bence sen biraz siyah giyinmeye devam et anladigim kadarıyla rock tarzı müzik dinliyorsun biraz kirli sakal bırak bir kaç yeni bileklik al bir kaç metal yüzük al Siyah ray-ban gözlük al ve saçlarının yanlarını aldır birazda sakal birak inceden sonra birkaç gün takıl mekanlarda illaki bir gothic kız ile tanışırsın zorla tanışır seninle :) örnek 41.media.tumblr.com/.../...b3kyep1sz9au0o1_500.jpg
01 Yorumla
Soran+1 yılYok valla rock degil :D ama yapıcam :D
En İyi Cevaplar
Bide okadar mı kötü demiş ulan kalbi tansyonu kolestrolü olan birine göster anında down sendromlu hastalara döner bide mırın kırın yspmış addjgdsfd
17 Yorumla
Soran+1 yılal bakalım
Soran+1 yılhelal olsun
Soran+1 yılBişey olmadı canım istedi verdim
Soran+1 yılYok nie alinim herkes ego tatmini demişte benim sorunum kızların reddetmesiydi yanlış yazdım demekki ondan seçtim
+1 yılsaç-kaş-kirli sakal bermuda kuralı. bunu unutma. bir tarzın olsun. ve sonuç; artık depresif takılmayan bir sen
04 Yorumla
Soran+1 yılteşekkurler
- +1 yıl
https://hizliresim.com/voVEBD
Kız haklı bu halde teklif etmistim kabul etti : ) saclar uzayinca ayrildik afsfadafs :D - +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
@ysnt0run hahah :)
+1 yılVücut yap. yaglari kas yapmak vermekten daha kolaydir
04 Yorumla
Soran+1 yılBana zayıflık yakışırmı ki
- +1 yıl
Kas zayiflik değil ki. o boya kas gider merak etme çok dar giyinme kaslari gostericam diye
Soran+1 yıltamamdır
- +1 yıl
Sacini kes vucudunla beraber imajinida değiştir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 458 cevap paylaştı. gayette güzel adamsın.. hiç kendini düşük görme. yeni insanlar tanı. girişken ol. insan ilişkilerinde kendini geliştirirsen bu hem ruhsal hemde fiziksel haline yansır. 1 insan 10 insanı getirir. her kazandığın insan bir başkalarıyla tanışma kapısını aralar. bu sayede ortamda da eğer söz sahibi, duruşun ve hareketlerinle tarzını ve yaklaşımını gösterirsen işin bekledğin kısımlarda güzel ilişkilerin mutlaka olacaktır. 1. önceliğin insan kazanmak olsun. Bol şans..
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkur ederim
Dostum benden daha gençsin ve yakışıklısinda 😆😆😆 ilk önce giyim ve saç modelini değiştir biraz spor ve kas çok iyi olur erkek te bakim ve giyim bir erkeğin etiketidir kesinlikle.. şunu unutma ne olursa olsun her erkeğin kendine özgü bir tarzı olmalı gerek konuşma gerek giyim gerekse espri olsun vs ve şunuda unutma herşeyin zamani var :)) uzme kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkur ederim abi
+1 yılkardeşim benim yaşım 22 boyun 1.68 kilom 55 yakışıklımıyım desem gerçek sölüyorum deilim ama sevgilim çok oldu bunun fiziksel görünüşle alakası yok tabikide bunu önemseyen kızlar olabilir ama neticede sen boylu poslu birisin yani bana bakarak 3 kere ret yemiş olman seni üzmesin kardeş bak sevdigin kızın resmine baktıktan sonra seni engelledigi ne malum hem öyle olsa bile bence bitir bu aşkı derim ayrıca resmini göremiyorum link yok kardeş
024 Yorumla- +1 yıl
tamam resmini gördüm sende sorun yok sorun varsa eger kızda tabi yüzüne bakarak reddettiyse
Soran+1 yılprofilde resmimi bilmiyorum ya.
Soran+1 yılKızı görsen abi ya şişman ama bilmiyorum ya en kötü kızada aşık oluyor insan ama oda beni görünce engel attı yani hayattan sogudum
- +1 yıl
şişman olsun ne olcakki onlar sorun degil yaş kaç kardeş senin
Soran+1 yıl18 yaşım ama küçük diyorsunuz arkadaş :D
- +1 yıl
yok ben demedim boylu poslusun dedim benim yaş 22 boy 1.68 kg 55 ben bunları hiç takıntı yapmadım buyüzdende hiç reddedilmedim senin fiziksel yapında sorun yok yaşında aşk için müsait kız kaç yaşında bu çok önemli
Soran+1 yıl17 yaşında galiba ben lise 4 e gidiyorum o lise 3
- +1 yıl
bak tecrübelirime dayanarak konuşuyorum kızın çıktıgı olabilir direkt reddetmiş var mı araştırdınmı eger araştırmadıysan kıza lap die açılma şansın yok
Soran+1 yılBen şimdi okulda direk gittim numara istedim numarayı vermedi tabi geçen günde arkadaşıyla konuştum kızdan hoşlanıyorum diye konuşsana dedim konuşmuş kız istemiyormuş umud var mı dedim yok dedi bu kadar yani.
- +1 yıl
dostum ben de buna benzer bişey yaşadım tabi ilk tecrübemdi ben aracı koydum sen gibi arkadaş çıktıgı var dedi bana fazla kurcalamayın bu mevzuyu dedi sen şimdi şunu ögren neden reddettigini samimi şekilde sölesin arkadaşına ama sana şunu söliyim kızla direk konuşsan daha çok etkilenir
Soran+1 yılAynı sınıftayız valla yanına gitçek cesaretim bile yok :D
- +1 yıl
bak kızı önce kes uzun uzun belli et ama direk böle bakma anladın daaha sonra herkes çıkarken okuldan o geç çıkıyosa bekle çek kenara konuş veya deki çıkışta konuşalım benim için çok önemli benle konuşana kadar sana bunu sölicem yani bana cevap vermek zorundasın ama bunları yaparken sevgilisi olmaması şart varsa ya bekle ya vazgeç nie bekle gerçekten seviyosan 17 yaşındaki bir kız şu an çıktıgıyla evlenmez
Soran+1 yılÇıktıgı yok okadarını araştırdım zatende bilmiyorum ya arkadaşlarına felan söyler okulda şeklimizde bozulmasın :D
- +1 yıl
oo kardeş sen gurur yaparsan kaybedersin bak ne diycem aşkta mantık ve gurur arama bide dogal ol yani hazırlık yapma yok şöle giyiniyim yok saçlarım böle olsun falan bunlar seni komik duruma düşürür kız karşısında bak ben lise aşkı yaşşadım şu an lise aşkımla evliyim ben senin anlattıklarını yaşadım beni 2 kez reddetti ben okulu farklıydı kızın sınıfa girdim ders varken elimde broşürlerle yalan yani görebilmek için apartmanlara bırakılanları topladım gittim okula
Soran+1 yılAnladım abi bakıcam ben ya ama ilk 3 ay içinde kilo verip açılmam lazım bu halle olmaz bencede
- +1 yıl
laa yok ))) oglum sen son sınıfsın sneeye üniye gitcen çok acı çekersin bak demedi deme bak yarın ne olcagı bellimi kız ya biriyle çıkarsa sen İstanbul'da nerde yaşıyosun
Soran+1 yılİstanbul değilim ki ben :D
Bilmiyorum ya bu halimle bakmaz biliyorum- +1 yıl
çakma face aç ekle kızı önce kanka ayagına yat sana güvencektir buluşma ayarla orda görür seni sen şişmanım diyosun ya kız sana göre çokmu zayıf yani boyu falan nasıl uyumlumu sana
Soran+1 yılYok balık etli :D
- +1 yıl
hacı sna bişey diycem kız sarışınsa kabul eder çünkü ben hiçbi sarışının sarışınla çıktıgını görmedim
Soran+1 yılesmer :D
- +1 yıl
zayıflama konusuna gelince ld uzun iç zayıflatır içmiyosan başla çünkü hiçbirr şey aaşk kadar saglıgı etkilemez
Soran+1 yılDiyetisyene gidiyorum da abi etkisi olmadı
- +1 yıl
boyuna göre kilon normal eger 80 altına düşerse kilo direk gibi olursun yani kötü olur diyetisyeni * et basketbol oynama daha fazla uzarsın futbol oyna sigara iç ld uzun şaka yapmıyom ben 10 kg verdim ld uzun hacı
Benimde bir ara sevkim:kirildi ama biraz spor ve biraz bakım iyi geldi :) şekil a ve b :))
https://hizliresim.com/voVEBD
https://hizliresim.com/78db2Y01 Yorumla
Soran+1 yılEvet baya iyi olmuşun abi ama spor çok zor ya :/ çok yoruluyorum :D bide üünüvertse sınavları felan
Engel atmış deyince istemsizce güldüm :) Ama çok bakımsızsın kardeşim.. O Saclarını yaptır bir kere.. bir kuafore git güzel bir kessin.. Saçlarının önünü dikersen %50 yakışıklısın zaten kafadan. Biraz şekil giyin kızları ez onlar yanaşacaktır zaten sana.. Hatunlar garip yaratıklar zaten.
03 Yorumla
Soran+1 yılanladım ya :D
- +1 yıl
Hatunlara fazla yılışma.. Uzaktan bak, kes, O sana bakarsa kafanı çevir, kafasını karıştır. Aynı ortamdaysanız arada sırada tersle, bir sıkıntısı oldugunda da canla başla yardımcı ol. Onun için delirsen de belli etme, arada ilgileniyormuş gibi yap, tam havaya girdiğinde yapıştır lafı çakılsın yüksekten. O Kız senin için ölür, tapar sana..
Soran+1 yılTeşekkur edeirm
+1 yılYaw kardeşim manyak misin sen istanbula yolun düşerse ya da burdaysan beni bul sana tek birsey diyeceğim tip falan filan hikaye hepsi altinda bir araban olsun marka model farketmez şekil birsey olsun bak o zaman ne dediğimi anlayacaksın boşver yakışıklı olacam diye dünyanın stresini girme
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha lise 4 e gidiyorum lise aşkları işte biraz çabuk olgunlaşmış olabilirim bilmiyorum ama gözümde araba felan yok zaten şu an
Biraz kilo ver. spor merkezlerine takıl, asosyal değil sosyal faaliyetlerde bulun. kendiliğinden oturur bu düzensizlik gider abim uzulme,,
12 Yorumla
Soran+1 yılSpor salanonuna gidiyorum hergün sosyallikte bir sorun yok yavaş yavaş açıldım ama bunu bana yaptıranlar sadece ilaç bırakırsam yine asosyal olucam
+1 yılbirader senin özgüvenin yok bence. eğer kilonu problem ediyorsan kas yap zayıfla v. s p90x gibi şeyler de var
evet yorucu ama seni daha iyi hissettirir testesteron seviyeni yükseltir bir de sigara 31 nargile türü şeyleri bırak
daha bakımlı ol, kendine ayna karşısında telkin oku
bak 5-6 ay sonra o kevaşeler dicek ki aaa çok değişmiş bu
alayının amk. nankör pislikler * sik at bro onlar aşık olmaya değmez emin ol değmez00 YorumlaSAç tarzın kötü kestirmelisin sakal çıkıyosa ufaktan bır kırlı sakal gıyım tarzınıda kombınli yaparsan tamamdır ama tıpden daha önemli şey karşındakıde ınsan ağzın laf yapsın yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılAğzım laf yapıyor da işte olmuyor ki arkadaş evet saç kötü gibi düzeltince güzel oluyor ama kestirincede kötü oluyor
+1 yılElin yüzün yerinde neden cirkin olasin? Ama hiç bakım yapmıyorsunuz sonra çok mu cirkinim diyorsunuz biraz kendine bak
14 Yorumla
Soran+1 yılBakım nasıl yapim bilmiyorum ama çevrem hep bakım yapmalısın diyor nasıl yapcam :D
- +1 yıl
Saçlarına yüzüne fikrine kıyafetine biçim ver mesela sakal dene bazı insanlara sakal çok yakışır begenmedin kes gitsin saçlarıni kisalt ya da bir şekle şok
Soran+1 yılSakal vardı çok kötü oluyordu ya
- +1 yıl
Saçına şekil verince tekrar dene. Spora git. Ayrıca su 2009 tarzı tshirtlerden kurtul
+1 yılİyi bile dayanmışsın
https://www.youtube.com/watch?v=yVa9nJNUZy001 Yorumla
Soran+1 yılvay be
O övündüğünüz, çok çaba sarf ettiğiniz güzellikten yıllar sonra eser kalmayacak o yüzden önemli olanın fiziğinizin değil kalbinizin güzel olması gerektiğinin farkına varmanız dileğiyle
14 Yorumla
Soran+1 yılla tamam işte bilmiyozmu
- +1 yıl
madem buna sinirlendin o zaman gerçekten duymak istediklerini sıralayım
Çirkinsin hemde sirkte ucube olarak çıkacak ve çok paralar kazanacak kadar. Hiç bir mucize seni çekici kılamayacak kadar zayıf çünkü kutsal topraklara mayın döşemiş gibisin. Hiç bir zaman seni seven biriyle tanışamayacaksın. Çünkü hiç bir kız sana ilk görüşte aşık olmayacak... Nasıl bu hoşuna gitti mi? Bunu da biliyor muydun?
Soran+1 yılBen zaten çirkin değilim demiyorum reis sinirlenmene felan gerek yok zaten ben buraya yazmazdım srun bende zaten.
Ne o saclar hard rak mard rak tisortler. Saclari kestir basimiza metalikaci mi kesildin satinik misen sen?
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka la :D
+1 yılkas ve vücut yap martı kaslar varsa martıları yok et hemen saclarına sekıl ver ve cool takıl tarzını degıstır ve saat falan cok sportif olmaya calıs
02 Yorumla
Soran+1 yılBurnum büyür diye korkuyorum zayıflarsam :D :S
- +1 yıl
tip daha önemli boyun varmıl gıt vücut yap kılo ver tombul erkek kızlar sevmez emin ol :/
Kişilik & Karakter konusunda 694 cevap paylaştı. tip var sende, farklı şekilde bakarken bir foto daha çek sen
01 Yorumla
Soran+1 yıltip sorun değilde abi kız olmuyor ya sevdigim kişiler hep red ya
+1 yılbardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin mi sen genç?
12 Yorumla
Soran+1 yılvazgeçmedim ama
3 kez reddedilince zaten duygusalım psikolojim bozuluyor- +1 yıl
şu tipine bak l*n profil foton bile rezil anasını satayım. sanki yataktan çıkıp fotoğraf çekinmişsin. herkes duygusaldır illa ki ama sen bildiğin ağlıyorsun evlat. sen artılarını görmek yerine eksilerini görüyorsun. burada sana herkes "kas yap onu yap bunu yap" diyecek ama sen bunları yapamayacaksın. çünkü artılarını göremiyorsun. önce pozitif bakmayı öğren. sen kendini bilmedikçe her kim sana "şöyle yakışıklsın böyle iyisin" dedikçe sadece o an kendini kandırmış olursun. bide daha bebesiniz l*n ne bu ölüm tripleri.. her kafası bozulan kendini assaydı dünyada adam kalmazdı. az dirayetli olun erkek gibi davranın
Yaşadığın aşk değil, tipinde o kadar kötğ değil. Hem engel diyorsun, internetten olmaz bu işler.
02 Yorumla
Soran+1 yılaynı okuldayız zaten whatsaptan engel attı diyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim olsan cebine Esrar koyar polise ihbar ederdim
22 Yorumla
Soran+1 yılesrar candır neden
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnternetten değil reelden insanlarla görüş. Saçına şekil ver. Küçük emrah bakışını düzelt kendine güvenin olsun öncelikle. Bir de spora başla
14 Yorumla
Soran+1 yılzaten gerçek hayattan whatsaptan engel attı ama o eskisiydi
Valla o düzelmiyor ya :D
Güvenim yok o yüzden anti depresyon hapları kullanıyorum işim zor
Spor yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılişini bilen bir kuaföre git. Azcık paraya kıy:) Güvenmelisin her şey sende biter. Önce sen kendini beğeneceksin ki başkaları da seni beğensin. Kötü yanlarından çok iyi yönlerine odaklan. Reddedenler üzülsün.
Soran+1 yılTamam arkadaş güvenimi kendi başıma kazanamıyorum ilaçlar sayesinde birazcık oldu gibi
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayatını güzel kızları ve yakışıklı erkekleri ezmeye ada bence. Daha çok çalış daha çok zengin ol. Yanında çalıştır onları ez falan. Yanlarında son model spor arabanla geç. Ve bu günleri düşün sizi bir b*k sanmıştım bir b*k değilmişsiniz de.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar büyünce olur be abi ben daha lise 4 üm
Cevap sahibi+1 yıltamam işte asıl üniversite sınavına. derdin o olsun. Kim ne derse desin bu ülkede ne yazık ki okuduğun üniversiye ve bölüm tüm hayatının değerinin başına bir çarpan olarak geliyor. İyi biryeri kazanamazsan okuyamazsan afedersin gtünü yırtman lazım para kazanman için. ve para ne yazık ki herşey bu dünyada. Paran yoksa sağlık bile durmaz gider.
olum sen benim lise halimi görsen hassiktir ordan dersin doğal güzel yakışıklı değilsin ama tarz olabilirsin. ddd eller önemli bu konuda :D saçlar kas vücut
03 Yorumla
Soran+1 yılbiliyoırum evrim oluyor öyle :D
Soran+1 yıl:::DD
Dostum bence cok iyisin hic moralini bozma millet kadir kiymet bilmiyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkur ederimde bilmiyorum ya
- Kişilik & Karakter konusunda 960 cevap paylaştı.
+1 yılIssız bir adaya düşeceksin yanına bir erkek bir kadın al deseler erkek olarak seni alırım ki kadın seni görünce direk bana kalsın :/
00 Yorumla Olum sen de gitme ortamın en popüler kızlarına aşık olma
01 Yorumla
Soran+1 yılla ne en popüler şişman la kız
+1 yılIki üc tane kız icin tipinden befret edecegine bosverip hayatini yasa derim
02 Yorumla
Soran+1 yılyaşamam
- +1 yıl
Walla sen bilirsin kinsenin umrunda olmazsın
Olm resmini görmedim ama herkes biraz çirkindir zaten yani herkes senin gibi olsa dünyada mutlu insan kalmazdı takma kafaya 😊
00 Yorumlagüzelliği ahlakta takvada aramayanlarla işiniz ne işimiz ne
01 Yorumla
Soran+1 yılVay be
+1 yılSpor yap 2-3 sene bak Gör aynada kendını kardişiim takma böyle şeyleri boş koyyyyyy
06 Yorumla
Soran+1 yılSpor çok yorucu arkadaş :D
- +1 yıl
Ozaman kilonla takıl öyle
Soran+1 yılpeki
- +1 yıl
Alıngan davranma l*n bana ben sana fikir sunuyorum kardeşim benim sen yinede kendin bilirsin ama dediğimi düşün biraz dişini sık hadi eyvallah 😄
Soran+1 yılYok ya alınmadım :D alışkınım :D
- +1 yıl
Alışkınım ahaha ulan gece gece güldürdün :) Allah'ta seni güldürsün..
bro şu saç başa az bir bakım yaptır ne bileyim yeni stil falan verdir yani o kadar kötü değilsin
03 Yorumla
Soran+1 yılsaçı kestirimmi ki
Soran+1 yıltamamdır
Valla bende reddedildim ama gayette yakışıklıyım yani =) reddedilmenin tiple inan alakası yok
03 Yorumla
Soran+1 yılO konudada soru sormak gerek :D
ama 3 kez nedir ya kız yani öyle ahım şahımda degil ki :S- +1 yıl
Olabilir dostum yani bu işler biraz kısmet bide her kız tipe bakmıyor yani ben bissürü kızla çıktım sadece tipime bakanda oldu sadece karakterimede neyime baktığını anlamadığımda.. her malın alıcısı vardır demişler o yüzden takılma bu kadar bunlara kendinle barışık ol tipini değiştiremezsin sonuçta buna üzülmek sadece seni yaralar
Soran+1 yılBencede :S
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılKardes birincisi bir insan bikez aşık olur.
ikincisi; karıya git.11 Yorumla
Soran+1 yılKarıyla işim yok reis
benimde boyum 1.83 Kg. 83 pek sıkıntılı bir durum değil takma kafaya kaybeden üzülsün :D
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan tip değil icraat çocuğum. kuş ötüyor değil mi?
00 YorumlaKusura bakma kardeşim ama seni gördüm, hayattan soğudum aqq
02 Yorumla
Soran+1 yılVallamı :D doğrudur
Gizli Üye(30-35)+1 yılhala nefes alman bile sana ve bunu paylaşıpta baktıgımız için bize eziyet :D
02 Yorumla
Soran+1 yılTipimi sormuyorum ki ben ben.
Cevap sahibi+1 yılfark etmez böyle saçma sapan bir soru sordugun içinde eziyetsin + hayvansann asdhsdıofsjoae :D
Tipim o kadarmı kötü ya
l*n tipimi felan sordugum yok
karar ver kardeş00 YorumlaKüçük emraha benzemişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılAzcık gül be kuzum :D
05 Yorumla
Soran+1 yılDoğal halim doğal :D
- +1 yıl
Gülmek seni yapay hale mi sokuyor kii :)
Soran+1 yılBilmiyorum gülemiyorum :D
- +1 yıl
Tabi gülebilirsin :D
+1 yılRrsim yok mu merak ettim simdi
07 Yorumla
Soran+1 yılal gösterim bak profile
- +1 yıl
Sempatiksin Masallah kücukmussun de :)
Soran+1 yılyok 18 yaşına girdim 4 gün öncede yok yok 3 kez birini sevdim hepsi reddetti ya
- +1 yıl
Ayni yastayz o zaman a a kucuk gorunuyorsun :) ya tip onemli olmamali bence insani mutlu etmedikten sonra
Soran+1 yılevet yüzüm küçükte bünye baya büyük :D tip önemli değil zaten ama yani güzel kıızada aşık olmuyorum ki yani neden olmuyor.
- +1 yıl
Hahahah takma kafana daha ne kzlar cikar karsina :) ondan vazgecer baskasna asık olusun daha gencsin :)
Soran+1 yılteşekkur ederim :)
fotonu keşke çevirip de yükleseymissin kanka
013 Yorumla
Soran+1 yılYapamadım onu ya :/ sen yaparsın
Soran+1 yıl:D :S
Soran+1 yılevet galiba telefondayım şu an düzeltemiyorum kasıyor
Soran+1 yılsağa döndür felan varda uğraşamam şimdi :D sabah 5 te kalkıom zaten
Soran+1 yılokula gidiyorum napim :D
Yok valla yıkamıyorum :D
Soran+1 yılEvet İstanbul ben kaçar hadi iyi geceler :D
+1 yılSaçlarına bakınca ruhum sıkıldı :(
210 Yorumla
Soran+1 yılHarbimi :D
- +1 yıl
Valla :(
Soran+1 yılpeki :D
- +1 yıl
Elinin körü demek @romeooh :/
- +1 yıl
Kesinlikle öyle kabul etmelisin @romeooh istersen başka övgülerimde var ^^
- +1 yıl
Ya söylemesem daha iyi şımarmandan korkuyorum :( @romeooh
Hıyar olsan cacık yapmam kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkurler tipimi sormamıştım
+1 yılsende sorun yok nasıl kızlardı bunlar
06 Yorumla
Soran+1 yılYa valla abla kız çirkin diyorlar yani arkadaşlar çirkin kezban felan diyorlar ama bilmiyorum ya.
- +1 yıl
:D hadi ya o zaman çirkinlikten değil belki kız kimseyle çıkmak istemiyor
Soran+1 yılOlabilir ya
- +1 yıl
ama kızların dediği gibi biraz kas yaparsan teklif bile gelir spora başla sen
Soran+1 yılSpor yapıyorum da yemek çok yiyorum ya :D o sorun :D
- +1 yıl
en az 80 ne düşmelisin
+1 yılkendine acımayı bırak birde saçlar canım...
01 Yorumla
Soran+1 yılsaçlar rüzgardan öyle olmuştur :D
Bugün siteden çok teklif alirsin krdesimm
03 Yorumla
Soran+1 yılsiteye gelme sebebim buydu abi gidicem şimdi site ney alaka ki sanal ilişki nedir ya ben okuldaki kızı istiyom :D
Soran+1 yıl:D:D tamam abi :D
+1 yılBencede ölüp kurtulmalisin
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılküçük emrah pozu vermişsin resmen mk :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHe öyle :D
o pozu istiyerek mi verdın kanka
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep böyle yani doğal halim
+1 yılNe üzülüyosun senide beğenen çıkar takma kafana
06 Yorumla
Soran+1 yıl3 kez 3 kez abi ya.
- +1 yıl
3 Tanemi kız var sadece elbet çıkıcak karşına
Soran+1 yılHoşlandıgım çıkmicak ama işte bu kadar kuvvetli duygular herzaman g. kaldıran ben oldum galiba bu kızların.
- +1 yıl
Kaç yaşındasın daha çıkar kötümser olma
Soran+1 yıl18 e girdim 1 kez oldu şimdiye kadar oda 1 hafta
- +1 yıl
18 Daha çok erken.. Tipin kötü değil Red ettiler dünyanın sonuda değil
Kaçırdım ya bana özel foto koysana şuraya biyere:/
01 Yorumlaacıların çocuğu gibi çıkmışın hacim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHep öyleyim yaw :S
+1 yılbakımsız bayan kadar erkekte vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılNerem bakımsız l*n :D
Soran+1 yılşaka yaptım biliyorum :D
Kişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı. denklik faktörünü kullan kardeş
00 Yorumlahani bir tipini göreydik delikanlı
00 YorumlaŞu saç sakali kes sigortali bir işe gir
01 Yorumla
Soran+1 yılNe işi arkadaş :D
hedeflerim var benim
benimki kadar da kötü değil ya :)
00 Yorumla* Et Be Kardeşim Sana Karımı Yok :)
00 YorumlaGoremedim ki
00 YorumlaGöreydik iyiydi
00 YorumlaBakım şart
02 Yorumla
Soran+1 yılbakımla ilgisi yok intihar etcen kurulcan işte
- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem