ben seyahat yapar gitmek istediğim ama gidemediğim her yere uçakla gider paramın yetmediği yerlere girer gezerdim🥶👍🏿

İstihbarat binalarının içine girip toplantıları dinlerdim çok eğlenceli olacağından eminim, sonrasından Japonyaya giderdim ama dört ay kaldı zaten gitmeme..
Dünyayı bedava gezi turlarıyla gezerdim, istediğim an istediğim yerde rahatça gezer dolaşırdım.
Hayatımda tatil yapamayacağım yerlerde bulunurdum.
aynı bensin
Bunlar güzel ve önemli şeyler yani😄
Eig için teşekkürler.
Cevap
21Cevap
Gıcık olduğum insanlara fake atardım sanırım :D ahsh Keyifli günler..
Banka soyardım
Tüm tiyatroları izlemek, sinemalar gitmek, gerçekten yardıma ihtiyacı olanları dinlemek ve yardımcı olmak isterim
görünmuyosun zaten nasıl dinleyebilirsin
Maksat o zaten. Evlerinde , dört duvar arasında, kimin ne derdi var, ne ye ihtiyacı var. Onu dinleyip yardım etmek isterim. İnsanlar aglanip, birçok şey istiyorlar. Çoğu zaman görüyorum ki aslında dilenmeye alışmış. Gerçek ihtiyaç sahiplerini bulmaya çalışırım
tamamdır şimdi anladım ne demek istediğini başta tam anlam verememiştim evet çok ince ve güzel bir düşünce keşke senin gibi iyi insanlar olsa hep
görünmez olsaydım insanlar özel hayatında neler yapıyorlar merak ederim onları seyrederdim ahshsjdjsn
birini tokat manyağı yapardım ama isim vermiyim dflkjgişg
aa aa a
Bulutlara çıkar 2 kilo sı çardım. Bu insanlar başlarına b ok yagmasını hak ediyor
uçabilirsin demiyorum yalnız ben
? Görünmez olursam helikopter kaçırıp kovaya sıctıgım sıcmıkları gökyüzünden asagıya dökebilirşm?
çok ısrarla s*ıçmak istiyosun insanların kafasına umarım birgun gerçekleşir bu hayalin kankam
Gerçekleşti bile;)
Cinlerin evine giderdim taş yeme çarpılma riskimde yok napıyorlar izlerdim
Sevdiğim insanı gidip izlerdim ne yapıyor veya benim hakkımda ne düşünüyor
Yapacak çok fazla şey var, örgütlerin konuşmalarını dinlerdim istihbarat yapardım kurulan tuzakları bilirdim çok şey yapılır yani
Kocamin işteyken onu izlemek isterdim napiyor çok merak ediyorum
@kemal-ecz bende öyle düşünüyorum ama merak işte
Bu nasıl bir güven
@traderhkn4141 güvenmiyorum ki
Niye supheleniyorsun
her yere giderdim sonra o kelin keline davara vurur gibi şamarı basardım
İstediğim ülkeye giderdim
Normalde yasak olan yerlere girerdim (askeri alanlar terör bölgeleri kuzey kore falan )
Soyunma odana girerim
gerçekten artık rahatsız ediyosun beni
nE ne lan 2018 yılında kalmış mizah anlayışın gerçi sj diye random atan birisinden çokta bir şey beklemiyorum
bu laflar ne ilkokul 1. sınıf mısın qlmwksnshaka
Sevdiğim kişiyi izlerdim tüm gün
Kötüleri cezalandırmak keyifli olurdu.
Hatunları ellerdim
Sevdiğim insanların yanına giderdim
Beze para vermezdim 😄
Beze para vermezdim 😄
Aklıma kötü kötü şeyler gelir.
Hayal gücümü zorlamak istemiyorum 😂
Biri beni görüyor mu test ederim 😂
Aşık olduğum kızı kaçırırdım
böyle bir yeteneğin var ve bunu aşık olduğun kızı kaçırmakla mı harcıyosun