Hayatımın monotonlaşmasından rahatsız oluyorum. Bu durum hakkında ne yapabilirim?

dönemsel olarak hayatımın monotonlaşmasından rahatsız oluyorum. başta sadece sevdiğim şeyleri yaparak zaman geçiriyorum ama bir süre sonra bu beni sıkıyor. teknolojik aletlerle çok zaman geçiriyorum. hatta telefonum ve bilgisayarım olmasa kitap okumak dışında zamanımı nasıl değerlendireceğimi bilmiyorum. ailemle aynı ortamda olmamıza rağmen onlarla zaman geçirmediğimi, onlardan uzaklaşmaya başladığımı hissediyorum. üstelik onlar beni çok severken... hepimiz yaşlanıyoruz ve bir gün şu an sahip olduğumuz şeyleri kaybedebiliriz. hayatı durdurup 15-17 yaşlarıma dönmek isterdim ama bir süre sonra monotonluktan sıkılırdım. garip bir çelişki.

dün bütün gece telefonda zaman geçirdikten sonra yatakta uyuya kaldığımı farkettim. saat 1'di. nedense böyle garip bir boşluk ve hüzün hissettim. biraz ağladım sonra boğazım acıdı ve uyuya kaldım.

bunun hakkında ne yapabilirim?

Hayatımın monotonlaşmasından rahatsız oluyorum. Bu durum hakkında ne yapabilirim?