Her şeyin bir sonu var. Bazı sonları istemesekte yaşamak zorunda kalıyoruz.
Neyin sonunu yaşamayı hiç istemezsin?

Her şeyin bir sonu var. Bazı sonları istemesekte yaşamak zorunda kalıyoruz.
Neyin sonunu yaşamayı hiç istemezsin?

Hani çok sevdiğin bir tatlı ya da bir yemek vardır vede birdaha tatmanın görmenin imkanı yoktur o usta veya sevdiğin annen onınu yapan vefat eder ama sen o tatlıyı yersin ya da yemeği o tabağı sonuna kadar yersin yalar yutarsın tadı ve değeri anlatılmaz.. Hayatta böyle sonuna kadar dibine gelsende son nefese kadar yaşamak tatmak istersin herşeyi..
Dünyanın sonunu yaşamak istemem.. Kıyamete kalmayalım 😄 Keyifli geceler..
😂 rahatız yavrum yapicak bisey yok ya shsh
Teşekkürler canım 💋❣️🥂
Sonunu yaşamayı en istemediğim şeyin sonunu içim kanaya kanaya yaşadım. Beni darmadağın eden şey için hiç bir anlam ifade etmediğimi onun için içim yanarken pare pare olarak anladım. Gayrı hiç bir son korkutamaz beni.
Boşu boşuna ölmenin
😂😂😂
Bu eig alamamanın sonunu yaşamak istemem. Teşekkürler yine 😂😂
Biliyom 😎
Cevap
10Cevap
Seni seviyorum diyen kişinin dönüp zaten seni hiç sevmemiştim demesi. Yani ilişkinin sonunu yaşamayı istemezdim
Sevdiklerimin ömrünün sonunu görmek istemem. Hepsinden önce ölmek isterim
Hayatı yaşamak istemezdim
her şeyin bir sonu var..
sonu yaşamaktan korkmuyorum o yüzden zamanı gelince bütün şefkatimle kucaklayacağım her sonu..
Sevdiklerimi kaybetmenin. Eninde sonunda her canlı ölümü tadacaktır. Bir de ilişkide ayrılmanın sonunu yaşamayı çok sevmem. Olduğu zaman da o son geliyor. Her ne kadsr hazır olsak olmasakta. Hayat şaşırtmaya devam ediyor.
Son yaşanmadığı için en sevdiği sayılar 0 ve 8 olan, en sevdiği simge bu olan ♾️ ben için, + olan bütün şeylerin bitmesini istemem.
- olan ne varsa da bitsin isterdim ama yaşamdaki denge ☯️ sebepli böyle bir şey de olamaz 🙂
Açıkçası benim hayatımda yaşadığım sonların hepsi acılı olduğu için artık ne gelse gelirse gelsin beni yıkamaz diyorum ama her defasında fazlasıyla da yıkılıyorum
Çok mutlu olduğum kişiyle ayrılmayı istemem. Bunun sonu beni üzer…
Sevdiklerimin ömrünün 🥺
Onlardan önce geberip gitmeyi tercih ederim
Her güzel şeyin sonu vardır o yüzden fark etmiyor benim için
hayatın, henüz hazır değilim yapmam gereken işlerim var
Maalesef yaşadım...
Hiçbirşeyin özeliklede arkadaşlıkların
Son kelimesini başlı başına sevmiyorum
Kıyamet
Mutlu olduğum zamanların...
Düşünmek bile istemediğim birseyin sonunu
Sevdiğim insanlarla bağım kopunca kötü oluyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?