Açılmak istiyorum. lütfen yardımcı olun?

1,5 Yıldır kapalıyım. Kesinlikle kendi isteğimle kapanmadım. Ailemde zorlamadı hatta babam istemiyorsam kapanmamamı söyledi ama baskıdan bıkmıştım. Nereye gitsem bana ne zaman kapanacağımı, kapanmayarak annemi hak etmediğimi söylüyorlardı. Annem çok dindar bir insan ama o bile beni zorlamadı. En son arkadaşlarım bana "sen Allah'la dalga geçiyorsun resmen" dedikleri noktada kapanmaya karar verdim. Kapandıktan sonra dinden soğudum, namazı bıraktım. Ama çevremdekiler sadece kafamdaki için beni tebrik ediyordu. Kötü hissetim. Kendimi insanlara göstermeyi seviyordum, şimdi ise bir kafeste gibiydim. En son tesettürden çıkmaya dar giyinmeye makyaj yapmaya başladım. Ve bana gene bir şey demediler. Onlar sadece saçımı kapatmamı önemsediler. Okulda bile her hangi biriyle "etik olmayan" bir şey hakkında konuşsak hemen bana sen kapalısın böyle konuşma diyorlar. Bir gün dayanamadım ve bir arkadaşıma zorla kapandığımı söyledim. O da bana açılırsam arkamda olacağını destekleyeceğini söyledi. Ne zaman açılmayı düşünsem aklıma bana kapanmam için laf eden insanlar geliyor. Bizim akrabalar bayağı kalabalık. Hepsi açıldığımı öğrenirse adımı f@hişeye bile çıkarırlar. Ne yapacağımı bilmiyorum bazen kanser olsamda saçım dökülse bende açılsam diyorum. Kapandığım gündendir çok kötü bir psikoloji içindeyim eskiden kötü hissetiğimde ALLAH'a sığınırdım, şimdi o yüzü kendimde bulamıyorum. Lütfen sizin fikirlerinize ihtiyacım var. İnanın bana hiç ama hiç içimden gelmiyor. Keşke o gün o sözleri dinlemeyip kapanmasaydım..
Açılmak istiyorum. lütfen yardımcı olun?