Bir arkadaşımın wp de fotoğrafı durumu görünmüyor?

Bu arkadaş instagramda hayatımdaki yılanları temizliyorum diye story alıntılamış. Sorun şu ki ben ona veya diğer sevdiklerime yılanlık falan yapmadım sonradan samimi olduk 5 aydır tanışıyoruz o yeni işe girdi onun yaşadığı tarafa gideceğimde görüşebiliriz tarzı bi şey yazdım o da yok kanki işte iş yerindekiyle şuraya gitcez bilmem ne dedi. Bende okey dedim. Yani beraberken dedikodu yapıyorduk haksızlıklar vs de oluyordu çünkü ama dediğim gibi ne ordayken kendi arkadaşlarımın ne de sevdiğim diğer kızların arkasından hiç konuşmadık çünkü sevdiğim insanların arkasındam konuşmam. Sizce bu beni rehberinden silmiş olabilir mi story i de görünce sinirlendim? Bir de ben ne yaptım?

instadan gönderi atıyordu sonra bakıyordum pek girmem snapchatten snap atıyordu sonra açıyordun önemsemiyordum ama yazsa hemen dönerim sosyal ağları önemsemiyorum zaten onlarda bilir instayı da sonradan açtım. Ama buluşalım dediğimde geri çevirip şu gün müsaitim ayarlayalım demediği için bilerek geç açtım daha da atmıyor zaten

Güncellemeler
+1 yıl
Telefon rehberimi temizliyorum diye atmış yılanlı videoyu ne yapsam cevap mı versem
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arkadaşımla ortak 3. arkadaşımla görüştük snap attık oo bensiz diye cevap vermiş şimdi baktım wp profili görünüyor daha yeni, yani ben bu insanların kafasını anlamıyorum ne değişti
Bir arkadaşımın wp de fotoğrafı durumu görünmüyor?