Kişilik & Karakter Sizi üzenler halen hayatınızda mı? 44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu bir sevgili olabilir veya arkadaş olabilir ya da bir aile bireyi... peki halen hayatınızdalar mı 🤔#mekân44 Sizi üzenler halen hayatınızda mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Beni üzen kimse yok çok şükür... 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Oda güzel Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır hayatımda değil 1 0 Yorumla
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tertemizim o konuda. Beni üzen hiç kimse yok. Kapı dışarı edildiler 😂😂 2 3 Yorumla 44asi44 +1 yıl Dışarda oynasınlar 😅 Yorumla __hillsMooNn__ +1 yıl Nerde oynarsa oynasınlar saldım çayıra ajdkdkflglgllgh Yorumla 44asi44 +1 yıl Mevlam kayıra 😅 asfg Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evet bazı insanlardan kurtulmak mümkün değil aile gibi 1 2 Yorumla 44asi44 +1 yıl Öyle evet Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Aynen öyle kardeşim Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Çok azı :)cut. 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Çok kıymet verirsem anca 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. hayatımızdan gidiyorlar ve üzüyorlar !!! 1 0 Yorumla
efepolatt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. Hepsi gitti 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Beni üzen kimse yok çok şükür...
Oda güzel
Hayır hayatımda değil
Tertemizim o konuda. Beni üzen hiç kimse yok. Kapı dışarı edildiler 😂😂
Dışarda oynasınlar 😅
Nerde oynarsa oynasınlar saldım çayıra ajdkdkflglgllgh
Mevlam kayıra 😅 asfg
Evet bazı insanlardan kurtulmak mümkün değil aile gibi
Öyle evet
Aynen öyle kardeşim
Çok azı :)
cut.
Çok kıymet verirsem anca
hayatımızdan gidiyorlar ve üzüyorlar !!!
Hayır
Hepsi gitti