Benim derdim ne?

Bir şey sormaktan ziyade çok kötüyüm ve içimi boşaltmak istiyorum :) bi sıkıntım var içimde gitgide büyüyen bi sıkıntı neyi dert ettiğimi de bilmiyorum ama hep mutsuzum üniversiteye yeni başladım sınava hazırlanırken yine böyleydim sürekli ağlardım sıkıntıdan çok kötü panik atak bile geçirdim ama hep sınava yordum üniyi kazanırsam rahatlarım diye düşündüm kazandım yaz tatilinde işe girdim birikimimi yaparım dedim hedeflerim vardı onları da yaptım ama hiçbiri ne sıkıntı mı giderdi nede mutluluk sağladı şey değil depresif bi insan değilim asosyalde değilim aksine çok sosyalim çok arkadaşım var ama bilmiyorum hiçbiri iyi gelmiyor yalnız yaşıyorum yılın 8 ayı ve bu süreçte yalnızlık daha çok koydu durup dururken ağlamalarım sinir krizlerim sıkıntılarım arttı annemler geldi ilk 1 hafta güzel sıkıntı yok sonra yine sıkıldım bu sefer kalabalıktan bu sefer yalnızlığı istedim onlar gidince yine aynısı olucak çünkü hep böyle oluyor bir şey istiyorum sonra çok çabuk sıkılıyorum bunu şımarıklık olarak algılamayın içimde ki sıkıntı geçmiyor o kadar sıkıldım ki bu durumdan artık aklımdan sürekli ölmek geçiyor yaşama sevincim kalmıyor o kadar kötüyüm ki artık ağlamak bile rahatlatmıyor

Benim derdim ne?