Birine evinizin anahtarını vermek güvenli mi?

Ben tek yaşıyorum. Bu konuda da yeniyim. Hani olur ki hastalik olur, bir sey olur eve girmek gerekir. Yerimden kalkamam falan. Bir kiz arkadaşıma evimin anahtarini versem olur mu? Guvenli olur mu?

Arkadaşıma guveniyorum ama bilemedim yine de. Ben ailemin yanina gittigimde evime girer mi, esyalarimi kullanir mi falan. Bunlari yapmasinda sakinca yok. Sadece haberim ve iznim dahilinde olmasini isterim.

Mesela benim evde olmadigimi bildigi bir zamanda habersizce gelip kalir mi? Esyalari karıştırır mi? Bazilari merakli oluyor ya. Misafirlige gelip banyodaki malzemelerine bakanı bile oluyor. Aile evinde güne gelen bir ablayi yakalamıştım banyoyu incelerken, kurcalarken.

Işte boyle seyler olur mu emin olamiyorum. Haberim dahilinde gelsin kalsin, esyalarimi, cilt bakim urunlerimi de kullansin sorun degil ama gizli gizli yapar mi, kurcalar mi, gidip kıyafetlerime, camasirlarima falan bakar mi emin olamiyorum.

Bu sadece arkadasim icin degil. Baskasi da olsa dusunurum yani bunlari. Sizce evimin anahtari birinde bulunmalı mı?

Bir rahatsizlik yasadim da o yuzden boyle bir sey dusundum. Bu anahtari vermek istedigim arkadas bana yardimci olmak icin geldi. Zar zor kapiya kadar gidip actim hasta halimle. Dedim kizda anahtar olsa mesaj atardim eve kendin girebilirsin vs diye.

Birine evinizin anahtarını vermek güvenli mi?