Şizofreni miyim?

NE OLUR SONUNA KADAR OKUYUN!! 21 yaşımdayım genelde çevremdekiler sabah şekeri olduğumu bu kadar neşe ve enerjiye nasıl sahip olduğumu soruyorlar fakat ben yaklaşık 2 senedir a tipik psikoz hastasıyım 8 aydır ise olaylara bakış açım tavırlarım düşüncelerim her şey değişti kendimi tanıyamaz hale geldim gün geçtikçe insanların sevmediği bir şeye dönüşüyorum ve bu durum beni korkutuyor kendi kendime olmayan telefon konuşmaları yapıyorum insanlara olmayan şeyler anlatıyorum ağlanacak yerde gülüp gülünecek yerde ağlıyorum çoğu zaman intihar düşüncelerim oluyor ve korkuyorum kafamın içinde 5 tane insanla yaşıyorum hepsi de konuşuyor bana hep bir şeyler söylüyorlar yalnız kaldığım zamanlar da onlarla konuşuyorum kendime akıl veriyorum aslında kendi kendime konuşurken acayip iyi konuşuyorum o kadar mantıklı konuşuyorum fakat kendime gelince ya da bulunduğum ortam da ki sessizlik bitince yine eski ben oluyorum olaylara yani yaşadığım şeylere karşı tepkim eskiye göre çok farklı önceden gülüp geçtiğim şeyler şu an da bana intikam duygusu yaratıyor. Etrafım da peşimde gizli güçlerin olduğunu beni takip ettiğini düşünüyorum mesela bir gece uyurken gelip beni öldüreceklerinden korkuyorum ama şu an değil sadece bazı zamanlar da şu an kafam berrak mantıklı şeyler düşünebiliyorum. ne olur bana yardım edin sizce ben ŞİZOFREN MİYİM?
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim inşaallah allah bu durumda ki herkesin yar ve yardımcısı olsun
Şizofreni miyim?