Asla hayalimdeki gibi bir kadın bir kız olamayacağım :((?

Ben normalde instada güzelim ama reelde biraz kusurluyuz kusura bakılmasn ama cidden öyle. Bu durum 2 ayrı hayatım var gibi hissetmeme sebep oluyor. Kimseyle karşılaşıp şoka uğratmak istemiyorum

Hayalimdeki olmak istediğim kız da şöyle:gerçekten güzel kendi tarzı olan peşinde olanlardan memnun bir kız. Ayrıca lbidsu yüksek istediğini alan bir kız olmak isterdim. Ama lbidımla kalıyorum ortada. İstiyorum evet ama elimden bir şey gelmiyor. Çünkü güzel bir kız olsaydım lbidmu da çok güzel bir şekilde sergileyebilecektim. Çirkin olmak sosyalliğimi de etkiliyor. İnstada çok iyi hissediyorum. Hiç yüzümü reelde görmemiş görse de hadi konuştuğum bi kaç kişi var böyle kendimi mikemmel hissediyorum ve asla yüzümü göstermek istemiyorum :(çünkü ben hayalimdeki çok mükemmelim ve bunu insanlara da geçiriyorum. Yanlış anlaşılmaasın hayalimdeki kız Instagram ile gerçek oluyor az çok demek istiyorum filtreler felan yrdımı ile daha özgüven geliyor bilirsiniz. Ama reelde bir hiç gibi hissediyorum aynı kişiyim ama asla bu güzel dünyayı bozmak istemiyorum. Hem kendimi keşfediyorum güzel oluyor öyleymiş ı'm gibi oluyor gerçekten de insanlar da inanıyor zaten buna.

Asla hayalimdeki gibi bir kadın bir kız olamayacağım :((?