bitek odanla ilgili değil anlaşılan ev ile ilgili evinde kötü enerji var öncelikle evin toplu ve temiz olmalı dağınık ve pis bir yer olmamalı ardından enerji temizliği yapmayı dene internette defne yaprağı veya adaçayı yakma yöntemleri var, sesli dua aç birkaç gün evde sesli şekilde olsun ve evi sirke ile temizle pencereleri kapıları falan her yeri 1 hafta yapsan iyi olur ama yapamam dersen birkaç gün dene en azından
Temizlikçi abla yaptı onları sonra oda dayanamadı kaçtı bilmiyorum anlamadım ilk belirti bilgisayar monitörümün duvardan düşmesi oldu ilk olarak iyi montaj yapılmadı heralde diye düşündüm ertesi gün günlük giydiğim elbiselerin evin havuzunda olduğunu fark ettim sonradan daha belirgin şeyler olmaya başladı eşyalarımın yer değişmesi gibi olaylar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
valla ne desem bılemedım evınde başka varlıklar mı var yoksa
Onu bende. Düşündüm ama bilmiyorum
Eğer imkanın varsa evde değişiklikler yapabilirsin bence boya, eşyalar vs
Nasıl yani
İşte evin rengi ya da dekorasyonu ya da yeni eşyalar insanı rahatlatıyor
Soruyu okuduğundan emin misin
Küstahlık etmek istemem ama renk le ilgili olduğunu sanmıyoru
dinin ne ona göre şey edeyim
Müslüman
ne zaman başladı bu? taşındığından beri mi yeni mi
3 hafta filan arkadaşımın evinde gayet rahat uyuyorum ama kendi evimde uyuyamıyorum
bitek odanla ilgili değil anlaşılan ev ile ilgili evinde kötü enerji var öncelikle evin toplu ve temiz olmalı dağınık ve pis bir yer olmamalı ardından enerji temizliği yapmayı dene internette defne yaprağı veya adaçayı yakma yöntemleri var, sesli dua aç birkaç gün evde sesli şekilde olsun ve evi sirke ile temizle pencereleri kapıları falan her yeri 1 hafta yapsan iyi olur ama yapamam dersen birkaç gün dene en azından
Temizlikçi abla yaptı onları sonra oda dayanamadı kaçtı bilmiyorum anlamadım ilk belirti bilgisayar monitörümün duvardan düşmesi oldu ilk olarak iyi montaj yapılmadı heralde diye düşündüm ertesi gün günlük giydiğim elbiselerin evin havuzunda olduğunu fark ettim sonradan daha belirgin şeyler olmaya başladı eşyalarımın yer değişmesi gibi olaylar
Bütün bunlar oluyor ve sorduğun tek şey odamda rahat uyuyamıyorum mu?
Evet haklısın benimde kafam. Çok karaşık
Ne diyeceğimi bilmiyorum
o zaman kötü enerjiden öte şeyler var
Ne gibi?
sence?
Anlasam sormazdım demi