Mezun olmak, iş bulmak, evlenmek, kariyer yapmak, çocuk sahibi olmak, araba almak, konsere gitmek, sarhoş olmak, ünlü olmak, vs vs.
Neyin gerçekleşmesini dört gözle bekliyorsun?

Mezun olmak, iş bulmak, evlenmek, kariyer yapmak, çocuk sahibi olmak, araba almak, konsere gitmek, sarhoş olmak, ünlü olmak, vs vs.
Neyin gerçekleşmesini dört gözle bekliyorsun?

Mümkünse artık hayatımdaki her şeyin yerine oturmasını istiyorum. Artık mutluluğu ve mutlu olmayı dört gözle bekliyorum diyebilirim. O kadardı böyle etrafıma enerjik bir yapıda görünsem de güler yüzlü olsam da içten içe mutsuzluğa bürünmüş durumdayım şu sıralar yani bu duruma direkt kırmak istiyorum kendimden mutluluğa geçiş yapmak istiyorum arar acele.
Oğlumun kendiliğinden para istemeden birgün "baba nasilsin iyimisin?" Diye halimi hatrimi sormasını... Sadece bu... Çok mu?
EİG için teşekkürler
Cevap
10Cevap
şu an bir rahatsızlığım var önemli bir şey değil ama sinir bozucu bir şey. Dört gözle onun gelmesini bekliyorum sadece.
Dört gözle gerçekleşmesini beklediğim bir şey yok. Akışına bıraktım.
Artık beklediğim bir şey yok
Çok şükür ben bunların hepsine sahibim tek gerçekleşmesini isteyeceğim şey aşık olmak ve sağlıkli yaşamak olabilir
Evi alırsam sıkıntı kalmayacak sjs
Alırsın inşllah
Hayatım son bir yildir çok deyisti son beklentim var aşık olmak aşık olmadan ölme diyor arkadaşım😂
Hasta olmamın geçmesini
Babamın artık ayakta yanımda durmasını.
Süper şeyler saymışsın büyükbaba 👴 her insanın isteyeceği şeyler
Sevdiğim insan ile kavuşmak
tez yazma süreci
Kolaylıklar dilerim
Hiç bir şeyi dört gözle bekliyorum hayat neyi getirirse ona razıyım
İş Allahım bunaldım 🥺
Hayallerim gerçek olsun. Onu bekliyorum.
Kitabımı bastıracağım günü dört gözle bekliyorum.
İş buldum ztn gerisi umrumda değil
Herşeyi geçtim de sarhoş olmak nedir 😂
Şu 3 yılın nasıl geçeceğini merak ediyorum
Sevgilimin alo demesi mesaj yazması
Bir çok şey
İş bulmak
Bu ülkeden kurtulmak
İş bulup 1 1 eve çıkmak
İş bulmak
Evlenmek diyelim 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar