AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çok yorgun veya uykusuz olduğum zamanlar yatsı namazında zorlanıyorum.
Ama kılmadan uyumam mümkün değil..
İstesem de yapamam, uyku tutmaz..
Sabah namazında ise zaman zaman şeytan "Biraz daha yat" diyor..
Bende öyle dedikçe, şeytana "Hadi ulen" deyip tokat atarak kalkıyorum 😃
Hayır zorlanmiyorum sadece kışın soğuk havada biraz zor oluyor
Abla vallaha ben herşeye olan inancımı yitirmek üzereyim. İşe yaradığını düşünmüyorum
Sus kız öyle konuşma
Yoo kiliyorum hatta tam 10dk sonra sabah oluyor onu kilacam...
Allah kabul etsin bende bekliyorum 🤲🏻
Bende karanlıkla mumla adam arar gıbıyım Allah sayılarımızı artırsın
Amin senin de, nerde yasiyon😇
Inshallah ya bende cok isterim kendim gibi birisini bulup hayat paylasmayi, hakkimizda hayirlisi gonlumuzce olur inshallah🤲😇
Amın Allah razı olsun ben Fransa’da yaşıyorum kım ıstemez dıcem herkes aynı fıkırde degıl hayalım desem dualara döküyorum işte bırtek🤲🏻
Bende iskandinavya diyelim😇aynen oyle bu devirde pek onemsenmiyor artik daha cok guzellik ve sevelim birbirimizi. Sorma bende dualar ederim hep ne kadar ettim sayisini bilmem aliskanlik gibi oldu sanki kendim gibi birisini bulmak bakalim nerde nasil bulacaksam, bizim burada zor gibi ama hayirlisi🤲😇
Orası neresi? Ben dua ederım bezenden karamsarım yalan yok ama dıyorum rabım ımtıhanada cevırebılır hayırsız ınsan ise o yüzden sabır
Iskandinavya mi? Bende daha cok merak var sadece yani burada yurtdisinda yasayip nerden nasil cikacak ya da cikabilir acaba istedigim gibi birisi onu bazen dusunurum. Aynen zaten Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur, hayirsiz olacagina uc bes sene daha bekleyeyim hayirlisi en guzelinden olsun ama iste bu devirde tabi zor tek yalniz kalmak essiz falan gunah vs insan omur boyu yalniz kalmasi cidden buyuk sikinti biz gibi insanlarin boyle seylere onemsemesi esin varken helalinden rahatlarsin gozun de yanlis seylerde olmaz esin var bulmussun bulacagini vs..
burada sabah oldu bu arada...
Bende5 dk sonra namaz vaktı gırıcek abdest alıcam şimdı evet bende senın gıbı düşünüyorum ama ınan bence ıman konusunda Türkiye bızden Beter şahsı görüşüm yaş kaç bu arada?
Simdiden Allah kabul etsin diyeyim bari. Evet onu fark ettim bende epey sasirdim ne kadar icimden artik memleketten bir kiz bulmak olsa da.. Burdan yurtdisindan nasil bulacam ama iste ben onu dusunuyom sayimiz belli sonucta hani istedigim gibi bir kizi bu turkler arasindan bulabilecekmiyim, diyelim imaninda ibadetinde ama bi tek onla olmuyor insan sevecekte tabi sevmeden etmeden de olmaz bence sonucta omur boyu surecek bir yolculuk bu sevmedigin biriyle olmaz ki, turkiyede olsa alternatif bol diye dusundum ama iste bende bilmiyom valla o yuzden de merak ediyorum ya zaten bu kadar nerden nasil cikacak diye, kizlara yazan gibi bir huyum da yok sosyal medyadan vs. kizlar zaten yazmaz, bana zaten yazan olmadi hic bakalim hayirlisi😅😇
21, sen?
Benım yaşım 23 bır ay sonra 24 senın yaş daha fazla gıdıyor ama ben sadece Allah’a güveniyorum ınsanlara degıl sosyal medya kullanıyor musun? Bence bır kızın evlenmesi daha zor dıyelım sen zorlansanda yazabılırsın sonuçta ama benım öyle bır şansım yok dıyelım atıyorum sana yazsam yanlış anlarsın cıddıye almazsın vs ama bır erkek bır kıza yazınca abes gorunmuyor ayrıca sosyal medyada guvenmıyorum helalınden ıstıyorum Allah’ın dedıgı olur
Şimdıkılerın yazmadığı konuşmadığı yok hem güvenmem ben şahsen ınternetw
Benım yaş dıcektım pardon
Benim yas daha fazla gidiyor derken, anlamadim? Evet kullaniyorum hangi genc kullanmiyor bu devirde, sen kullanmiyormusun yoksa😅ya bende tam tersini dusunuyorum, size zaten illa yazan oluyor siz tabiri caize avlanan bizde avlayan oluyoruz yani biz ugrasacak arayacagiz sizi zaten buluyorlar yaziyorlar siz sadece onlar icinden hani begendiginiz sevdiginiz istediginiz birisi cikasaya kadar artik red mi ediyorsunuz napiyorsaniz hani ama bizde o durum yok biz ozellikle polis gibi arayacagiz yaziyoruz sapik oluruz yazmayiz ee erkekten beklersiniz hani iki arada bi derede kalma gibi bir sey oluyor, hani anliyorum sapik abaza gibi erkekler illa yaziyordur size ama benim en cok kicim oldugum sey de onlar yuzunden olan bize olmasi hani ben simdi birini begendigimde roman gibi kendimi yazip tanitip oyle biri olmadigimi anlatmak zorundamiyim yanlis anlamamasi icin ya da onlar gibi olmadigimi iste kizlarda boyle bi durum yok onlar bekliyor illa yaziyorlar gunluk yazarlar ama valla bana sorarsan hayatimda hic bir kiz oyle iste begendiginden konusmak istedigi icin falan yazmadi etmedi sansini bile denemedi sifir yani😅
Bende isterim en helalinden ama erkegiz nasil olur illa bulmak bize dusuyor iste bide yurtdisindayiz turkiye olsa gene rahat bulunurdu bence komsu deyince Allahin gavuru cikmiyor ki turk cikar cunku turkiyedesin ama burada boyle degil iste🤣🤣
Ya sosyal medyadan olmus falan bunlar pek takildigim nokta degil sonucta burada takilan da sen ben gibi insanlar disarda gordugumuz konustugumuz insanlar pek degisen bir sey yok, sosyal medya deyince direkt dolandiricilik olmuyor oyle bir yer degil sonucta ama illa vardir yalan yanlis soyleyen kendisi hakkinda ona bakarsan onu yuz yuze disarda gorustugun tanidigin insanlar da soyleyebilir o yuzden cok onemli degil benim icin sosyal medya olmasi...
Şöyle bırsey şimdı 1 seneye kadar ınstagram kullanmıyordum yenı açtım sayılır ınternetede kendı resmımı paylaşmıyorum o yüzden pek yazan yok hatta hıc yazan yok öyle anlı şanlı bır profılım yok şimdıkı kızlara bakarsan ama yazan oluyor ama samımı degıl gerçekcı degıl bakıyorum durumlarına orada burada düzgün musluman ehlı bırısı yok hakımızda hayırlısını en ıyısını kendımıde pazarlamak ıstemıyorum ınternete erkeklerın gözüne gırmeyı resımlerle şeylere hayırlısını çıkartsın dıyorum bır yarım kalan hıkayem var bıtten yanı soysal medyadan degıl ama o yüzden bıraz daha korumalıyım kımseyle konuşasım yok yazan yoksa bıle ama evlenmek ıstemıyorumda degıl
Valla o konuda bende ayniyim bi pp var ama sifir paylasim ve bi tek instada da degil, facebook da da hic resim koymadim ilk zamanlarda abim acmisti cocukken o zamanlari da cocuguz futbolcu resmi koymustum ama onu da zamanla sildim buyuyup genc adam olunca ve Şu an resimsizim paylasim desen o zaten hic olmadi yani genel olarak paylasim sifir profil resmi de zaten sadece instada var o da milletin anasayfasina dusmedigi icin koydum, facebookta bilirsin profil resmini degistrenler arkadaslarin anasayfasina duser profilini degisti diye ona gore like yorum vs yazabilirsin o yuzden koydum bunlarin olmadigi icin yoksa bende sosyal medyayi oyle aman aman kullanan ve kullanmasini bilen biri degilim millet efekler sunlar bunlar yapiyor cidden icimden bazen nasil yapti acaba diyom cunku sifir yani o konularda hic kullanmadigim icin sosyal medyayi. Ben cok isterim evlenmeyi cocuk sahibi olmayi ozellikle sosyal medyada goruyorum o ufak ufak bebisleri kendimden geciyorum cok tatlilar dusuncesi bile muhtis yani senden cikan sana benzeyen birinin dunyaya gelmesi melek onlar yaa sevilmeyecek gibi degiller. Bide dedigim gibi bu devirde tek kalmaya cidden zor olur gunah zina acisindan eger biz gibi bunlari onemseyen insanlarsak ama onemsemeyenler icin zaten degisen yok devirin degisip degismemesi onlar gene bildiklerini okuduklari icin...
Hayir ezan okunur okunmaz kilarsan zorlanmazsin aksatirsan zorlanirsin
Cinler şeytanlar zorluyor
Sen turkıyede yaşıyorsun mescıtler camıler yanı başında benım öyle bır luksum bıle yok
Üzdün
Iman varsa ımkan vardır o mısal 🤲🏻
Nerde yaşıyorsunuz? Hangi ülke?
Yoo hiç zorlanmıyorum. Kılmamak kolay çünkü
Allah kabul etsin 🙏
hayır