Canınız sıkıldığında gideceğiniz bir yer birileri var mı?

Canınız sıkıldığında gideceğiniz bir yer birileri var mı?
Bütün ailem, çocukluk arkadaşlarım hepsi memleketimde, ben onlardan ayrıyım. Her ne kadar her sıkıldığım da gidemesem de her aradığımda ulaşabildiğim ailem, arkadaşlarım ve kuzenlerim var çok şükür..
Ne olursa olsun denizi izlediğimde çok rahatlıyorum biraz iç dökme, kendimle yüzleşme, dertleşme, kağıt kalem ile birşeyler karalamak, arkadan mooduna göre hafif bir müzik birde sıcak bir içecek oldu mu tamamdır. Denizin kokusu atmosferi rahatlatması bambaşka 👌
Canım sıkıldığında Üsküdar sahile kız kulesinin karşısına oturup, kulaklığımla sevdiğim şarkılar eşliğinde denizi martıları izliyorum düşünüyorum ağlıyorum.
Gitmek istediğim biri var ve o kendini biliyor. Ama kahrolsun ki gidemiyorum.
Cevap
4Cevap
Annemin yanına sıvışırım veya arkadaşlarımla buluşurum veya telefonlaşırız falan. Zaman öylede böylede geçiyor, can sıkıntısı da.
İyi gelen kimse yok.
Var tabi.. Sürekli arkadaşlarla uğrak noktamız..
Kendime ait huzur alanlarım oldukca fazla kafa dinlemek istersem hemen oralara kaçarım
Dalıyorum internetin içine boş boş volta atıyorum konuşasım bile gelmiyor kimseyle.
Tek basima kahve icemeye gidiyorum. Bir de kitap aliyorum yanina tamamdir
Evet var bulunduğum yer bir kısıtlı bu durumda ama o yanımı çok boşladım artık öyle değilim,,
Hayır yok. Kendi kabuğuma çekilirim
Gidebileceğim yerler var.
Tv izliyorum ya da müzik dinliyorum 😃
sahik kenarı
Evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?