Benim başıma bir kere gelmişti sanırım dershane zamanı 3 ya da 4 kişi kalmıştık etüt için kitleyip gitmişlerdi. Bitane hocayı arayıp yardım istemiştik 😅
Odada halat benzeri bir sey bulur onu odanın bir yerine bağlar aşağı inerim veya odanın penceresinden odada bulduğum düşüşü yavaslayacak bir eşya ile iniş yaparım ya da karşı çatı yakın ise oraya atlarim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kapıyı kırmayı denerim.
kilitli kaldıysam
bence oturup düşünmek iyi olacak ne olsa birisi gelir açar kapıyı
telaşe gerek yok..
Cezaevinde avukat görüş odasında 45 dakika gece vakti yalnız kaldım. Sesimi duyuramadım.
🥺 öyle bir yerde korkutucu olur yaa, geçmiş olsun
Sağolasın. Tekme attım yumruk attım bağırdım. Saçma insan dış taraftaki memura haber vermeyi unutmuş gitmiş kahve içmiş dolaşmış
Benim başıma bir kere gelmişti sanırım dershane zamanı 3 ya da 4 kişi kalmıştık etüt için kitleyip gitmişlerdi. Bitane hocayı arayıp yardım istemiştik 😅
Korkunç
Güzel Kitaplar ve yemeğimi getirsinler sesim çıkmaz 😂
tatil olur desene 😂😂
Kafamı dinlemiş olurum düşünsene dışarda kıyamet kopuyor ama senin haberin yok ve rahatsın 😂
Hahaha keşke olsa diyesim geldi bir an 😂
Bende düşününce keşke demedim değil 😂
Odada çıkmak için işime yarayacak bir şeyler ararırım.
Oturur birşeyler çizerim. Şarkı söylerim! Spor yaparım. Pencere ye çıkar, manzarayı izlerim.
Odada halat benzeri bir sey bulur onu odanın bir yerine bağlar aşağı inerim veya odanın penceresinden odada bulduğum düşüşü yavaslayacak bir eşya ile iniş yaparım ya da karşı çatı yakın ise oraya atlarim
Çilingir çağırırım
her türlü çıkarım ama.
cikmassmda olur
Uyurum napıcam dinlenmeye ihtiyacım var
Kapıyı kırarım aw ne yapcam slcnslsjdhs
Kapıyı kırarım
kapıyı kararım kvkf
Keyfini çıkartırım