An itibariyle nerede kiminle ne yapıyorsun veya ne yapmayı tercih ederdin?

Bugün benim için önemli bir gün ve dövme piercing günüm yeni dövmeler ve piercing yaptırıyorum. Peki siz neler yapıyorsunuz?
#DeliMavi
10 KASIM 2022
An itibariyle nerede kiminle ne yapıyorsun veya ne yapmayı tercih ederdin?
Bugün benim için önemli bir gün ve dövme piercing günüm yeni dövmeler ve piercing yaptırıyorum. Peki siz neler yapıyorsunuz?
#DeliMavi
10 KASIM 2022
10:30 çalışıyorum , şu an künefe yemek isterdim
Dün Gülay ile seni konuştuk hatta künefe mevzusunu çok güldük, kulaklarını baya bir çınlattik. Geçende anneme anlattım seni bak bütün aile arkadaşlarım seni tanıyor
Evet...
Anneme künefe anlatmadım tabii
Arkadaşım 20 yıllık ahiretliğim
Amin
Görüş
59Görüş
Kedimle baş başa evde geçirdiğim bir gün. Sıradan yani. Derstir, iştir oyundur geçiyor gün öyle
Cumartesi çalışacağım için bugün evdeyim, tadını çıkarmaya çalışıyorum
Pc başında süper soru seçiyorum 🥳
Teşekkür ederim❤️
ben teşekkür ederim abloşkam <3
Kahvaltı, temizlik
Her zamanki gibi.. İş yerinde, çalışıyorum..
Çalışıyorum bende.
işyerindeyim. önce alışveriş yaptım, sonra da yemek yaptım, attım fırına...
fırında ızgara baharatlı kereviz ve mantar, yanına da tavuk sote...
Ellerine sağlık
sağolasın. oğullarım gelince yemek hazır olsun dedim.
sen ciddi dövme ve piercing mi yaptırıyorsun?
Evet.
hayırlısı olsun. merak ettim :)))
Aslan dövmesi yaptırıyorum altında saat filan olacak o saatte kardeşimin olum saati olacak. Aslan erkek kardesimi temsil ediyor onda da vardı.
başın sağ olsun. anlamı büyük ve acı...
Evet öyle..
Allah razı olsun.
İşyerimdeyim piercingin hayırlı olsun. Yerimden memnunum, şu anda sevdiğim insanın yanında olmak isterdim doğrusu 🙂
Teşekkürler piercing sonraya kaldi, dövmem büyük ve çok derayli olunca acısından onu erteledim iki acıya dayanamam dedim.
İyi cesaret gerçekten, çocukken bir İngilizce kampına gitmiştim oradaki yabancı hocalardan birinin tüm vücudu dövmeydi ve ileri yaştaydı. Bana çok pişman olduğunu söylemişti. Bu beni baya etkiledi ve hiç dövme yaptırmadı.🙂 Ayrıca bana göre doğal insan teni tüm dövmelerden daha güzel, yaptırana bir şey demem bazen hoşuma gider fakat ben yaptırmıyorum 😄
Benim dönmelerini anlami var ve asla pişman olmam. Yaş 45 zaten yolun yarısını geçtim belki yarın belki yarından da yakın öleceğim.
Dur daha sen KSde lazımsın 🙂
Ayrıca güzel ve bakımlı kadınlar yaşlanmazlar ❗️
Teşekkürler
Rica ederim 🙂
Kahvemi aldım terasa gidiyorum
Afiyet olsun
Zor dovme koltuğuna çivilendim, akşamı bulur bitmesi..
Teşekkürler
Bende birazdan arkadaşımın yanına dövme stüdyosuna gideceğim. 10 Kasım için Atatürk imzası dövme çekilişi yapacağız canlı yayında
Hayırlı olsun..
Bir yandan ders calisiyorum arada buraya da bakiyorum.
İyi çalışmalar
Tesekkurler. 🌸
Rica ederim
İşteyim, sayılıp ayrılacak binlerce malzeme var ve soru cevaplıyorum. 😃
Kolay gelsin
Evdeyim birazdan işe gitmek için evden çıkıcam.
Hastayım ıhlamur içiyorum...
Geçmiş olsun
Teşekkürler
12 de uyandım hafif bir kahvaltı yaptım duş aldım tras oldum hazırlandım işe gidiyorum
Kaç dovmen var🤔
Sol alt kolum tamamen dovme kaplı oldu. Sayı olarak 6 dovme olmuş olacak. Birde parmağıma yapacak 7 şu an.
Güle güle kullanın
Teşekkürler
İşteyim tipsizliğimi düşünmekten işe odaklanamıyorum
Allah seni bildiği gibi yapsın emi...
Tipsiz olsaydın anlardın
Bende yasli çirkinim ama böyle yapmıyorum.
Çirkinsende kocan var beğenen olmuş benim oda olmadı 27 yaşındayım bakan yok daha bir tane sevgilim olmado
Az öz güven kardeşim kendine yahu, bence destek almalısın böyle olmaz.
Çirkin olunca özgüvenli davranana bu tiple neyin özgüveni diyor kızlar şahit oldum
Özgüvenlik bir şey değil tipte bitiyor böyle çirkin yaratılmasaydım daha farklı olurdu
O zaman begenmedigin yerlerine estetik yaptir o kadar takiyorsan
Komple kafaya yapılcak estetik çıkmadı
Benim beğenim önemli değil karşı taraf beğenmiyor çok çirkinim
Peki
Öyle tipsizlere peki denşe
Sus sus tipsiz filan değilsin
Suriye’ye gitcem zaten şehit ederim en azından kendimi bu dünyada sevilmedik diğer tarafta cennete gideriz umarım
Allah askina nefes aldığına şükret kardeşimi 49 gün önce kaybettim ve çok acı bunu böyle dile getirmen beni çok üzdü gercekten
Şükredemiyorum itilince insan az kaldı şehit olmama zaten neyse
Allah gecinden versin.
Vericek zaten
Neyse kafanı şişirdim
Yok, dovme yapılırken oyalaniyorum bende..
Ne dövmesi
Aslan
Dövme mi yapıyorsun anladım
Yaptırıyorum
Güzel olur eminim
Evet öyle görünüyor şimdiden
Ne hoş
Teşekkürler
Rica ederim
Güzel bir sabah kahvesi için x bir cafeye gidiyorum ya sen?
Yazıyor soruda..
Nereye yaptıracaksın dövmeyi?
Koluma
Anlamı ve ifadesi ne olacak dövmenin?
Vefat eden kardeşimin aslan dövmesini onun gözlerinin renginde yaptırıyorum.
Hımmm başın sağolsun öncelikle evet güzel ve özel bir şey yaptırıyorsun her an yanında olacaktır
Allah razı olsun. Evet öyle olacak.
Rica ederim ne demek zor bir durum elbet her birimiz o yaşamak istemediğimiz duyguları mutlaka yaşayacağız İstanbul yaşıyorsunuz sanırım?
Evet
Bir zamanlar bende ist deyim doğdum büyüdüm ancak şimdi faklı bir şehirdeyim ama... Bir apaım hep İstanbul 'da
Hayırlı olsun
Ne yapalım dert dinliyoruz işte
Sağ ol
doğu karadeniz'de bir yayala da, köpeklerimle kedimle kazlarım keçilerim tavuklarım meyve bahçem sebze bahçem fındık bahçem doğa ana sessizlik huzur huzur huzur
İşteyim çalışıyorum sabah 8e kadar ama yarın ve ertesi gün izinliyim evdeki işlerimi hallederim biraz da dinlenmiş olurum. Havalar soğuk hiç bi yeri gezemem hiç
An itibari ile yataktayım ve ayağımı sallayarak bu mesaja cevap veriyorum 🙂 Tekrar uyumayı planlıyorum🤦 Bakalım 😵💫
En İyi Görüşler