AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kırılmak şstemiyorsan kimseden yanlış yapmaz vefa beklemeyceksin kafaya takmayscaksın ederi kadar değer
Kimseden bir beklentim yok. Sadece iki muhabbet edebileceğim, bana iyi gelecek birini istiyorum hayatımda🥺
Bunu da deneme yanılma ile ögrenirsin konuşmadan bilemezsin
Telefon rehberimde konuşabileceğim biri yok. Siteden birileriyle konuşmayı sohbet etmeyi denedim çabuk sıkıldım.🥺
Sıkılma nedenin neydi kısır döngüdemi gitti muhabbet
Aynen kısır döngüye girdi. 🙄
Nehaber merhaba merhaba ne yaptın vs dimi
Gibi gibi 😁
Konuyu sen başlat ya da yönlendir mesela izlediğin filmden bahset çalılıyorsan iş yerinden vs vs
Karşındaki insanın da biraz bu isteği uyandırması lazım ama 😁 bide mizahtan anlasa ama suyunu çıkarmasa. Komik olacağım diye saçmalamasa falan. Kitapları sevse mesela. Ben çok mu iyiyim? Değilim tabi ama beklentilerim var.
Şöyle söyle izlediğin bir misah programı varsa bir kaç videoyu onunla paylaş ve sonra konusuyla ilğili espri yap
Benim konu açmakla ilgili bir problemim yok aslında. O kişiden sıkıldığım için konu açmıyorum konuşma isteğim kalmıyor.
Soğuyorum
Soğuma sebebplerin neler
Komik ya da ilginç olacağım derken saçmalaması. Kitaplarla ilgili kötü şeyler söylemesi. "Kitaplar sıkıcıdır" gibi şeyler mesela... Fotoğraf istemesi. Nerelisin yaşın kaç gibi sorular sorması.. kendine dikkat et üşütme gibi yapmacık söylemler. Falan filan 😁
Şunu bir açıklık getirirelim profilinde onun fotosu varsa senin fotonu görmek istemesi gayet doğal. Kişi sohbet ettiği kişinin simasını görmek ister velevki sosyal medyada. Çünkü mavi pembe, pembe mavi 😉
Kitaplara sıkıcı diyorsa okuma alışkanlığı yoktur. Ve aradığı kitap konusundan çok heyecanlandırıcak muhabbet istemesidir
Ben önce konuşalım muhabbet sararsa fotoğraf atarız gözüyle bakıyorum. 2 gün sonra sıkılacaksam neden fotoğraf atayım ki?
Günlük yaşamımız ve bütün alğı saldırıları eğlence, cinsellik, boş boş lakırtı üzerine🙂 Hiç yapılmasın demiyorum yerine dozajında olması daha iyi olur.
İşte ben boş muhabbet istemiyorum. Kitapları sıkıcı buluyorum diyebilir tabi. Ama kitaplar sıkıcı neden okuyorsun tarzında konuşunca soğuyorum. Bilmiyorum sorun bende aslında 😂
Çok yüksek hedef olunca muhabbet ettiklerin seni sarmıyor sıkıyor. Sorun bu çözüm bilğili kişi 😉🙂
Evet sorunda bu aslında. Ben bana birşeyler katabilecek, olgun birileriyle muhabbet etmek istiyorum.
O kişiyide sohbet ederek bulucağın için devamlı arayış içinde bu da biraz yorucu olur. Hedef bu peki ulaşınca yine sıkılırsan ne olucak 😉
Çünkü hedefe ulaşılınca bir kıymeti kalmıyor. Görev tamamlandı düşüncesine bürünüp yeni hedefler buluyor.
Yoruldum zaten. Tam birinin sohbeti sarar gibi oluyor sonra sıkılıyorum 😁 mantıklı, olgun, kendini bilen, bana bir şeyler katabilecek, aynı zamanda mizah anlayışına sahip, cinsellikten bahsetmeyecek birini bulursam sıkılmayacağımın garantisini veriyorum😂
Neden yorum bildirimin gelmedi
Garsnti verdiğin bir hedefi yorgunluğu bahane etmemen lazım 🙂
Onu ararken yoruldum ama😂
Ara tatil ver sonra aramay devam 😂
Ahaha peki öyle deneyeyim bide 😂
Deneyimlemeden bilemezsin 😂
😂😂
🙂🙂
Artık son kırık kalana kadar devam sonra benim gibi oluyorsun
Sen nasılsınki?
Ruhunda delik olan biri o kalbinin o tarafı boş artık kirilmiyor çünkü yok
O raddeye geleceğimi sanmıyorum 😁
Bu sözümü unutma sen istemesen de geleceksin
🥺
Umarım o zaman o depresyondan çıkarsın inan çok güçlü olman gerekecek ben burasını tanıdım sen nerelere vurursun bilmiyorum kendini artık şiirlere mi kitaplara mi yoksa kıyıya mi 🤔
Benim kendimi denizlere atasım var 😂
Aman kalsın birde seni kurtarmaya çalışmayayim zaten yüzme bilmiyorum sen teknede kal 😂
Peki 😂
Oltana balık takarım sen sadece iğnenin ucuna çipura yaz yeter altantisten gelen adam gibi oldum solungaçlarim çıktı 😂
başkalarına bel bağlama kendi hayatına bak o zaman
Kimseden bir beklentim yok aslında. Yalnız hissediyorum. Bana iyi gelecek, iki muhabbet edebileceğim birini istiyorım hayatımda. Telefon rehberimde arayabileceğim konuşunca iyi hissedeceğim bana iyi gelecek biri yok. Siteden birileriyle konuşmayı deniyorum sıkılıyorum iki günde.
evlen o zaman
Kırılmak istemiyorsan, çelik gibi olmalısın...
Benden de ne çelik olur ya 😂
Karbon miktarını iyi ayarlamak lazım, sonra mükemmel olursun :D
Mükemmel? 🤔
Kırılmaz :D
Karbon içsem olur mu? 😁
Keşke olsa, çeliğin yapısındaki karbon miktarı arttıkça daha dayanıklı oluyor :D
Bu bilginin benim kalp kırıklığıma şifa olacağını sanmıyorum 😁
Senin ilgiye ihtiyacın var :D
Evet ama aradığım ilgiye ulaşamıyorum bir türlü 😁
Belki yarın, belki yarından da yakın :D
Belki birkaç yıl daha var falan 😂
Kalbin o kadar bekleyemez :D
Bir dursa da huzur bulsam 😂
Durunca huzur mu bulacaksın, bu sefer de yalnızım diye depresyona girecek :D
Kalp durunca film bitiyor, perde kapanıyor falan ya yalnızlık derdi de kalmıyor 😂
Allah en gecinden versin :D
Sen yine de kapılarını kapatma :D
Allah korusun deme öyle 😂😂 ne kapısı? 😁
Araba kapısı :D
Belki birisi arabana biner de yolculuk yaparsınız :D
Bende kalbimin kapılarından bahsediyorsun sanmıştım.😂😂😂
Aynı mantık, asıl kalbinin kapıları açık kalmalı :D
Hem senin araban mı var :D
Kalbimin kapıları yaz kış açık zaten hiç kapatmıyorum 😂
Hayır arabam yok😂😂
Kapına gelen giden olmuyor mu, konaklamak isteyen filan :D
Rezervasyon alıyor musun :D
Geldiği gibi gidiyorlar. Çok kalmıyorlar 😂 rezervasyon almıyoruz çünkü tek kişilik içerisi 😂
Şu an dolu mu :D
Ne zaman konaklamaya müsait olur :D
Şu an boş 😂
Oraya konaklayacak birini bulmak lazım o halde :D
Zor😁
Neden 😂
Kalıcı birini istiyorum ben, göçebe olmasın, yerleşik hayatı benimsemiş olsun 😂
Önce girip eve bakması gerekiyor 😂
Onun da sevinin temiz ve güzel olması önemli 😂
Evinin*
Eve girmeyi denedin mi?
Bir bakalım desek sonu hayal kırıklığı oluyor 😂
Her ev aynı değildir...
Ev ev dolaşmam mı gerekiyor? 😂
Neden olmasın 😂😂
Yorucu😂
Ama denemeye değer :D
Değmiyor işte denediğinle kalıyorsun 😂
Her ev aynı değil, illa birinde misafir olacaksın :D
Misafir olmak değil yerleşmek isterim ben 😂
Evi görmeden nasıl yerleşeceksin :D
Ben anlamıyorum hiç bu işlerden 😂😂
Öğrenirsin 😂😂
Ben kalp kalp dolaşmak istemiyorum. Güzel, temiz bir kalp çıksın karşıma seveyim sevileyim yerleşeyim oraya istiyorum 😂
Belki vardır ama görmüyorsun 😂😂
Olsa görürdüm 😂
Baksan görürsün nfjdkdm
İnsanlardan beklediğin herşeyi kendin yap, mutlu olmayı kişilere ve ya olaylara bağlı kılma derim :)
İnsanlardan bir şey beklemiyorum. İki sohbeti çok görenler oluyor. Sohbeti de mi kendimle edeyim? Kendimle mi dertleşeyim? Kimse iyi gelmesin mi bana? 🥺
İyi insanlara denk gelesin arkadaşım, şu zaman da kırıldığın yerden koparsın, elbette böyle şeyleri arar insan ama olmayınca ne yaparsın ki ne derdin var bakalım?
İşte yok ve elimden bir şey gelmiyor. Yalnız hissediyorum. Sitede bana iyi gelecek arkadaş arıyorum ama yok hepsinden sıkılıyorum. Telefon rehberimde arayabileceğim konuşunca iyi hissedeceğim bana iyi gelecek biri yok
Arkadaşım seninle konuşalım eğer istersen ama sabah konuşalım olur mu? :)
Sabah olsun da bakalım 🥺
O halde şimdilik iyi geceler diliyorum size :)
İyi geceler 😇
Teşekkürler 😊
düşünmeyi umursamamyi öğrenince anlarsın çözümü
Öğrenemiyorum bir türlü. Her seferinde kırılıyorum.
alisicaksin demekki Daha direnç sahibi olamamiasin
Kendimi bildim bileli böyleyim kırmayan kalmadı. Daha ne kadar kırılmam gerek?
kendi kendine yeter dediğinde biticektir.
Yetmiyor mu yani 😂
kendine sor. bana ne soruyon.
ben 2 yıl önce bıraktım
İnsanlar çok acımasız maalesef
İnsanlar çok acımasız bende aksi çok duygusalım. Kırılganım.
Bende bulamadım çözümünü 🤔😔
Belki de bir çözümü yoktur 🥺
Umursamaz olamıyor insan maalesef
İyi de insanlar da biraz düşünceli olsa. Kırılır mı diye düşünse kırınca özür dilese.. olmuyor mu?
Olmaz öyle yaparlarsa gurursuz. Olacaklarını düşünürler
Çok saçma 🥺
Kimseyle konusma bu kadar.
Konuşmak da bir ihtiyaç 😁
İşte bundan kaybediyon broo
Akıllanmazsın sfj
Neden?
Bu kafayla devam ettiğin için
Hoslandigin wrkekmi kirdi
Hayır
Gerçek kalple olarak
Anlamadım?
Bence acı çekmekten Hoşlanıyon
Var sevgili yapma
Ne ilgisi var sevgiliyle?
Erkeklerden uzak dur
Uzak durduğum halde böyle. Hem kalbimi kıran sadece erkekler değil ki kırmayan kalmadı.
Evet var
Nedir?
Olgun ve net bir erkek bulacaksın hem ruhunu hem bedenini mutlu
Sevme
Her seyi salla
Keşke yapabilsem...
Yaparsin be kizim. Hayat bu kcina da koycak yoluna da baktirtcak. Adimlarini dogru ve duzgun atmaya bak kim ne derse desin aldanma sonucta kendini en iyi sen taniyorsun. Dalga mi geciyorlar disliyorlar mi bırak iler de kendileri utansinlar. Sen taktikca uste cikmaya calisan onlar olcak. Kendi yoluna kendi gelecegine bak.
İyi ama benim bana iyi gelecek birine, birinin sohbetine ihtiyacım var. Kendimi çok yalnız hissediyorum
İg sal
Noldu
Biri bir şey söyledi kalbim kırıldı 🥺
Ne soyledi
Ben onunla sohbet etmek isterken o bana ne kadar çok uzattın dedi. Konuşmaya devam etmek istemeyebilir ama kırıcı olması şart mı? 🥺
Sorunu beğendim mesaj at