Kişilik & Karakter Moodunuz nasıl? TheRojjj Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu aralar sürekli bu mooddayim hiç halim ve gayretim yok kafam hiçbir şeyi almıyor okuduğumu anlayamıyorum kafam çok dolu bir şeyi takıntı ettigimden değil ya da aşırı düşündüğümden değil algılarımin kapandığını hissediyorum siz de öyle misiniz? Moodunuz nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı. Modum iyi. 0 0 Yorumla
NeBoşhayatMqBu Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşırı kötü depresif bi durumdayım ya resimdeki de extra daha kötü olamaz herhalde. 0 0 Yorumla
Osmanlıtorunu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl ölsemde kurtulsam modundayım 0 4 Yorumla TheRojjj +1 yıl Bize rahat ölüm var mı ki awk Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Ölüm zaten ayrı bir dert nasıl ölücem hiç bilmiyorum... Yorumla TheRojjj +1 yıl Zamanı gelince olur düşünme bunları herkes gibi biz de gidicez Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl seni bi cimcikleyimde işin ciddiyetini kavra :D canının tatlılığını unutmuşsun Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tıpkı resimde olduğu gibi 😂 0 2 Yorumla TheRojjj +1 yıl Gerçekten hayatım bir gorselle anlatılacak olsa bu olurdu Yorumla BoğaçToprak +1 yıl Dur şimdi, yorumunu da yarına okurum ancak🤣 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Halimiz itten beter keyfimiz paşada yok modundayım 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Eskileri dusunuyorum 0 2 Yorumla TheRojjj +1 yıl Bi özlem bi hasret ha Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Baya baya Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Orta halli... 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Modsuzum 0 3 Yorumla TheRojjj +1 yıl İyi bari tek ben bu durumda değilmişim Yorumla ByToRo +1 yıl İnsan keşke iyi olsan der be Yorumla TheRojjj +1 yıl İyi ol canım ne diyim Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Nötr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Modum iyi.
Aşırı kötü depresif bi durumdayım ya resimdeki de extra daha kötü olamaz herhalde.
ölsemde kurtulsam modundayım
Bize rahat ölüm var mı ki awk
Ölüm zaten ayrı bir dert nasıl ölücem hiç bilmiyorum...
Zamanı gelince olur düşünme bunları herkes gibi biz de gidicez
seni bi cimcikleyimde işin ciddiyetini kavra :D canının tatlılığını unutmuşsun
Tıpkı resimde olduğu gibi 😂
Gerçekten hayatım bir gorselle anlatılacak olsa bu olurdu
Dur şimdi, yorumunu da yarına okurum ancak🤣
Aynı görseldeki gibi bitik 😂
Halimiz itten beter keyfimiz paşada yok modundayım
Eskileri dusunuyorum
Bi özlem bi hasret ha
Baya baya
Orta halli...
Modsuzum