Bu hayatta en çok ne için savaş verdin mücadele ettin?
Savaştım harbiden
Uykum kaçar gece aniden
Kalbin müsait mi
Nerden bilicemki sahi ben

Bu hayatta en çok ne için savaş verdin mücadele ettin?
Savaştım harbiden
Uykum kaçar gece aniden
Kalbin müsait mi
Nerden bilicemki sahi ben
Çocukken hayallerim için savaşıyordum.. Çocuk neyi hayal edebilirse tabi.
Aklım selim olduğundan beri insan gibi yaşamak için savaşıyorum. Uzun oldu. Normal varsayılan bir çok şey için verdim savaşlarımı. Kimisinin sıradanlığı benim kanlı bıçaklı mücadeleme döndü. Hep savaştım, her şey için savaştım.
Aşk için, para için, insanları mutlu etmek için, kabul görmek için, güçlü olmak güçlü kalmak için.
Kazandım ama;
Hiçbiri ilk kazandığım parayla anneme aldığım bir poşet sebzenin mutluluğunu vermedi.
İlk kazancon değeri bambaşka dimi
Öyle tabi, saklanılası bir para.
Hayatımda hep bir şeylerin mücadelesini verdim.. Erken yaşta sorumluluk almak zorunda kaldım. Çabaladım, emek verdim. Kendim olmak için savaştım. İnsanlar ne der diye yaşamadım, kendi kişiliğimden taviz vermedim.. Savaştığıma değdi mi diye bakıyorum, evet değdi.. Keyifli geceler..
Cevap
16Cevap
Ben en çok 24 yaşımda geçirdiğim rahatsızlık için savaştım. Ve sonrasında bana verdiği zararlar ile. Çok şükür tam anlamıyla geçmemiş olsa bile sıkıntısı geçti sayılır.
Mutlu olmak için savaştım ama olmadı
Vazgeçmemek için çok savaştım benim ruhumda var vazgeçmemek savaşmak ama baktım ki degmiyor hiçbir şey için çabalayasim gelmez
Soğurum Sonradan gelen pişmanlık benim için hiçbir anlamı olmaz çünkü ben Savaşan birisiyim geri çekilir isem bir daha adım atamam
Aşkı bulmak için savaştım; ama bazı sebeplerden dolayı pes etmiş durumdayım. Umudumu önümüzdeki seneye ve başka şehre bağladım. Malum Eskişehir'de arkadaş ortamım yüzünden aşkı bulamıyorum. Üstelik çirkin aile arabam var. Arabamı değiştirip aşkı başka şehirde (İzmir, Antalya) bulacağım.
Mükemmel olmak için.
İnsanların kötü yüzlerini ve zihiniyetini görmemek için
Kusurları görmemek için
İyi bir insan olmak için
İyi bir evlat olmak için
İyi bir arkadaş olmak için
İyi bir, abla olmak için
İyi bir akraba olmak için
Savaştım.
Ben aşkım için cidden savaştım aylarca ama ben de bir insandım. İstemeyenin arkasından daha fazla koşamazdım. Şimdi başka denizlere yelken açıyorum. Mutluyum onu farkettim.
Her şeyin bitebilme, ne kadar güvensen de boşa çıkma, birilerinin gidebilme ve bir şeylerin ne yaparsan yap olmayacağı ihtimaliyle barıştım. Bunlar savaşılacak gibi değil.
En çok kendi nefsimle savaştım.. ve o savaş devam ediyor.
Başarılı olup kendi ayaklarım üzerinde durmak için.
Evliliğim için kaynanamla savaştım ve nakavt oldum 😂 kadın benim ağzıma sıçtı 😂😂
Ayy beybi kaynanalar çok fena ben çok korkuyorum.
İyi bir meslek sahibi olmak için çok mücadele ettim başardımda 😊
Dostlarım için arkadaşlarım için ama geçte olsa anladım ki yalan
Aklımı kaybetmemek için
Yardıma muhtaç hayvanlar için. İnsanlar her şeyi fazlasıyla zorlaştırıyor.
Eski kocişim için 🙂
Kadına ulaşmak için. Kadınsızlık
Kendim ve geleceğim için yavaştım
Kendim için sanırım
Sağlık sorunlarım için..
Kendim için ama nafile
Mezun olmak için uğraştım sanırım 😂
Iyi insan kalmak icin...
İyi biri olmak için
Sadece biri için çabaladım o da boşuna gitti
Aşık olmamak için , ağlamamak için
Medeniyet ve adalet için...