Hayallerimize giderken bir çok fedakarlık yapmak zorunda kalırız. Bu uğurda vazgeçmeyeceğin tek şey nedir?

Hayallerimize giderken bir çok fedakarlık yapmak zorunda kalırız. Bu uğurda vazgeçmeyeceğin tek şey nedir?

gerçekten sonsuza kadar sevilip seveceğim birisi olursa onun için her şeyden vazgeçerim ama sanmıyorum öyle birisi olacağını. o yüzden vazgeçmem hayallerimden
Valla şuanda hiçbiri gerçek olmuyor hayallerimden vazgeçtim diyebilirim evlilik hayalim hala sürüyor ama ondan önce de bir iş bulmam gerekir bir gelirin olmadan bir şey yapamazsın
Uzun uzun yazamayacağım soru soruyorsun 😂
Ben yazamazsam şarkı anlatır 😎
https://www.youtube.com/embed/VIXh1hj4qTQÖnceden taslak olarak hazırda soru tutardım. O zamanlar günlük 5 soru sorardım. Şimdi ajandamı açıyorum karar veriyorum kafama göre soruyorum 😂ya da pinterestten görsel ararken görsele göre çıkartıyorum. Mesala bir kitap okuyorum ondan iki soru çıkardım. İzlerken ya da okurken aklıma geliyor 😂
Tek bişey yok aslına bakarsak.. Kişiliğimden ödün vereceğim her durum engeldir.. Keyifli günler..
Teşekkürler bebeim 💋🥂
Cevap
13Cevap
Birşeyler elde etmek veya bir yerlere gelmek için kimseye ağız eğmedim, kimseye minnet borcu altına girmedim. Bu özelliğimden asla vazgeçmem.
Kendimden vaz geçmem
karakterime ters bir durumla elde edeceksem ondan vazgeçerim hayalimi elde etmek için karakterime ters düşemem
ailem ... vazgeçmeyeceğim tek onlar var diğer geride kalan her şeyden vazgeçerim
Valla vermediğim bir canim kaldı herhalde onun için de çabalar var. 😂
İnsan kendinden bile geçiyor yeri gelince daha neyden vazgeçmeyecek ki
Hayallerim için vazgeçmeyeceğim hiç bir şey yok..
Ailem benim için
Karakter olur
Değerlerimiz prangalarımız belki de. Olmuyor belki zaaf belki karakter vazgeçemiyor insan.
Kendi benliğimden uzaklaşmaktan vazgeçmem.
Yanlış bir yorum yaptım ama kısaca kendi çizgimden şaşmam demek istedim. Esenlikle kalın.
Çay , kahve ve sigara
Karakter
Ailemden vazgeçmem
Sanırım olmak istediğim şey
İstemediğim şeyi yapmam.
Küçük bir kız çocuğu
Kişiliğim
Gururum..
ailem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?