Dışardan nasıl gözüktügümü merak ediyorum..💐
İyi akşamlar
Dışardan nasıl gözüktügümü merak ediyorum..💐
İyi akşamlar
Abla sol beyninin daha baskın olduğunu düşünüyorum. Analiz yapıyorsun. Ben gibi bazen gereğinden fazla düşünüyor olabilirsin. İnsanların fikirlerini merak ediyorsun ve kendini geliştirmeyi seviyorsun. Tabi sol beyin baskın olsada duygularinizda baskin olabilir. Ama kontrolünü sağlayabiliyorsunuzz
Abla aslında bu devirde bizi mantıksala sürüklüyor. Belkide istemeye istemeye bastırıyoruz. Çünkü yaşantımız arttıkça güvenimizde ters orantı düşüyor. Mesela çocuklar duygularını gizlemezler çok daha iyi yansıtırlar. Onlar birşeyi seviyorsa seviyordur sevmezlerse sevmiyorlardır. Gerçi istisnasını gördüm rolcü minnoşlarda var ama genelde öyleler. Tabi bizim yaşantilar fazla olunca daha önce üzüldüğümüz her konu bizde yara izi bıraktı. Yaranın acısından çekinince duygularimizi bastirmaya öğrendik (ya da zorlandık). Tabi sadece duygulariyla hareket eden insanlarda var çevremizde öyle olmakta kötü en güzeli aklı ve kalbin yolunda olmak arasındaki bağlantıyı koparmamak🙃
@Rose83 ; Yeniliklere ve seni mutlu edecek küçük şeyleri çok seven birisisin! Kedi gibi sevilmeyi ve sımsıkı sarılınması çok hoşuna gidiyor. Sevgilinin yanında mutlu ve güven hissi yaşamak herşeyden güzel geliyor sana. ;) Çaya bayılıyorsun, sevdiğini kıskanmak ya da kıskanılmakta hoşuna gitmiyo diil ;)
Artık mantık evliliği denilen ilişkilere daha yaktınsın sanki ama sevdiğin insanı arzulamak ve ne yaşanacaksa onunla yapmak istiyorsun. Tatlıya bayılıyorsun, Alıngansın, sana olumsuz bir şey denince hemen modun düşüyor, narinsin :)
Olayları akışına bırakmak yerine kuralına göre oynamak istiyorsun, araştırmacısın, mantıklısın. Karşındakini anlayıp onun hoşlanacağı tarzda ona davranmak yaklaşmak istiyorsun ki bu aslında karşı taraftan kendine de beklediğin. Bunu Karlıdan tam göremiyorsun sanırım
ilkinden ders çıkarmış daha temkinli bir kadın 👩🏼
bilmem doğru mu, yüzeysel baktım
Bence mutlu olmayı ve iyimser olmayı seviyorsunuz. herkesle samimi değilsiniz kimse nasıl davranacağınızı biliyorsunuz. hayal kurmayı sevdiğin kadar gerçekçisin de.
👍
Cevap
5Cevap
Sorulardan karakter analizi yapmak zor olur, ama saçma sapan can sıkıntısından ötürü soru sormayan, ciddi, düşünür bir bayansın diyebilirim.
Resimdeki sensen disiplinli ve hanım hanımcık bir ablaya benziyorsun.
Durusu olgun ve akilci bir Asyali güzeli gibisiniz
İnsanları gereksiz seviyede çok önemsiyorsun
Ben yarışmaya katılmak istemiyorum
yapıştır gelsin knk
neden
Resim nerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?