parasıyla, neyi ne kadara almış başkasına ne kadara satmış, yaptığı yatırım ne olmuş nasıl da kazanmış bununla övünüyorsa ve kendinin kulağa ne kadar ezik geldiğini fark etmeden sürekli başkalarının ne kadar ezik, ne kadar boş, ne kadar eksik olduğundan bolca bahsedip duruyorsa birinci sınıf bir kalitesizdir arkadaşlar.
Erkek arkadaşlarında samimi bir şekilde cevap vermesini isterim.
Bir erkeğin kalitesiz olduğunu anlatan detaylar nedir?
Erkek dediğin ağırbaşlı olur oturaklı olur nerde ne konuşması gerektiğini bilir böbürlenmez mütevazi olur laubali hareketlerde bulunmaz insanlara karşı alaycı tavırlar takınmaz her yaşa göre insanla ayrı ayrı muhabbet eder kısacası insansa kalitelidir değilse zaten kalitesizdir
Çok haklısınız.. Birde sürekli kendinden bahsetmesi ve kendini övmesi. parayı pulu geçtim okuduğu kitap sayısıyla böbürleneni bile gördüm. kibarlığımdan okumuşsun ama anlayamamışsın diyemedim tabii 🙂
Övünmek gibi anlatmadığıma eminim ama neyi nasıl kazandım, nasıl başardım, ne kadar kazancım var yazıyorum ve bunu örnek olup gençlerin de başarabilmesi için yapıyorum.
Eğer bu kalitesizlikse, gurur duyuyorum bununla. Niyetler amellere göredir.
Bende onu kastetmiştim oysaki.. Takındığı tavır, söylemlerindeki kullandığı kelimeler bile çok önemli burada.. Elbette bir gence ya da arkadaşına ayna olmak, ışık tutmak amaçlı güzel bir şekilde anlatması onu kalitesiz yapmaz. Ama bu yaptıklarını her fırsatta sadece kendini övmek ve ön plana çıkmak için anlatıyorsa bence iğreti duruyor. Bıraksında bir zahmet karşındaki insanın senin hakkında ne düşündüğünü gözlemleri ile fikir sahibi olmasına kendisi karar versin.
Karşıdaki insanların anlatmadan o kaliteyi ve derinliği görmesi imkansız.
Türk insanın derinlik kapasitesi düşük.
Hem ben niye reklam yapmaya gerek duyayım ki, zaten başarıyorum. Anlatanların da bence reklam amaçlı değil, ya benim gibi örnek olanlar var demeye getiriyor ya da karşı cinse kendini göstermek istiyor. Bu göstermek istemesi de ayıp değil, neticede doğada her cins karşı cinse üstün yeteneğini göstermek ister.
ceket giyiyorsa ayakta önü açık gezmesi, otururken ilikli oturması, tek sıra düğmeli yeleğin en alt düğmesi ilikli olması, ayakkabı ve kemer uyumu olmaması.😂