boş ver milletin yorumunu mutluysan huzurun varsa dünya senin benim yazdıgıma ne bakıyonki insanlar konuşur kırıcı olmak da üstümüze yok bence kafaya takma keyfine bak
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte bu... en mantıklı yorumu sen yaptın zaten takmiyorum ki kendimi seviyorum kim ne derse desin o bunu dedi şu bunu dedi ben kendimi biliyorum hiç umrumda değil yorumun için teşekkürler 🥰🙏🏻
bişey deyil genelde burada baktıgım zaman insanlar yapıcı eleştiri istediginde illaki 3 5 tane zırtapoz cıkıyor yani kendini bilmez bir sürü tip var pek de imkan vermemek lazım gitsin ötede oynasın hesabı çok var öyle
aynen öyle zaten sitede bulunma sebebim matrak olsun 3 beş muhabbet iki lakırtı gerisini kafama takmam bile cıkışa basar sayfayı kapatırım maksat eylence
Erkekler Ne Diyor
boş ver milletin yorumunu mutluysan huzurun varsa dünya senin benim yazdıgıma ne bakıyonki insanlar konuşur kırıcı olmak da üstümüze yok bence kafaya takma keyfine bak
İşte bu... en mantıklı yorumu sen yaptın zaten takmiyorum ki kendimi seviyorum kim ne derse desin o bunu dedi şu bunu dedi ben kendimi biliyorum hiç umrumda değil yorumun için teşekkürler 🥰🙏🏻
rc ederim iyi sohbetler
Onlar benim hayatımı çizmiyor hayat benim hayatım bilemezler teşekkürrrrlerrr tekrar 🙏🏻🙏🏻
bişey deyil genelde burada baktıgım zaman insanlar yapıcı eleştiri istediginde illaki 3 5 tane zırtapoz cıkıyor yani kendini bilmez bir sürü tip var pek de imkan vermemek lazım gitsin ötede oynasın hesabı çok var öyle
Kafadan atıp yazıyorlar kaale alacak tarafı yok kendini bil yeter 😇😇
aynen öyle zaten sitede bulunma sebebim matrak olsun 3 beş muhabbet iki lakırtı gerisini kafama takmam bile cıkışa basar sayfayı kapatırım maksat eylence
Aaayynenn 👍👍👍
Biraz zayıflasan güzel kadınsın aslında bence ciddi sert bi yapın var yerine göre de neşelisin
Çook teşekkür ederim cansın
nasıl bir hayata sahip olduğunun bizi ilgilendiren bir kısmı var mı?
Ozaman oku geç?
soru işareti oraya konulmaz 😄
ünlem işareti koyacaktın.
kebapçı güzeli
Rabbım sahıbıne bagıslasın ıyısın ama canın sıkkın gbı
Teşekkür ederim yok resimde öyle çıkmış sıkkın değildim
rabbim mutlulugunu daim etsın balkon da guzel bu arada neyı kutluyorsunuz
Doğum günüm🥰
oyy nıce yaslara dun muydu musaıtsen dm den yazarmısın bısey demek ıztıyorum
Burdanda söyleyebilirsiniz👍
bnı yanliş anlamanı ıstemem bnimde ablam kardssım var bn aileme yapılmasını istemediğim terbiyesizliği kimseye yapmam
Dinliyorum ozaman evet
dm den rıca etsem
Burdan rica etsem
bakın bayan soru işareti soru işaretı dıyorum ismını bılmedıgım için cıdden medenı bı sekılde bısey yazmak ıstıyorum lutden
Yazan her türlü yazar yani
ozel dıyorum lutfen bu arada evlı degılsın ız dımı
hanfendı
Yanlizlik çeken ama yine de mutlu olmayı bilen bir hayata sahipsin
Teşekkürler 🥰
Ricalar🥰
Keyifli bir hayat tarzınız var
😌😌👍
Daha yakından tanımayı çok isterim
Düzgün yorum yapın elinde bıçak var😂
😆😆😆
Keyifci bir arkadaşa benziyorsun
😂👍
3 5 kişi girilir gibi sağlam duruyorsun
🤭😂😆
Ama harbi öyle katana gibi derler ya , sende az değilsin güldün
Nediyim ki ,😌😂
Acılara yürüyorum korkmuyorum diyen abla gibi , bende tek yeterim diye düşünüyorum
Himm 🤭💯
Ama nerde o kader ağlarını ören yolları kesisstiren
Keko bi tipe benziyorsun
Ha haahahhhh hoştttttt😂
Tesbihin eksik kalmış
Sorma ya dhgjhgujk😝😂
Şöyle gümüş işlemeli oltu taşı yakışırdı bu kıyafet rengine
Mutlu günler teyze
Hoşt host host
Noldu teyze
Anandir teyze
Saygı gösterdik diye dediğine bak saygıyı hak etmiyorsun belliki
Güzelsin maşallah
🥰😌
😍😍
Pastanın verdiği mutluluk tüm bedenine yansımış
Dimiiiiii 😆
Çözülmeyecek problem yoktur başarılar :)
Teşekkürlerrrrr
Yaşantıdasın kraaal
👍😂🔥
Fanta çok sanatsal
:):)
bı yerin müdüresi havası alıyorum senden
😂🙂
bildim mi shhs
Mükemmel