Türkiye 'de gözlemlediğim şu ki, insanlar sabit fikirli.
İtiraz mı ediyorsunuz? Hayır, ben sabit fikirli değilim mi diyorsunuz? Siyasete bakın. Seçmenlere bakın.

Türkiye 'de gözlemlediğim şu ki, insanlar sabit fikirli.
İtiraz mı ediyorsunuz? Hayır, ben sabit fikirli değilim mi diyorsunuz? Siyasete bakın. Seçmenlere bakın.

Sabit fikirli insanları ikna etmek çok zordur. Bu herhangi bir konuda olabilir bir din konusu dil konusu siyaset konusu ikili ilişkiler aşk sevgi arkadaşlık hayata dair ne var ise. Baba ise çocuklara zor bir baba olur. Eş ise eşler arasında zorluk oluşur ve bu yüzden olabildiğince ben insanlardan fikir edinirim bin dinler örneklerle hareket ederimki sabit fikirli olmayım hayatım daha güzel olsun :) böyle düşünüyorum en azından başkaları nasıl düşünür bilemem :) ..
Sabit fikirlilik sadece siyasi manada kullanılmaz.
Her konuda karşında olup, sana kendi fikrini kabullendirmeye çalışan ve beceremeyen herkesin dilinde olan bir lakap.
Kimse kimseye kendi fikrini kabul ettirmek zorunda değil. Saygı duymayı bilmeyen insanlar bence Sabit fikirli ve hadsiz oluyor.
Teşekkür ederim üstadım.
Kesin doğru olarak gördüğüm bazı konularda sabit fikirliyim, evet. Ama farklı düşünceleri de saygıyla dinler, ölçer tartarım. Ne alabilirim ya da ne kadarı mantığıma uyuyor dikkate alırım muhakkak.
Cevap
2Cevap
Sabit fikirli değilim. yani mutlaka bir doğru vardır deyip her şeyi yanlış demem. ama kararlıyımdır
Sabit fikirli olanlar gözlemlediğim kadarıyla malum partililer.💡 Cahile bir şey anlatılmıyor ki he deyip geçiyorum
Sabit fikirli değilim, ancak uç noktalardaki fikirleri sevmiyorum. Bkz isteyen istediğini giyer kimse karışamaz değil, çıplaklık sevmiyoruz.
Bazi konularda evett sabit fikirliyim, yeniliklere kapalıyım, değişikliğe kapalıyım..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?