- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer insanın zaman içinde oluşan tecrübesi farklıdır yaşananlar yaşanmışlıklar her bireye farklı tecrübe kazanmasına sebep olur.
Bu yüzden yaşadığınız hayatta tecrübe odaklı yaşayın.010 Yorumla
Soran+1 yılHayattan, tecrübeden ziyade her konuda kendimi geliştirmek, bir şeyler öğrenebilmek istiyorum. Önceliğim de siyaset ve felsefe konuları. Bunlar aslında sıfır olduğum konular. Bana bir nevi hocalık yapacak birikime sahip birini istiyorum aslında ama burada bulacağımı da düşünmüyorum. En azından bir şeyler katabilecek biri olsun.
- +1 yıl
Öncelikle şunu öğrenmelisin her konu da bilgi sahibi olamazsın. Fakat iyi olduğun veya bilgi birikiminin çok iyi olduğu bir kaç konu üzerinde kendini geliştirebilirsin.
Size gerçek bir örnek vereyim.
Yakın arkadaşım bir firma da 11 farklı pozisyon da görev yaptı ve hepsinde çok iyiydi fakat iş arayışına girdiğinde kurumsal şirketlerin verdiği yanıt şu ''kendinizi çok iyi geliştirmişsiniz fakat bana sadece muhasebeci lazım veya depo görevlisi lazım diyerek arkadaşımı ise almadılar... Bu yüzden bir konu üzerinde kendini çok iyi yetiştirmiş birisi olmalısın. Felsefe ile ilgilenmen güzel fakat bunun yanında siyasi değilde psikoloji ile ilgilenirsen senin açından daha iyi olur.
Örneğin felsefe ve psikolojiyi harmanlayıp kendini geliştirirsen gerçekten aranan eğitimci veya konuşmacı olabilirsin.
Soran+1 yılHaklısın. Ben aslında kendi tarihimizi ve Rus tarihini (Rus Edebiyatı severim) öğrenmek istiyorum. Siyaset ve felsefe konusunda bilgim olsun istiyorum. Ve psikoloji de ilgi alanım aslında. Onu saymayı unutmuşum. Ve haklısın psikoloji ve felsefe önceliğim olsa daha iyi olur sanırım. Şöyle söyleyeyim: ben yazar olmak istiyorum. Ama kendi tarihini bilmeyen, felsefeden, psikolojiden anlamayan, siyaset bilgisi sıfır olan bir yazar olmak istemiyorum. Yeteneğim olduğunu biliyorum ama donanımlı bir yazar olmak istiyorum.
- +1 yıl
Hak verdiğiniz için teşekkür ederim...
Bir yazar vardır bide sizin tabirinizle donanımli yazar vardır.
Eğer siz başarılı bir yazar olmak istiyorsanız önceliğiniz araştırma olmalı çünkü gerçek iyi yazarların başarısı çok iyi araştırma yaptıklarından dolayı gelmektedır buna en iyi örnekte bana göre ''ahmet ümit'in İstanbul hatırası'' kitabı olarak verebilirim.
Kendinizi düşünün ne tür kitaplar yazmanız gerektiğini düşünün.
Eğer suç, aşk, ceza türü kitaplar yazacaksıniz siyasi bilgiye ihtiyacınız olmayacak. İhtiyacınız olan şeyler psikoloji kavramı felsefe kavramı araştırma yetisi ve güçlü bir hayal gücü ihtiyacınız olan şeyler..
Soran+1 yılBen klasik tadında eserler vermek istiyorum aslında. Hem fikirlerimi belirteceğim, hem insanlara bir şeyler katabilecek, hem de konusu, olay örgüsü, karakterleriyle insanları etkileyebilecek bir kitap. Bir yandan aslında tasavvufta edebiyatına da ilgi duyuyorum. İnançta katabilmek istiyorum yazdıklarıma. Ahmet Ümit'i çok duydum, merak ettim ama okumak nasip olmadı.
- +1 yıl
Söyledikleriniz yazdıklarınız biraz ahmet ümit kitapları gibi oldu.
O halde size bir tavsiye bahsettiğiniz değerlere uygun ''ahmet ümit patasana'' isimli kitabı okumanizı tavsiye ederim.
Geçmişin örgüsün de günümüzde işlenen cinayetler ve işin dini boyutu harika işlenmiş ayrıca kitabı okuyunca anlamanız gereken bir nokta daha olacaktır ki oda şudur.
Yazar olayların faillerini çok iyi saklar kitap sonunda düşündürür.
Soran+1 yılŞimdi daha da çok merak ettim yazarı. Okuyacağım mutlaka. 😇
- +1 yıl
Pekala.. Güzel okumalar diliyorum.
Hayırlı günleriniz olsun... 😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😁
- +1 yıl
Rica ederim. 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
+1 yılBeklentin ne acaba. Hangi konuda nasıl bir katkı istiyorsun. Olgunluk ve hoş sohbetlik tamam ama meslek ilgi alanları senin ilgini çeker mi bilmem
05 Yorumla
Soran+1 yılBen aslında her konuda kendimi geliştirmek, bir şeyler öğrenebilmek istiyorum. Önceliğim de siyaset, psikoloji, tarih ve felsefe konuları. Bunlar aslında sıfır olduğum konular. Bana bir nevi hocalık yapacak birikime sahip birini istiyorum aslında ama burada bulacağımı da düşünmüyorum. En azından bir şeyler katabilecek biri olsun
- +1 yıl
Siyaset tarih psikoloji felsefe. Çok iddialı konular
Soran+1 yılBu donanımlara ihtiyacım var. Bilmek, öğrenmek istiyorum.
- +1 yıl
Eğitim düzeyin ne? Ve kitap okumayla aram nasıl
Soran+1 yılÜniversite mezunuyum. Kitaplarla aram iyidir. Özellikle klasiklerin aşığıyım. Yazar olmak istiyorum. Ve bu donanımlara ihtiyacım var. Geçmişini bilmeyen, siyasetten anlamayan, felsefe bilgisi sıfır olan bir yazar olmak istemiyorum. Önce kendim donanmak sonra yazmak istiyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Siyaset ve felsefe çok tehlikeli konular
ve öğrenmekten öte özgün düşünce yapısında olmalı
kendini eksik gördüğün alanlarda araştırabilir okuyabilirsin
İnternet büyük nimet
08 Yorumla
Soran+1 yılİnternet aynı zamanda bilgi kirliliği, çöplük. Ve koca bir derya. İnsan tek başına ordan oraya saldırırken kendini kaybeder. Bu konularda bilgi biriki olan biri beni yönlendirebilir, nerden başlayacağımı söyleyebilir diye düşündüm. 😁
- +1 yıl
Doğrudur olabilir varsa aklına takılan net spesifik bir şey sorabilirsin istersen
Bilgi paylaştıkça çoğalır yalnız açık zihinli olmak lazım
Siyaset veya felsefe ile uğraşanların bir çoğu hayata at gözlüğü ile bakıyor
Hayata sanki bir taraf tutmakveya bir düşünce yapısını benimsemek için gelmişler gibi
Soran+1 yılHayır ben taraf tutmayı doğru bulmuyorum. Siyasetten çok anladığım söylenemez ama siyasetçilere güvenmiyorum. Halk kendi içinde bir olmalıdır. Hükümet ve halk iki taraf olmalıdır bence. Ülkeyi yönetemeyene halk birlik olup tekmeyi vurmalıdır. Ama bizim ülkemizde halk partilere ayrılıyor. Bu da cehaletten kaynaklanıyor diye düşünüyorum. burada ülkemizin geleceği söz konusu ama insanlar takım tutar gibi parti tutuyorlar.
- +1 yıl
Evet öyle halk bir bütün olmadığı için gelen, yöneten siyasetçilerde halkın bir yansıması gibi
O yüzden ülkede a partisinden x partisine kadar doğru düzgün bir yönetici yok
Ve hepsi kendi içinde çelişkili
Aferin sana o zaman
Soran+1 yılKesinlikle verdiğin oyu hak eden biri yok aslında. Kötünün iyisine oy veriyoruz işte. Vatan, millet sevgisi olmayan insanlar ülke yöneteceğim diye ortaya dökülüyor halk da alkış tutuyor.
- +1 yıl
Öyle maalesef senin at gözlüğünü çıkaran insanlara ihtiyaç var. sağ veya solcu veya kominist olsun
Gerçek özgürlük peşinde kültürel olarak dolu, ön yargılardan arınmış
Soran+1 yılEvet işte tam olarak öyle birini istiyorum 😇
- +1 yıl
Bu ülkenin ihtiyacı onu söylemek istedim aslında öyle hızlı yazınca karma karışık olmuş
Hepimizin ihtiyacı istersen ekle
+1 yılBurdaki herkes alimul allamedir merak etme bulursun burdan
019 Yorumla
Soran+1 yılBuradan bulacağımı düşünmüyorum tabi ki ama ne yapayım nerde arayayım? Çevremde yok ki öyle biri 😂
- +1 yıl
Herkesin derdi bu zaten kafasına göre insan bulamıyor
Bende belki öyle biri çıkar diyordum ama burada yazıp sonra habersiz çekip giden mı desen dalagaya alan mı desen umursamayan mı desen yoksa sonradan civitan mı desen her türlüsü var i yüzden pek güven vermiyor burdakiler samimi insan bulamazsın burada malsefy
Soran+1 yılBunların farkındayım ama nerede bulacağımı bilsem oraya gideceğim 😂
- +1 yıl
Bende bilmiyorum bilsem gidip bulurdum sana da söylerdim gel sende bul diye 😂
Soran+1 yılAhaha teşekkür ederim çok yardımcı oldun😂
- +1 yıl
Rica ederim Hiç yardımcı olmadım biliyorum ama keşke yardımcı olabilsem sana hani senin istediğin donanım bende olsa gel arkadaşlık kuralım dicem ama o donanım da yok bende şu an için kişisel gelişim olarak birşeyler katmaya çalışiyorum kendime o kadar ☺️
Soran+1 yılBir zamanlar kişisel gelişim kitapları okurdum. Sonra aydınlandım ve bıraktım 😂
- +1 yıl
Ben tamama erdim diyorsun kişiselde 😂
Var mı peki etkilendiğin tavsiye kitap
Soran+1 yılHayır tamama erdim demiyorum. Kişisel gelişim kitaplarının insanlara ben duygusu aşıladığını, bencil olmaya yönlendirdiğini, körleştirdiğini fark edip bıraktım. Özellikle gülse Birsel'in bir yazısını okuyunca fark ettim bunu. Her şeye hatta gündeme, ülkedeki sıkıntılara her şeye kulaklarımızı tıkayıp, gözlerimizi kapatıp sadece kendimize ve doğaya odaklanmamızı bu tür şeylere üzülmememizi öğütlüyordu falan
- +1 yıl
Her kişisel gelişim kitabı okunmaz kişisel gelişim kitabı kendine birşeyler katmak için okunur her kitabı okumam zaten
Soran+1 yılBen almam gerekenleri aldım o kitaplardan açıkçası. 😁 Erdal Demirkıran'ı çok severdim. Bütün kitaplarını okumuştum. İmzaya götürdüm adam bana zorla yeni kitabını sattı. Gözümde sıfır şu an 😂
- +1 yıl
😂😂😂 adamın amaci para demek ki yoksa fayda vermek değil öyle adamın kitabıda tesirli olmaz 😂
Soran+1 yılKeşke amacını bütün kitaplarını okumadan önce anlayabilseydim 😂😂
- +1 yıl
Adamı tanımadan bilinmez senin suçun yok sana birşeyler kattiysa ne âlâ katmadiysa zaman kaybı olmuş ☺️
Soran+1 yılKatmıştır illaki bir şeyler 😂
- +1 yıl
Umarım katmıştır nerelisin
- +1 yıl
Cevap vermedin ☺️
Soran+1 yılNereli olduğumun bir önemi yok çünkü 😁
- +1 yıl
Merak ettim sadece öyle diyorsan öyle olsun hanımefendi 🤗
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer konu hakkında bir şey katarım diyemem bilgim dahilinde elbette
02 Yorumla
Soran+1 yılİlgi alanlarn neler?
- +1 yıl
Bunu şu veya bu diye listeleyemem ama konuşurken söylerim bak bu konu hakkında pek bilgim yok diye
Aynı şekilde benimde bu şekilde birine ihtiyacım var. Birlikte konuşmaya ne dersin?
014 Yorumla
Soran+1 yılBen aslında her konuda kendimi geliştirmek, bir şeyler öğrenebilmek istiyorum. Önceliğim de siyaset, psikoloji, tarih ve felsefe konuları. Bunlar aslında sıfır olduğum konular. Bana bir nevi hocalık yapacak birikime sahip birini istiyorum aslında ama burada bulacağımı da düşünmüyorum. En azından bir şeyler katabilecek biri olsun
Soran+1 yılBen tesadüflere inanmıyorum😁
Soran+1 yılNasıl olacak? 😁
Soran+1 yılSenin bu konularda bilgin, donanımın var mı? 😂
Soran+1 yılNasıl edindin bu bilgiyi peki? 😁
Soran+1 yılÖnerebileceğin kitaplar var mı peki?😁
Soran+1 yılO alışkanlık 😁 da soruma cevap vermedin?
- Kişilik & Karakter konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılHayatım boyunca ne sevgilim oldu ne de arkadaşım
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı. Ayıp ediyon gıybet dedikodu fitne fucur yapılır oyun oynanır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılolabilirsin ne anlamda katacak sana her anlamdan istiyormusun
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbunların hepsini risalei nurda bulabilirsin okursan
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
+1 yıleğer istersen konuşalım
08 Yorumla
- +1 yıl
haklısın, konuşmak istersen her zaman destek olurum, denemeden bilinmez, sonuçta insanlar konuştukça belli olur,
Soran+1 yılBu konulara ilgin var mı?
- +1 yıl
gazeteci-yönetmenim
Soran+1 yılNe işin var o zaman bu sitede diye sorasım geldi 😁
- +1 yıl
sorgulayacak mısın?
bura da mı?
açık açık yazmamı beklemiyorsun dimi!! - +1 yıl
?
- +1 yıl
ne oldu
+1 yılUnv Ogrencisi misin
04 Yorumla
Soran+1 yılMezunum
- +1 yıl
Olgun tecrubelerinden faydalanmak istemen gayet mkul ve mantikli... yasitlarin biraz hayalperest ve sen ideal olani dusunuyorsub sanirim
- +1 yıl
Tr de herkes siyasetci herkes tarihci olmus. Saydiklarinda ne kadar ve nederece bilgili oldugumuz sorgulanir karar senin.
. Ayrica aradigin bilgi birikiminde birini bulursun umarim.
- Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılİstersen arkadaş olabiliriz 😊
01 Yorumla
+1 yılHer konuda tecrübem vardır güvenebilirsin
04 Yorumla
- +1 yıl
Canım bunları burada tabiki öğrenemezsin kitap okuyrarak kazanabilirsin bu yetenekleri YouTube de bazı kişileri takip ederek siyaset öğrenebilirsin şahsen ben çok kişiyi takip ederim dinlerim sohbet havasında konuşanlar var ekonomi dinlerim zaten onun içinde çok siyasi olaylar konuşuluyor tarih ve felsefe okuman lazım birde kimden okuduğuna ya da kimi dinlediğine göre de değişiyor bilgiler ben her kesimden dinlerim okurum kendim bi sentez yaparım
Soran+1 yılİşte bu konularla ilgili çok fazla video, çok fazla kitap, çok fazla bilgi var. İnsan nerden başlayacağını bilemiyor. Yönlendirecek, aynı zamanda okuduklarımla, izlediklerimle ilgili konuşup, fikir alışverişi yapabileceğim birini istiyorum bende. 😁
- +1 yıl
Erol Mütercimler Atilla Yeşilada Hamza Yardımcıoğlu Memduh Bayraktaroğlu Murat Muratoğlu Devrim Akyıl Sabahattin Önkibar Bunlar benim günlük dinlemeye çalıştığım isimler yotube de
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bulursun tanıyıp denemen gerek
06 Yorumla
Soran+1 yılDeneme yanılma yolunda hep yanılıyorum. Yorulduğumla kalıyorum. 😁
- +1 yıl
KS de vardır belki
Soran+1 yılSanmıyorum bir umut sordum işte 😁
- +1 yıl
Pekala bol şans 😉
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😇
- +1 yıl
Rica ederim saygılar 😇
- Kişilik & Karakter konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılHangi konuda sıkıntı yaşıyorsun..
03 Yorumla
Soran+1 yılBen aslında her konuda kendimi geliştirmek, bir şeyler öğrenebilmek istiyorum. Önceliğim de siyaset ve felsefe konuları. Bunlar aslında sıfır olduğum konular. Bana bir nevi hocalık yapacak birikime sahip birini istiyorum aslında ama burada bulacağımı da düşünmüyorum. En azından bir şeyler katabilecek biri olsun.
- +1 yıl
Kendini geliştirmek istemen bazı konularda fikir almak istemen çok güzel bir şey... Hocalık yapabilecek biri tabiki burada olmaz ama düzgün konuşabileceğin fikir alabileceğin insanlar yok değil.. amacı abazanlık olanlar kendini zaten belli eder ve engellersin...
Soran+1 yılBen saydığım konularda fikir alabilmek istiyorum ama özellikle 😁
+1 yılmerhaba olabilir
02 Yorumla
- +1 yıl
Genel kültür açısından iyi olduğumu söyleyebilirim
Nasıl bir sohbet istiyorsun ki
022 Yorumla
Soran+1 yılFilmlerden, kitaplardan, her konudan (cinsllik hariç) konuşabileceğim, kendimi geliştirmeme yardımcı olacak bir arkadaşım olsun istiyorum.
Soran+1 yılBen aslında her konuda kendimi geliştirmek, bir şeyler öğrenebilmek istiyorum. Önceliğim de siyaset ve felsefe konuları. Bunlar aslında sıfır olduğum konular. Bana bir nevi hocalık yapacak birikime sahip birini istiyorum aslında ama burada bulacağımı da düşünmüyorum. En azından bir şeyler katabilecek biri olsun. 😁
Soran+1 yılBence bilinmesi gereken konular. Siyaseti sevmiyorum ama bilmek istiyorum.
Soran+1 yılBenim asıl hayalim yazar olmak... Ama donanımlı bir yazar olmak istiyorum. Bunlar da bilmem gereken konular diye düşündüm... Biraz felsefe katabilirim yazdıklarıma mesela?
Ne gibi bilgiler?
Soran+1 yılHak veriyorum ama benim tarih bilgim yok mesela. Kendi tarihini bilmeyen, felsefeden anlamayan ya da siyaset bilgisi sıfır bir yazar olmak istemiyorum. Önceliğim bunlar o yüzden.
Soran+1 yılKendime birden yüklenmek istemiyorum. Daha önce bunu yaptım çöktüm, erorr verdim. Nerden başlayacağım ben? 🥺
Soran+1 yılYanlış bilgilerde olduğunu kabul ediyorum. Ama en azından bir şeyler bilmek gerekiyor. Kimler gelip geçmiş bu topraklardan, neler yaşanmış, ne anlaşmalar yapılmış, ne savaşlar verilmiş bilmek lazım.
Soran+1 yılİlber Ortaylı'dan öğrenirim bir şeyler 😁
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılTarih öğrenme hevesimi öldüreceksin 😂
Soran+1 yılElimizdekiyle yetineceğiz 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılBulursun umarım, umudunu kaybetme 🤗
07 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle umuyorum ama çok umudum olduğu söylenemez 😁
- +1 yıl
Herşeyin başı umut etmek. Umudunu kaybetmediğin sürece istediğin herşeyi başarabilirsin. Çünkü umut demek seni istediğine ulaştırmak için kendine verdiğin güç demek. Hadi, toparla kendini 😉
Soran+1 yılO insanı nerde bulacağım? 😂
- +1 yıl
Bu arayarak ya da bişeyler yaparak halledebileceğin bişe değil. O öyle bi zamanda, öyle bi yerde karşına çıkar ki. O zamana kadar gelmemesine şükrettirir. O yüzden sen normal hayatına devam et. O bi yerde hayatına dahil olacak, merak etme 🤗
Soran+1 yılOhoo doğru insanı 29 yıldır beklediğim yetmiyormuş gibi doğru arkadaşı da bekleyeyim sonra da ya sabır çekmeye başlarım zaten 😂
- +1 yıl
Yanlış zamanda, yanlış bi yerde gelip bana zarar vermesindense bi 30 yıl daha beklemeye razı olurum 😉
Soran+1 yılNe zararı olacak bilgili adamın😂
bekliyorum arkadaşım pişman olmazsın..
01 Yorumla
+1 yılBenim de var istersen ederiz
02 Yorumla
- +1 yıl
tamam konuşslım işte yaz sen
Valla doluyum kusura bakma 🙃🙃
00 YorumlaTr de nefes alman yeterli😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbulursun inşallah bay bayan ?
17 Yorumla
Soran+1 yılFark etmiyor. Sadece filmlerden, kitaplardan konuşabileceğim, kendimi geliştirmeme yardımcı olacak bir arkadaşım olsun istiyorum.
- +1 yıl
Kanka bende o şekilde arayıştayım ama burada hep cinsellik
Cevap sahibi+1 yılanladım inşallah bulursun ben kitap , film izleyecek pek vaktim yok bu aralar :/ yardımcı olamam.
Soran+1 yılİnşallah 😇
Cevap sahibi+1 yıl:) hayat tecrübesi dersen o var :D iyi günler
- +1 yıl
Ben varım😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette, sohbet etmek istersen buradayım
01 Yorumla
Soran+1 yılBen aslında her konuda kendimi geliştirmek, bir şeyler öğrenebilmek istiyorum. Önceliğim de siyaset, psikoloji, tarih ve felsefe konuları. Bunlar aslında sıfır olduğum konular. Bana bir nevi hocalık yapacak birikime sahip birini istiyorum aslında ama burada bulacağımı da düşünmüyorum. En azından bir şeyler katabilecek biri olsun.
- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki bulabilirsin.
00 Yorumla Şansımı denemek isterim
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe katılmasını istiyosun konu seç mesaj at
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur gel sohbet edelim
00 Yorumla
+1 yılyani sohbet etmeden bişey diyemem
04 Yorumla
- +1 yıl
yani siyaset ve psikoloji ve felsefe pekte siteye uygun değil yani genelde kadın erkek ilişkileri moda magazin tarzı sohbetler fazlaca yapılıyor ayrıca bu tip konuları bence sosyal medyada değilde reelde sohbet etmek daha sağlıklı
Soran+1 yılEvet ama reel hayatta bunları konuşabileceğim biri yok çevremde.
- +1 yıl
anladım yani istersen sohbet ederiz ama hani seni tatmin eder mi bişey diyemem
- Kişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılBulabilirsin neden bulmayasın 🍕
07 Yorumla
Soran+1 yılBulamıyorum ama. Şimdi burdan mesaj atacaklarımdan çoğu hayal kırıklığı olacak. Bir tane bile aradığım gibi biri çıkacağına çok inanmıyorum
- +1 yıl
Yaz bakalım beklentin neymiş görelim
Soran+1 yılBen aslında her konuda kendimi geliştirmek, bir şeyler öğrenebilmek istiyorum. Önceliğim de siyaset ve felsefe konuları. Bunlar aslında sıfır olduğum konular. Bana bir nevi hocalık yapacak birikime sahip birini istiyorum aslında ama burada bulacağımı da düşünmüyorum. En azından bir şeyler katabilecek biri olsun.
- +1 yıl
Kendine bir Mentör arayışı içimdesin belliki ama kendin de söylediğin gibi burası orası değil. Bu tarz yerlerin daha niş mekanları olur, forumları olur. Oralarda takılırsan senin için daha faydalı olacaktır. Burada bulduğun Mentör iki gün sonra sana çükünü atar 🍕
Soran+1 yılNerelerde takılmalıyım tam olarak? 😁 Aslında 1000k sitesini kullanıyorum. Ama orada böyle bir soru sormaya çekindim biraz galiba. orada da boş çok insan var, yine onlar yazacak muhtemelen. 😁
- +1 yıl
Sana bol şans 🍕
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılburada bulman zor
01 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım ama nerede bulacağımı bilmiyorum 😁
+1 yılOlur olur severiz
03 Yorumla
- +1 yıl
Birşeyler azda olsa katabilir ya da faydam olabilir ama konuşmadan olmaz detaylı konuşmak lazım
- +1 yıl
Elimden geldikçe yardımcı olmak isterim
+1 yılBaşliyalim o zaman
02 Yorumla
- +1 yıl
Ben hayat evlilik yuva insan bilgileri insanları tanıma cinsellik hakkında bilgi verebilirim
yardımcı olabilirim
03 Yorumla
Soran+1 yılBen aslında her konuda kendimi geliştirmek, bir şeyler öğrenebilmek istiyorum. Önceliğim de siyaset, psikoloji, tarih ve felsefe konuları. Bunlar aslında sıfır olduğum konular. Bana bir nevi hocalık yapacak birikime sahip birini istiyorum aslında ama burada bulacağımı da düşünmüyorum. En azından bir şeyler katabilecek biri olsun.😁
Soran+1 yılHepsi bir arada olmasa da olur zaten. 😁 Senin ilgi alanların hangi konular?
Kişilik & Karakter konusunda 611 cevap paylaştı. Yqzabilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılBen aslında her konuda kendimi geliştirmek, bir şeyler öğrenebilmek istiyorum. Önceliğim de siyaset, psikoloji, tarih ve felsefe konuları. Bunlar aslında sıfır olduğum konular. Bana bir nevi hocalık yapacak birikime sahip birini istiyorum aslında ama burada bulacağımı da düşünmüyorum. En azından bir şeyler katabilecek biri olsun. 😁
Soran+1 yılTecrübelerim bana bu ön yargıyı verdi evet 😁
Soran+1 yılBu öyle bir şey değil ki 😁
+1 yılBuyuru geldim. Günaydın
01 Yorumla
Soran+1 yılGünaydın Ben aslında her konuda kendimi geliştirmek, bir şeyler öğrenebilmek istiyorum. Önceliğim de siyaset, psikoloji, tarih ve felsefe konuları. Bunlar aslında sıfır olduğum konular. Bana bir nevi hocalık yapacak birikime sahip birini istiyorum aslında ama burada bulacağımı da düşünmüyorum. En azından bir şeyler katabilecek biri olsun. 😁
+1 yılYazabilirsin
01 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBulursun
00 Yorumla
+1 yılBulursun
00 YorumlaSana çok şey kararım
00 Yorumla
+1 yılYazabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılOlur burdayım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe konuda
05 Yorumla
Soran+1 yılSadece filmlerden, kitaplardan konuşabileceğim, kendimi geliştirmeme yardımcı olacak bir arkadaşım olsun istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılGenel kültür bilim ve teknoloji ilgi alanım
Soran+1 yılTeknoloji ilgi alanıma girmiyor bilim önceliğim değil şu an 😁 genel kültür olabilir😁
Cevap sahibi+1 yılGenel kültür bilgine güveniyor musun
Soran+1 yılBen bilgi arayışındayım. Bilgiliyim demiyorum. Kendimi geliştirmek, öğrenmek istiyorum. 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe katcak
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBulursun elbet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden olmasın 👍
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazabilirsin
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıltabiki bulabilirsin
010 Yorumla
- +1 yıl
paylaşabilirsin benimle başkalarıda çıkabilir.
Soran+1 yılPaylaşmak? 🤔
- +1 yıl
konuşabilirsin
Soran+1 yılSenin ilgi duyduğun konular hangileri? 😁
- +1 yıl
her konuya ilgim var :D
Soran+1 yılBilgi sahibi olduğun konular? 😁
- +1 yıl
hangi konu istersen :D
Soran+1 yılKaçamak cevap veriyorsun gözüm tutmadı 😂
- +1 yıl
sıkıntı yok keyfine bak :D
buyur
09 Yorumla
Soran+1 yılHerkese ayrı ayrı derdimi anlatamam ki 😂
Soran+1 yılDoğru insanla sohbet etmek istiyorum ama 😁
Soran+1 yılBilmiyorum 😁
+1 yılBulursun şekerim
00 Yorumla
+1 yılEdelim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026