Kişilik & Karakter Ne istediğinizi mi daha iyi biliyorsunuz, ne istemediğinizi mi? Cassie_Robichaud Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Acaba istemediğim şey olur korkusuna mı istediğimi sanıyorum. Ne istediğinizi mi daha iyi biliyorsunuz, ne istemediğinizi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. İstemediğim şeylerde net ve kararlıyımdır, ama isteklerimde bazen kararsız kalabiliyorum... 2 2 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Herkes aynı ellamm Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Herkes aynı mı bilememde, kararsız insanlarda öyle olduğu kanısındayım... Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Ne istediğimi daha iyi biliyorum 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ne istemediğimi daha iyi bildiğim kesin. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Her ikisinide gayet iyi biliyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. İkisini de çok iyi biliyorum. 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bazen isteyip istemediğimden bile emin olamıyorum. Yani ne istiyorum ne de istemiyorum. Sadece bitsin istiyorum... 1 1 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Evet Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her ikiside diyelim bakalım🙃😅 1 4 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Bu da iyimiş 😄 Yorumla Sinirrr +1 yıl Sen peki?🙄😅 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Ben ne istemediğimi biliyorum sadece 😄 Yorumla Sinirrr +1 yıl Harika🤭😂👍🏻 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ne istemedigimi daha iyi biliyorum. Ne istedigim konusunda biraz kararsiz kaldigim oluyor 1 1 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Aynı
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne istemediğimi bildiğim kadar, istediğimi de bilsem keşke 1 1 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Keşkem Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl İstemediğim şeyler daha net ve keskin sanki.. 1 0 Yorumla
cylgzl Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl ne isteeigimi biliyorum ama isteeiklerim karzima cikmadi icin, car olan secenekler arasinda secim yaparken insanlar bana kararsiz bur insan oldugumu soyler. benim istedigim varda benmi hayir dedim 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. İstemediğim şeyler hususunda daha bi eminim sanki 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ne istediğimi biliyorum ama bazen karamsarlık araya giriyor 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. şaşırtmalı soru gibi görünsede değil bence, bence ne istediğimi hayatım boyunca hep bildim 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Ne isteyip istemediğimi çok iyi bilirim, bazen bilmiyormuş gibi yaparım 1 0 Yorumla
dmrrosmnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl ne istediğimi gerçekten söylemek zor olabilir ama ne istemediğimi çok iyi biliyorum 1 0 Yorumla
Cajehon Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl her ikisinide iyi bildiğim için hayatı o yönde yaşıyorum😎 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Ne istediğimi de ne istemediğimi de iyi biliyorum 1 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. İkisini de çok iyi biliyorum. 1 0 Yorumla
Melektolga Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl istediğimiz şeyler değişken olabilir ama insanlar istemedikleri şeylerde genellikle netlerdir 1 0 Yorumla
__Icârus Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl İkisini de bilmiyorum 1 1 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl 😄 Yorumla
Ssmileyer Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl İstemediğimi kesinlikle istediğim şeyleri bilmiyorum 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Kimse ne istediğini bilmiyor 1 3 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Ne olacak böyle Yorumla emre00 +1 yıl Hayırlısı ablam Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Hayırlısı Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ne istemediğimi daha iyi bilirim. 2 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne istemeğimi çok iyi biliyorum 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. İstemediğimi daha iyi biliyorum 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hç bir sey bilmiyorum ☹️ 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Galiba hepsini biliyorum 1 0 Yorumla
Huzuristiyorum34 Takip Et Xper 6 Yaş: 56 , eic 97% +1 yıl Her ikisinide çok iyi biliyorum. 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kendimde ne istemediğimi daha çok biliyorum. 1 0 Yorumla
laylalayyla Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ne istemediğimi çok daha iyi biliyorum 1 0 Yorumla
efepolatt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. Ne istemediğimi. 1 0 Yorumla
kreeck Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. ne istediğimide bilirim ne istemediğmide 1 0 Yorumla
peacehug80 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl İlk ilişkimde kız hamile kalırmı diye korktum ama şimdi devam pompa 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. İstemediğimi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
İstemediğim şeylerde net ve kararlıyımdır, ama isteklerimde bazen kararsız kalabiliyorum...
Herkes aynı ellamm
Herkes aynı mı bilememde, kararsız insanlarda öyle olduğu kanısındayım...
Ne istediğimi daha iyi biliyorum
Ne istemediğimi daha iyi bildiğim kesin.
Selam gadası 🙃
Her ikisinide gayet iyi biliyorum.
İkisini de çok iyi biliyorum.
Bazen isteyip istemediğimden bile emin olamıyorum.
Yani ne istiyorum ne de istemiyorum. Sadece bitsin istiyorum...
Evet
Her ikiside diyelim bakalım🙃😅
Bu da iyimiş 😄
Sen peki?🙄😅
Ben ne istemediğimi biliyorum sadece 😄
Harika🤭😂👍🏻
Ne istemedigimi daha iyi biliyorum. Ne istedigim konusunda biraz kararsiz kaldigim oluyor
Aynı
Ne istemediğimi bildiğim kadar, istediğimi de bilsem keşke
Keşkem
İstemediğim şeyler daha net ve keskin sanki..
ne isteeigimi biliyorum ama isteeiklerim karzima cikmadi icin, car olan secenekler arasinda secim yaparken insanlar bana kararsiz bur insan oldugumu soyler. benim istedigim varda benmi hayir dedim
İstemediğim şeyler hususunda daha bi eminim sanki
Ne istediğimi biliyorum ama bazen karamsarlık araya giriyor
şaşırtmalı soru gibi görünsede değil bence, bence ne istediğimi hayatım boyunca hep bildim
Ne isteyip istemediğimi çok iyi bilirim, bazen bilmiyormuş gibi yaparım
ne istediğimi gerçekten söylemek zor olabilir ama ne istemediğimi çok iyi biliyorum
her ikisinide iyi bildiğim için hayatı o yönde yaşıyorum😎
Artık ne istemediğimi daha çok biliyorum
Ne istediğimi de ne istemediğimi de iyi biliyorum
İkisini de çok iyi biliyorum.
istediğimiz şeyler değişken olabilir ama insanlar istemedikleri şeylerde genellikle netlerdir
İkisini de bilmiyorum
😄
İstemediğimi kesinlikle istediğim şeyleri bilmiyorum
Kimse ne istediğini bilmiyor
Ne olacak böyle
Hayırlısı ablam
Hayırlısı
Ne istemediğimi daha iyi bilirim.
Ne istemeğimi çok iyi biliyorum
İkisini de iyi bilirim.
Her ikisini de
İstemediklerimi daha iyi biliyorum
İstemediğimi daha iyi biliyorum
Hç bir sey bilmiyorum ☹️
Galiba hepsini biliyorum
Her ikisinide çok iyi biliyorum.
Neyi istemediğimi daha iyi biliyorum😄
Kendimde ne istemediğimi daha çok biliyorum.
Ne istemediğimden daha eminim:)
Ne istemediğimi çok daha iyi biliyorum
Ne istemediğimi.
ne istediğimide bilirim ne istemediğmide
İlk ilişkimde kız hamile kalırmı diye korktum ama şimdi devam pompa
ne istemediğim şeyler daha net
Hiçbir şey bilmediğimi hissediyorum bazen.
Ne istemediğimi çok daha iyi biliyorum
İstediğimi
her ikisinide iyi biliyorum
İstemediğimi