Herşeyin ustune üstüne gelmesi kafanızı nereye cevirdiyseniz sorun gördüğünüz bir gununuz oldu mu?

her şey b. k gibi gidiyor aile ayrı sorun nişanlı ayrı sorun iş ayrı sorun heryer sorunlarla dolu boğuluyorum koşarak arkama bakmadan kaçmak istiyorum herşeyden ciğerlerimin altında oluşan acıyı hissetmek istemiyorum artık belirsizlikler den dislanmaktan çok yoruldum her seferinde diken üstünde olmaktan insanların beni umarsizca kirmasindan her güne şişmiş kırmızı gözlerle uyanmak istemiyorum artık boğazımda oluşan yumrudan nefret ediyorum kimse beni bu kadar uzemez diyorum yine oturup kendi halime agliyorum acınası olmaktan çok yoruldum evim gibi gördüğüm yerin her seferinde başıma yikilmasindan çok yoruldum herşeyden herkesten nefret ediyorum patronumun suratina küfür edip bilgisayarları parçalamak istiyorum nişanlımın suratına kirmaktan korkmayıp herşeyi saymak istiyorum babamın her seferinde annemi aldatıp üzemesinden nefret ediyorum hatta onu koca bı silgiyle dunyadan silmek istiyorum ciğerlerim oksijenden ateş alana kadar koşmak istiyorum ama tek yaptığım oturup masamdaki bilgisayar boş bos bakmak içimde kopan fırtınaları susarak atlatmaya çalışmak.
Herşeyin ustune üstüne gelmesi kafanızı nereye cevirdiyseniz sorun gördüğünüz bir gununuz oldu mu?