Kişilik & Karakter Nasılsınız haftanın son iş gününde? Şehrinizde hava nasıl? Gökçem_m Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor İzmir'de hava hâlâ yaz ☺️ Ama baş ağrısı beni mahvediyor 😏 Nasılsınız haftanın son iş gününde? Şehrinizde hava nasıl? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Sizin için son benim için full. Çalışıyorum işteyim 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. İyiyim bugün 0 0 Yorumla
Beyzade06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Haftanın son günü olmasına rağmen işler bitmiyor tabi çalışmaya devam. Ankara’da hava soğudu artık bu arada. 1 0 Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 665 cevap paylaştı. Hava güzel İstanbul'da ılık sabahları soğuk oluyor baya 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı. İzmiri özledim keşke burada da günlük güneşlik olsa... fena sayılmaz iyi gidiyor 1 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Antalya da gayet iyi ama tabi İzmir her zaman başkadır. 1 0 Yorumla
Remulo Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 73% +1 yıl İstanbul'da hava güzel gibi idare eder, etek hoşmuş🤣 1 0 Yorumla
--NiKoTiNeby-- Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Seni gördüm üşüdüm ben üşüyorum İstanbul'da şu an hshshs 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. buralara yağmur gelıyor keyfimiz de senden hallice 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Akşam ise gitcem şu an eve geldim hastanede idim amcamın yanından Bağcılar devlet hastanesinde 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Güneşli ve yarın da çalışıyorum.. 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bi ısınıyor bu soğuyor garip 1 0 Yorumla
Topraki35 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Sabah ve akşamları çok soğuk olmaya başladı ama. 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ankara'da gtomuz donuyo 1 0 Yorumla
kimvurduyagidenadam Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Yorgunuz valla. Havada serin bir bunaldık bir sıkıldık falan 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı. İşsizim hep evdeyim dışarıyla havayla alakam yok 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Burada hava güzel ama soğuk :) 0 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güneş var ama soğuk. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Soğuk. 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hava gayet iyi:) 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Soğuk biraz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Sizin için son benim için full. Çalışıyorum işteyim
İyiyim bugün
Haftanın son günü olmasına rağmen işler bitmiyor tabi çalışmaya devam. Ankara’da hava soğudu artık bu arada.
Hava güzel İstanbul'da ılık sabahları soğuk oluyor baya
İzmiri özledim keşke burada da günlük güneşlik olsa... fena sayılmaz iyi gidiyor
Antalya da gayet iyi ama tabi İzmir her zaman başkadır.
İstanbul'da hava güzel gibi idare eder, etek hoşmuş🤣
Seni gördüm üşüdüm ben üşüyorum İstanbul'da şu an hshshs
başınız niçin ağırdı masaj yapılsa belki ağrın geçerdi
Çalışıyoruz. Evet, İzmir neyse ki gayet sıcak hala.
buralara yağmur gelıyor keyfimiz de senden hallice
Akşam ise gitcem şu an eve geldim hastanede idim amcamın yanından Bağcılar devlet hastanesinde
Güneşli ve yarın da çalışıyorum..
Bi ısınıyor bu soğuyor garip
Sabah ve akşamları çok soğuk olmaya başladı ama.
İzmir'de üşüyorum ben kısa giyince
antalyada da halen yaz 😇😊
Ankara'da gtomuz donuyo
Yorgunuz valla. Havada serin bir bunaldık bir sıkıldık falan
İşsizim hep evdeyim dışarıyla havayla alakam yok
Fincanın güzel miş 🤗
Burada hava güzel ama soğuk :)
Bu güzelliği neye borçlusun
Güneş var ama soğuk.
Yağmurlu
Soğuk.
Bu aralar hava güzel serindir