Güncellemeler
+1 yıl
Telefon rehberimi temizliyorum diye atmış yılanlı videoyu ne yapsam cevap mı versem
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arkadaşımla ortak 3. arkadaşımla görüştük snap attık oo bensiz diye cevap vermiş şimdi baktım wp profili görünüyor daha yeni, yani ben bu insanların kafasını anlamıyorum ne değişti
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cevap verme böyle bir arkadaşın olmasın varsın yanında hiç suçun yokken böyle davranması hoş değil
Yani bir kabahatım olmadı dedikodu vs yaptık ama dediğim gibi kendi sevdiğim insanların arkasından değil, madem öyle öyle olsun cevap ta vermiyorum hikayeye
Verme boş ver görmezden gel
Peki teşekkürler
Kendileri bulsunlar onlar sana illa yazacaklar
Yazmaz daha
Yazarlar hatalarını fark edince yazacaklar
Ondan sonrası da benim umrumda olmayacak
Aynen öyle olmasında saha ne arkadaşlıklar çıkacak karşına
Tabii onlardan da bir kazık
Onlardan kazık yemiceksin artık adımlarını ona göre atacaksın
Nasıl adımlar atıcam
Yani şimdi konuşmak buluşmak isticek artık herşeyi enine boyuna konuşacaksınız
Onu da istemez artık mesafe girdi bir kere
Sen anenin evindemisin mesafe girse ne olurki çıkıp gelir seviyorsa ya
Öyle değil tam ama neyse teşekkürler
Yok sen taşındın mı
Hayır
Haa soğukluk girdi araya onu diyorsun geç tüştü jeton 😂
Şimdi nasıl yorumluyorsun
Arada soğuklulta olsa eğer onlar hatalarının farkına varsınlar onlar seni arayacak
Bu saatten sonra anlamı yok yine de teşekkürler
Öyle ben olsam bende affedemezdim
Bugün ortak 3. Arkadaşımızla görüştüm snap attım cevap verdi oo bensiz falan diye. Şimdi bak wp fotoğrafı falan yebi görünüyor bugünde görünmüyordu ben şok varya insanlar sadece ortam meraklısı gibi hırslar var gerçeklik sevgi yok gibi hani ben buluşmasam silmiş kafasından neden benim etrafımda insan yok bütün insan ilişkileri böyle cidden yazıklar olsun
Ben bebişim senin gelemeyeceğini düşündük işsizlik hakkında görüştük falan dedim yaşadığın yeri gezdir çağır bizi gibilerinden bi şey dedim o da olur kalmaya gelin hatta dedi bende bana farketmez zaten işsizlik psikolojisi neresi olsa giderim diyim random attım o da eyvah eyvah yazmış. Bende mesajı hiç açmadan sildim ama görüşmek istemiyorum açıkçası. Arkadaş olduk ama aman aman yakın hissetmiyorum kalben yani. Zaten soru başlığını açmadan günler öncesinde merkeze gidicem istersen görüşebiliriz dedim yok kanki iştekilerle oraya buraya gidicez bilmem ne dedi bende okeyy yazmıştım gün vermedi diye. Sonra da işte böyle oldu son durum da bu ama bana hiç masum gelmiyor bu durumlar ve arkadaşsız yalnız biri olduğum için tekrar eski saçma insan ilişklerine karışmak istemiyorum
Bencede en güzelini yaparsın ama bak insan oğlu illa bir yerden yazacaktı hayır birde utanmadan bu şekilde konuşabiliyor
Cidden senin dediğin oldu ya çok haklıymışsın ben tahmin edememişim resmen, ya bence bu silmişti ikimizi de ben bugün çaktırmadan wp durumuna baktım onun görünmüyordu şimdide pişman oldu kudurdu hatta geri ekledi ben anlamıyorum hiç kimseyi gerçekten sevgi yok aramızda galiba buluşmak içimden dahi gelmiyor
Ve beni sevdiğini hissetmiyorum bende sevmiyorum kalpten o kadar sıkıntı şu ki 3. kişiyi de kalpten sevmiyorum insan olarak buluştuk işsiziz onu konuştuk falan, kalpten sevgi hissettiğim biri yok çok üzülüyorum ya
İnsanlar kendi kendilerini bu durumlara sokuyorlar yani kendileri sevilmek isteseler böyle yapmazlar
Ne yapmalıyım
Normel bir şekilde yaklaş yani sen herşeyi gördün yani nasıl davranmak istiyorsan sana kalmış ama muhabbet et sohbet et çok fazla yakınlık kurmadan
Aynen öyle soğudum baya sana da teşekkürler
Rica ederim ne demek bir şey yapmafım ki
Samimi. olmak istemiyor ya da trip atıyor kendince. ben asla bu tip kisilerle arkadaşlık kurmak, sonrasında gereksiz yoruyor seni
Hikayesine yanıt vereyim mi sence? Samimi olmak istemiyorsa buluşalım mı dedim geri çevirdi yeni gün vermedi, sonrasında snap gönderi falan attı, atmasaydı o zaman ya da istemiyorsa çıkarsın her yerden anlamadım
Ben olsam artık görmezden gelirdim, bu tipler ondan anlar ancak. ay dur dilersen bana haz mesajda daha rahat konuşuruz
Görmezden gelirim de olay ne yani beni sildiyse amaç ne ne yapmışım ona çok sinir oldum
niye senin icin oaylasmis olsun? belki baskasina o go nderi
Yani olabilir tabi de bende de görünmüyor resim durum son görülme falan
sildiyse seni ozaman seni de kapsiyor :(
Olabilir de yılan falan değilim o yılanlık görmemiş hatta
boş ver takmamaya calis
Teşekkürler
Seni engellemiş
Silmiş diye tahmin ettim
Yinede görnmez
Engel
Hikayesine cevap vereyim mi
Hayir