Yorumlar için teşekkkür ederim :)
Duvarlarınız Var Mı? Ne Kadar Kalın?
Yorumlar için teşekkkür ederim :)
Yeni bir insan ile tanıştığınızda; ne kadar mesafeli olursunuz? Tabiki bir anda yaklaşmanızı beklemiyorum , karşı tarafında hareketleri çok önemli.

Verebileceğin bir şey yoksa mesafeli olursun onu bunu boş ver de bu ne güzel bir görsel
şu ülkeyi seviyorum ama bi yandan da çok korkutucu. Gidemem yani
Abi korkuyorum kesip atarlar bi kenara ara bulasın
Zaman gerekiyor... o kişiyi anlamak, çözmek için... hemence kim kime tapa teslim olmuşki hem olanlar kesin sarhoştur. İlginç sorularınla beni etkiliyorsun. Bil istedim 🤍
Rica ederim lütfen bana aşktan bahsetme. O kadar doluyum ki zatenn... aşk ın kavramını, özünü bilmeden yaşayan zavallı canlılara sövesim var. "Seni seviyorum" kelimesini ağza dolayanlara bi güzel dayak atasım var... bakalım o dayağı yedikten sonra gerçekten seviyormu sevmiyormu kendi gözleriyle görsün... neyse sakin olmam lazım yoksa teli kıracağım. Sakinleşmem lazımm...😤
"seni seviyorum" insanların elinde çocuk oyuncagı olmuş. günaydın senı seviyorum iyi geceler seni seviyorum şöyle seviyorum böyle sevdim amuda kalkıp yine seviyorum :D çok fazla kullanılmaması lazım. seni seviyorum diyince karşıdaki iliklerine kadar hissetmesi lazım. ama o kadar anlam yitirdi ki... insanlar yaptıklarıyla sevdiğini gösterip vurucu şekilde bunu söylemesi gerekirken sürekli seni seviyorum diyip yaptıklarıyla her şeyi mahvediyorlar :)
daha bahsetmem sakin ol ablacım. beraber dayak atarız merak etme ben sağdan sen soldan ahaha en son kafayıda vurduk mu oldu bu iş pert olur <3
Ayni dediğin gibi...😂😂😂 "Seni Seviyorum" demek yerine harekete geçip gösteren insan harbiden seviyordur. Başkada bir şey demiyorum. Sevilmeye ihtiyacım yokki benim. Sakin oluyorum, ama illa gelipte beynimi. ... ylar resmen sonlara niye sinirleniyorum NEDEN ACEBA? durduk yeremi? bundan böyle sadece kız takipciler var. İsteyen üzülsün, ağlasın, kahrolsun.. iplemiyorum😉😅😇🥰
Evet var ve olabildiğince kalın.
Benim duvarım yok ya.
Aslında şöyle ilk başta herkese güvenim tam ama zamanla bir yanlışını duyarsam 99 düşer bir olumsuzluğa bir tık düşer böylelikle kişi de gözümden duser
Hayır ilk olarak 100 ile başlıyor olumsuz bir şey duyar ya da görürsem 99 98 en son 1 kaldığı an kişiyi silerim.
En güzeli, 1 e kadar devam etmemdeki sebep düzelir diye umuyor olmam. Eğer duzelirse yeniden 100 olabilirim zorlarım. Ama duzlmezse ben defalarca şans verdim derim en azından.
Sadece tolerans gösterdiğim bir kişi oldu isteyince oluyor.
Teşekkür ederim.
Eig için thankss☺
Cevap
2Cevap
Duvarlarım çelikten.. Keyifli günler..
Duvarım yok
Duvarlarım sadece yakınımdaki insanlara yok. Onun dışında herkese mesafeliyim.
Herhangi bir kazık yemedim şu ana kadar😅
ben de artık öyle bir duvar var ki PAMUK PRENSESİ bile gelse YIKAMAZ :D
BAK KARDEŞ HAYATA GELDİM KENDİM YÜRÜDÜM DÜŞTÜM KENDİM KALKTIM SEVGİ GÖRMEDEN BİLMEDEN SEVGİ VERDİM AMA ŞU VAR BENDEN GİDEN GİDER GİTME DEMEM AMA NEDENSE 5 SENEDE GEÇSE DÖNENLERİ GÖRDÜM HATTA BU SİTEDİKLERİN İSİM LİSTESİNİ BİLE VERİRİM :D
@dellispoony den başla
hee tamam brocum :)
Ağlama duvarım var benim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?