Kişilik & Karakter Her şeye yetebiliyor musunuz? Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çok fazla sıkıldım her şeye yetişmekten. 😮💨Var mı sende o enerji?#Pikauv ❤️ Her şeye yetebiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Yetiyorum 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Çalışıyorum bunun için ama fena yoruyor ve mümkün olmuyor.. 0 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Olduğu kadar bazen aaaa yeter bi bitmediniz diyorum 😂 1 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yetişemiyorum birilerini sallamak zorunda kalıyorum 0 0 Yorumla
mertcanistanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl elimden geldiğince yetebildiğimi düşünüyorum 0 0 Yorumla
anka1997 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Hiç bir zaman hiç bir şeye yetemezsin maalesef. maalesef insan aynı 100e bölünüp 100 işe soruna yetişemiyor yetemiyor. 0 0 Yorumla
Boxercooll Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl nefes almayı dene ozaman gereksiz şeyleri sorun etmemen gerektiğini anlıycaksın 0 0 Yorumla
çokuzunbirisim Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl her şeye yetecek diye bir şey yok... :) yetmen gereken yerlere yetmen yeterli bence 0 0 Yorumla
Kalbıkırıkbırı1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Hayatım sakin geçiyor öyle yoğunluğum yok 0 0 Yorumla
umutbarış3838 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Genellikle yeterim. İyi planlama şart 0 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hiçbir şeye yetemiyorum keşke yetebilsem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yetiyorum
Çalışıyorum bunun için ama fena yoruyor ve mümkün olmuyor..
Olduğu kadar bazen aaaa yeter bi bitmediniz diyorum 😂
Yetişemiyorum birilerini sallamak zorunda kalıyorum
elimden geldiğince yetebildiğimi düşünüyorum
Hiç bir zaman hiç bir şeye yetemezsin maalesef. maalesef insan aynı 100e bölünüp 100 işe soruna yetişemiyor yetemiyor.
nefes almayı dene ozaman gereksiz şeyleri sorun etmemen gerektiğini anlıycaksın
her şeye yetecek diye bir şey yok... :) yetmen gereken yerlere yetmen yeterli bence
Hayatım sakin geçiyor öyle yoğunluğum yok
Herşeye yetiş diye kim söyledi
Genellikle yeterim. İyi planlama şart
Hiçbir şeye yetemiyorum keşke yetebilsem
Hayır._.
Gönlün fakir
Bazen hayır