyor. Gecen hatta birine 18’im dedim inandi. Dedim keskee oyle olsaydi😂
Yeri geliyor cocuk gibi hissediyorum kendimi yeri geliyor yasli.. Ortama bagli.
ama fitim yani.. tabi biraz bazen rahatsizlaniyorum o ayri birsey ama ozaman kendimi cokmus hissediyorum25 Yorumla- +1 yıl
Araya fitim i sikıştirmissin 😅😅 güzelim diyon yanii 😅🤤
Cevap sahibi+1 yıl@Kidemlierkekk evett guzelim yani.. kendini begenen biri degilim ama yani. Begenen cook
- +1 yıl
Yanii ama yanii guzellsin yanii fisdikk gibisin yanii 😅
Cevap sahibi+1 yıl@Kidemlierkekk 🙈
- +1 yıl
Kac yasindasin 🤤🤤
- Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılbu yeni nesil niye böyle? daha bebesin be bi bismillah daha yeni yeni öğreniyon hayatı ne çıtırı ne kıtırı. Kadın 35 yaşına kadar çıtırdır hatta kendine bakmışsa 40a kadar yolu vardır, 40dan sonra gel bu soruyu sor ancak.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. 45 yaş üstünün ama 23 yaşında mı hissediyorsun? Her neyse yaş tabiki önemli sma abartmamak da lazım, aslında ben tek kişi olarak düşününce ruh yaşına ve partnerler arası ilişkide decruh uyumuna inananlardanım. 😎🥰
00 YorumlaBenden bir yaş büyüksün ve hala cıtırsın aslında cıtırlık enerjiyle de ilgili biraz bence o enerji yerine yaslı bir enerji yayarsan öyle görünürsün bu arada bende 22 olmama rağmen 18 gibi hissediyorum zannediliyorum hala
00 Yorumla
+1 yılBak canım sen buradaki gereksiz yazı yazanları boş ver. 35 yaşında olup 20 yaşındaki kızlara taş çıkaran alımlı kadınlar çok. Zaten 18. 20 yaş çocuk sayılır çünkü öğrencilik eğitim hayatı devam ediyor 25 yaş ve üstü bence bayanlarda daha alımlı.
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın 45 üstü görünüyor ya. Espiri olsun diye 99 yapanlardan mıaın yoksa? Olabilir herkes farklıdır ben mesela hep bşr yandan yaşlı hissederim, bşr yandsn da çocuksu hareketlerim, düşüncelerğm olur.
00 Yorumla Her yaşın ayrı bir güzelliği var, çıtırlık da yaş ilerledikçe erkeğin çok ilgisini çekmiyor. ☺️Olgun olmak, olgun düşünmek önemli ve dikkat çekici. (:
11 YorumlaÇıtırlık geçiyor tabi ama sonra * oluyorsun 😂💃🏻✌🏼
43 Yorumla- +1 yıl
Tasi topragi sansurlenmis yorum 😅😅
+1 yılBu zamanlarda geçici iş stresi rutine binmiş hayat sana bunları hissettirebilir.
Farklı şeyler dene ne kadar zor gelse de spor yap yürüyüşe çık insanlara gülümse muhabbet et kendini pozitif enerji yaymak için zorla birden bakacaksın ki hayatın değişmiş.00 Yorumlaçıtırın tanımı ne ki? bir kavramı önce tanımlamak lazım ki o tanıma uyup uymadığını, uymuyorsan da hangi kriterlerden dolayı uymadığını bilesin.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu yaşta böyle hissediyorsan ben öliyim en iyisi hiç yaşamıyım 😂😂 23 en güzel yaştasın bu yaşının kiymetini bil ne güzel işte çiçek gibi kızsın daha ne olsun 🌺🌿🌷🌺
00 Yorumla
+1 yıl24 yaşındayım 17 hissediyorum herkeste 17 sanıyor benim yaşımdan küçükler böyle küçük göstermiyor
10 Yorumla
+1 yılBu soruya güldüm gerçekten. Ben 21'im ve asla çıtır hissetmiyorum, zaten herkes de abla diyor 🥺
12 YorumlaBen de hissetmiyordum zaten geçtik o yaşları
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen Çıtır olamazsın. Seni seven buna karar verir.. Yaşının tipinin onun için önemi yok. Nasıl görüyorsa öylesin
00 Yorumla
+1 yılvalla ben 28 yasındaym 1 tane oglum. var cocuk gbısın dıyolar 18 en fazla 21 dıyen oldu senın ruhun yaslanms bnce:)
00 Yorumla
+1 yılÇıtırlık yaşla alakası yok nasıl hissettiğinle alakalı. Kimisi daha 20 yaşında kendini 50 yaşında gibi hissediyor.
00 YorumlaBen de 19 yaşındayım ve çocuk gibi hissediyorum dediğin gibi sonra da yaşlı hissederiz hiçbir zaman çıtır hissedemicez ekkdkfg
00 YorumlaKiz al bendende okadar hayattan bikmisim dun agladim bu nasil citirlik surekli uzulmekle citirlik mi kalir
01 Yorumla- +1 yıl
Ozaman sizi uzmeyenlerle hayatiniza devam edin uzmeyen kiymet bilenin kiymetini bilin
+1 yılBak bana 34 yaşındayım üstelik tombul tombul bir kadinim ama çıtır çıtırım içten gelecek o çıtırlik hissi 😂
03 Yorumla- +1 yıl
İste budur vallahi 👏👏👏👏👏
- +1 yıl
İnsan hissettigini yasar kanka
Onu ne zaman anlarsın biliyormusun. Sevişmeye başladığında partnerinden bu yönde iltifatlar almaya devam ediyorsan bilki hala çıtırsın … ölçü budur 😊
013 Yorumla- +1 yıl
@gizemnnn erkegin citiri 30 dan sonrasi oluyor canim 😅😅
- +1 yıl
Harbiden ln niye böyle kadın yapınca bozuk diyip çöpe atılıyor da erkek yapınca vezir oluyor kadın rezil erkek vezir şahsen kendimi koysam bir kadın yerine böyle de bişey yaşasam intihar ederim ki tecavüze uğrayan kadınların da şimdi neden intihar ettiklerini şimdi çok daha iyi anladım 😯
- +1 yıl
Emirhanozer erkek olarak kendini kadin yerine koyup anladin ama kimse senin gibi mantikli düsünemiyor bu dünyada erkekler her yaptini normal gösteriyorlar kadin yapinca rezil oluyor ahlaksiz oluyor hatta kadinlar bile kadina düsman o derece cok sapik subyanci var bunlari normal göruyorlar artik diycek kelime bulamiyorum
- +1 yıl
Ben eleştirisel bir yapım yok yani bana zarar vermedikleri sürece kimseyi eleştiren biri değilim ama bu konuda bir kadın gerçekten ahlâksızca bi durumda ise yani herhangi bir zorlama olmadığı halde terbiyesizce bir işe bulaşmasını gizlilik içinde tutması gerekir aksi takdirde birileri öğrenirse Adem oğlu bu çene çalmamış yapamaz çok güzel çok faydalı şeyler de yapsan doğru olanı da yapsan konuşması iftirası kafa şişirmesi bitmez bu yüzden kendi öz iradesi ile yanlış bir işe bulaşmış kimse hakkında tek kelime bile etmem ettirmem çünkü her insan kendinden mesuldür ben kendime bakarım insanların da karşısındaki kişiyi eleştirmeden evvelâ kendisine bakmasını öneririm 🙂
+1 yılÇıtır olmak için kıtır kıtır olmak lazım. Onun içinde spor lazım. Sarkık yer olmayınca çıtır görünüm meydana çıkar
00 Yorumla
+1 yılÇıtır derken benim anlamadığım çıtırlık ince minyon tipli bayanlardir bi bakarsin çıtır gibi falan dersin bunun da yaşla alakasi yok ben 40 yaşındaki bayanada bunu derim senin çıtır anlayışın ne o önemli
00 YorumlaÇıtır gibi hissetmek nasıl oluyor ya, ilk defa çıtırlık hissini duydum desem yalan olmaz.
10 Yorumla24 yaşındayım 35 hissediyorum normal yani Türkiye'de yaşıyoruz sonuçta.
10 Yorumla31 yaşına girmek üzereyim ama kendimi hâlâ çıtır hissediyorum, bence senin ruhun ölmüş.
11 Yorumla- +1 yıl
Bakımlı kadın her zaman çıtırdır
Benim düşünceme göre 17 25 çıtır yaşıdır üzülmene gerek yok sen daha halen bir çıtırsın. Çıtır hanım.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu ne komik soru qq Mikrodalga fırında bir saat otur çıtır olursun :)
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşla alakalı bir durum değil zaten hissetmek önemli kanka
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı. Sen hissetme insanlar sana citir gözüyle bakıyormu o onemli
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok gençsin niye böyle düşünce var ki bende 25 yaşındayım bende gencim 😂
00 Yorumla
+1 yıl19-20 yaşında çocuk gibi 23 yaşındada yaşlı hissetmek heralde 21-22 de çıtırdın
00 Yorumlaher yaşın ayrı bir özelliği vardır kimse için bir şey olma kendin ol özgürsün
00 YorumlaBir nasılım sorusu sor da görelim çıtır misin 🤪
01 Yorumla
+1 yılBen de 22 yaşındayım herkes beni 17 18 yaşında sanıyor ya
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kendinle barışık biriysen her yaşta çıtır hissetmen gerek kendini
00 Yorumla
+1 yılUlke sartlari yuzunden. Ben de 23um surekli agliyorum surekli uyuyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Böyle hissetmen için çıtır bir vücuda sahip olman lazım
00 Yorumla
+1 yılÇıtır yaş 17- 20 yaş arasıdır geçmiş senin yaşın 😅
00 YorumlaKızlar çabuk yaşlanmaya başlıyor, geçmese de geçmeye başlıyor.
00 Yorumla18 ile 28 yaş arası çıtır sayılır, kendi gözünle bakma kendine başka bi erkek çıtır olarak görüyodur
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 731 cevap paylaştı. Çat çat değil de foş foş şlap şlap ses geliyorsa geçmiş demektir. :d
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılBakımlı kadın her zaman çıtırdır. Çekirdek gibi çıtlatıyorum bende
00 Yorumla
+1 yılİnsan kendisini çıtır hisseder ama seni çıtır hissedecek yaşı geçmişin
00 Yorumla
+1 yılenteresan bi durum ama görmeden de yorumlayamayız ki
00 YorumlaNasıl yani çıtır. Kızım sen seksi giyinsen çekici şeyler yapsan çıtır olursun yaşının önemi yoktur
00 YorumlaAnnem çok güzel çıtır ekmek yapar bı foto at göstereyim😜
00 YorumlaBende 27 yaşında biri olarak yaşlılık psikolojisine girdim :'(
03 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. 23 ise çıtırsın istekliysen tadına doyum olmaz
04 Yorumla
+1 yıl25 e kadar çıtır sayılırsın 25 ten sonra kıtır 35 ten sonra pıtır 45 ten sonra tırık xjdn
02 Yorumla- +1 yıl
ne alaka şimdi benim öyle bir iddaam mı var yazdığımdan bunu mu anlıyosun
Yapacak bir şey yok sen de sevimli gözük karakter sat
00 Yorumla
+1 yıl20 yaşında olup teyzem gibi görünenlerde var. 40 yaşında olup genç kız gibş görünenlerde. Bu biraz genetikle bakımla ilgili. Çıtır oladabilirsin nenem gibide olabilirsin.
33 Yorumla- +1 yıl
senın öyle bir sornnu yok on numaraısn
+1 yılHiçte geçmiş değil basbayağı çıtırsın hala ben bile çıtırım 🥰
00 Yorumla- Devamını Gör (143)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım