Fiziksel yorgunluk bir çay bir kahve içmeyle geçerde zihinsel , ruhsal yorgunluk uyumadan geçmiyor.

Fiziksel yorgunluk bir çay bir kahve içmeyle geçerde zihinsel , ruhsal yorgunluk uyumadan geçmiyor.
ruhsal yorgunluk uyusan da geçmez uyandıktan sonra zihin hala seni meşgul edebiliyor en nihayetinde.. yorgunluğu o yüzden bedenen olanı tercih ediyor olsam da benim yorgunluklarım genelde hepsi zihinde oluyor
Görsel de doğru, detay da yazanlar da, kesinlikle zihinsel yorgunluk daha yorucu ve hatta bazen uyuyunca bile geçmez.
Fiziksel yorgunluk dinlenince geçer, hatta bu süreç hızlandırılabilir de.
Zihinsel yorgunluk + olarak fizsiksel yirgunluğa bile sebep olabilir, beyin enerjiyi düşüncede kullanır.
Fiziksel yorgunluk dinlenirsin uyursun geçer ama zihinsel yorgunluk ne yapsan da geçmiyor sana onu unutturmuyor tam unuttum diyorsun onun gibisini bidaha bulamayacagin aklına geliyor yine başa sariyorsun
Cevap
13Cevap
Zihinsel yorgunluk daha çok yoruyor
Zihinsel yorgunluk, geçmek bilmiyor.
Zihinsel yorgunluk daha fazla yorar mod düşürür.
Selam gadası 🙃
Şu an her iki yorgunluktan çok uzaktayım.
Zihinsel yorgunluk
İkisi de berbat bence..
O an hangisini yaşıyorsak ondan şikayet ediyoruz..
Zihinsel yorgunluk , fiziksel olan bir müddet dinlenince veya uyuyunca geçerde zihinsel bazen naparsan yap geçmez 🙏
Zihinsel yorgunluk yani stres onun sonucunda fiziksel yorgunluk da devam ediyor yanında. Benim deneyimim bu en azında.
Fiziksel yorgunluk geçer ama zihinsel yorgunluk geçmez kemirir insanı...
Fiziksel yorgunluk çabuk geçiyor da zihinsel yorgunluk çok zor geçiyor
Zihinsel yorgunluk insanın sevmesine bile engel oluyor: )) Sevmiyorsan yorgunluktandır : ))
Bütün yorgunluklar yorar
İnsanın zihni yorgun değilse bedeni de yorulmaz.
kafan doluysa çok yorar fiziksel yorgunluğun kahveyle gectigini hiç görmedim 😀
hastalık derim hepsine bin basar haste olunca zihinsel de fiziksel de gözüne batar sağlık önemlidir
Zihinsel yorgunluk
Zihinsel yorgunluk..
Zihinsel tabi
Zihin
İkisidee
Zihinsel yorgunluk
Zihinsel bitirir
Net zihinsel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?